izmirde tedavi görenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar merhaba,
benim dr. um ege ün. de prof. Serdar Özşener. ben özeline gidiyorum. ( 2-3 aydır moladayız) 2 kez aşılama yapıldı. ikiside olumsuz ama ben dr.dan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünmüyorum. hem sekreteri hem de kendisi çok iyi iletişim kurabilen insanlar herşeyi rahatlıkla sorup sorduğunuz herşeyin yanıtını alabiliyorsunuz.benim aradığım şeylerin hepsi mevcut. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

arkadaşlar merhaba,
benim dr. um ege ün. de prof. Serdar Özşener. ben özeline gidiyorum. ( 2-3 aydır moladayız) 2 kez aşılama yapıldı. ikiside olumsuz ama ben dr.dan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünmüyorum. hem sekreteri hem de kendisi çok iyi iletişim kurabilen insanlar herşeyi rahatlıkla sorup sorduğunuz herşeyin yanıtını alabiliyorsunuz.benim aradığım şeylerin hepsi mevcut. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

CNM MRB BEN HAMİLKEYIM FAKAT BENIM AMNIYO SUYUMDA AZALMA OLMUŞ OYUZDEN YARIN EGE UNIVERSITESINDE PROFÖSÖR BIRINE GÖZUKMEK ISTIYORUM.AYRIYETTEN ÖZELEDE GIDIYORUM AMA İÇİMİN RAHATLAMASI İÇİN Bİ GÖZUKMEK ISTIYORUM
EGE ÜNIVERSITESINDEDE ÖZELDEKI GIBI ILGILENIYORMU.EGEDE NE KADAR UCRET ÖZELİ NE KADAR BILGI VERIRMISIN CNM

canım merhaba
umarım bebişinde bi problem olmaz da sağ salim dünyaya getirirsin. ben hiç üniversite bünyesinde muayene olmadım sadece muayenehanesine gittim. muayene ücreti olarak 120 ytl alıyor. istersen tel numarasını veya adresini verebilirim.

arkadaşlar merhaba,

merhaba canım aşılamaları nerde yptırdın devletten yararlandınmı.ilaç parasını falan.bide 3 aşılamadan sonra tüp bebek için rapor veriyormu devletten yararlanmak için. siz ne yapacaksınız

canım merhaba
umarım bebişinde bi problem olmaz da sağ salim dünyaya getirirsin. ben hiç üniversite bünyesinde muayene olmadım sadece muayenehanesine gittim. muayene ücreti olarak 120 ytl alıyor. istersen tel numarasını veya adresini verebilirim.

mrh.adayadayı bana doktorunun tel.ve adresini verirmisin.ben dr değiştirmek istiyorum ege unv. Ege haıma ulaşmak cok zor hiç değilse özeli olan abi Dr. gitmek istiyorum sevgiler selamlar.

benimki (yani mikroenjeksiyon) de symrna art' da olacak. Ben de onu soracaktım. Hiç symrna art da tedavi gören var mı? Benim doktorum Central Hospital'dan ama anlaşması Syrna art'laymış.

benimki (yani mikroenjeksiyon) de symrna art' da olacak. Ben de onu soracaktım. Hiç symrna art da tedavi gören var mı? Benim doktorum Central Hospital'dan ama anlaşması Syrna art'laymış.

hım hayatım burası çok yen bir merkez ama demi yani başarısını çok faZla kanıtlamamış bi rmerkz ama burayı seçip bir kaç tane hamile kalan arkdaşım var zaten mucize merkezde degil dr dada degil lalhım ol dedikten sonra sen evde de yaptrısam emin ol tutar allaha çok dua edelim kızlar gelin hatta bakın ramazan da yaklaşıyor yuc emevlam kabul eder mutlaka

kızlar izmirde nerde tedavi oluyorsunuz neresi daha iyi yardım edermisiniz ben doktor değiştirmeyi düşünüyorumda:emir_bebek:

selda ben de aydında oturuyorum. İzmir şifa hastanasine gidiyorum.(bornova) Özel hastane düşünüyorsan tavsiye ederim. buun dışında Ege ünv. bu konuda çok iyi diye biliyorum. Türkiyede ilk tüp bebek orda yapılmış şimdi 20 yaşındaymış! ssklıyım ben. ilaçların yüzde 80i uygulamanın 1.200ünü devlet karşılıyor. ünv hastanesiyle sanırım 1.5-2 milyar arası bir fark olacak. umarım herşey yolunda gider. Allah yardımcın olsun.

seldacım özel mesajlarını etkinleştirmemişsin sanırım. öaelden yazdım ama ulaşmadı. dr. un adres ve tel.i için. bu arada tatildeydim yeni döndüm o yüzden gecikti cevap. öptüm sevgilerle...

arkadaşlar lütfen yapmayın hangi memlekette bi prof.un kalkıpta kanal filmi çektiğini gördünüz bence bunu erol hocanın muaynanesine gitmiş bi hastadan çok karalamak isteyenler söylüyor.şuna dayanarak söylüyorum ki erol hocadan önce başka bi dr.takibindeydim hemde çok memnun kaldığınız yerde sadece güler yüz bi işe yaramıyor.Malesef önemli olan sonuç.Yinede umarım yanılmazsınn.Çünkü ben yanılmadım ve şu an 24 haftalık gebeyim.

merhaba arkadaşlar aranızda sait yücebilginin ameliyat ettiği biri varmı.çok mağdur durumdayım lütfen yardım edin bana...

merhaba arkadaşlar aranızda sait yücebilginin ameliyat ettiği biri varmı.çok mağdur durumdayım lütfen yardım edin bana...
evet arkadasim ben varim ben onun hastasiydim.bana laparoskopi yaptı hemde yok yere beni aylarca sadece çıkarı için yanlış tedaviye sürükledi.hemen irtibatini kes derim

bu adamın mağdur ettiği bi ben değilmişim.2004 yılında laparoskopi yöntemi ile daha 1 aylık evliyken sol yumurtalığımı ve tüpümü almış kist var diye.ben bunu 10 sene sonra 2. ameliyatımda öğrendim.sol taraftaki dikişi öyle bi yapmışki hiç bir ultrasonda yumurtalığımın olmadığı görünmedi.ameliyat epikrizimde rahimden kist alındı diyo ama sait bey yumurtalığımı ve tüpümü almış.ben bu işte bi art niyet ararım dedim dava açmak istedim ama avukatım zaman aşımı diye saçma sapan bi gerekçe sundu.sanki görünen bi organmış gibi.arkadaşım ultrasonda görünmüyo ben nasıl görüpte farkedicem diyorum nafile...ilk çocuğum tek yumurtalıkla olmuş şükür...ama şuan çocuğum olmuyo.o adama verdiğim paralarıda haram ediyorum.ben yandım başkası yanmasın...

Back
X