- 2 Ağustos 2023
- 100
- 46
- 13
- 28
- Konu Sahibi elif sena1912
-
Bide araştırma yapmadan giden insanlar bence kullanılıyor herseyi sorgulamak sormak en güzeli yani doktorlar karşıdakinin donanimli insan olduğunu bildiği zaman daha dikkatli hareket ediyorlar benceBende Funda hanım a gitmeye karar verdim.Yorumları hep olumlu neyi neden yaptığını paylaşması,süreçte ilgili olması çok önemli benim için.Çünkü artık kendimi kobay gibi hissetmeye başlamıştım .İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Süreç zaten maddi olarak çok yıpratıcı burda bir çok yorum okudum değerler düşmeden transfer saglamislar ve düşükle sonuçlanmış biz tamamen doktorun insiyatifine birakmamamiz lazm herseyi arastrp sorgulamak gerekiyorBende Funda hanım a gitmeye karar verdim.Yorumları hep olumlu neyi neden yaptığını paylaşması,süreçte ilgili olması çok önemli benim için.Çünkü artık kendimi kobay gibi hissetmeye başlamıştım .İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba geceb sene medicalpark Funda Gode ile basladim tup bebege ilk deneme de pozitif gorduk. Fiyatlar cok degismitirr o yuzden bir sey diyemem ama laboratuvarida cok iyidir oneririmKızlar merhaba 1 aşılama ve 2embriyolu tüp bebek tedavim var kimyasal gebelik oldu izmirde tavsiye edebileceğiniz tüp bebek dokturu ve ücretlerini öğrenebilir miyim?Artık baska doktor ile devam etmek istiyorum ismail küçük ve volkan emirdal var aklımda
Alper Biler tavsiye ediyorum suanki fiyat 35binKızlar merhaba 1 aşılama ve 2embriyolu tüp bebek tedavim var kimyasal gebelik oldu izmirde tavsiye edebileceğiniz tüp bebek dokturu ve ücretlerini öğrenebilir miyim?Artık baska doktor ile devam etmek istiyorum ismail küçük ve volkan emirdal var aklımda
Benimde amh çok düşük benim doktorum alper biler memnunum kendisindenKızlar merhaba. 2 negatif aşılama,1 doğal yolla gebelik sonrasında düşük, tavmergende 3 negatif transfer ve Ankara Murat Sönmezer de 1 negatif transfer yaşadım. İzmirde tüp bebek doktor araştırması yapıyorum ama Funda Göde ve İsrael Aruh arasında kararsız kaldım. Düşük amh sorunum var eşimde problem yok. Tedavilerin arasında 2 defa histeroskopi ve prp yapıldı. Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?Ya da izmir de önerebileceginiz başka doktor var mı ? Tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Yaş 32
Merhaba bende Funda hanımla devam etmek için şehir dışından geleceğim memnun musunuz doğru adres mi çokça sömürüldük açıkçasıBende Funda hanım a gitmeye karar verdim.Yorumları hep olumlu neyi neden yaptığını paylaşması,süreçte ilgili olması çok önemli benim için.Çünkü artık kendimi kobay gibi hissetmeye başlamıştım .İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Ben Tavmergen de yaptırdım bütün işlemlerimi ama sonucumuz negatif oldu fakat süreç içerisinde bazı merak ettiklerimiz oldu laf kalabalığı ile geçiştirdiler bir daha gitmeyi düşünmüyoruzManisa merkez Prof.Dr. Tayfun Özçakır. Opu ve transfer işlemlerini Tavmergen Alsancak’ta yapıyor. Biz 8 yıldır korunmamamıza rağmen çocuk sahibi olamamıştık. Bu ay ilk denemede sayesinde pozitifi gördük.
Funda göde ve Erbil bey önerilirKızlar merhaba 1 aşılama ve 2embriyolu tüp bebek tedavim var kimyasal gebelik oldu izmirde tavsiye edebileceğiniz tüp bebek dokturu ve ücretlerini öğrenebilir miyim?Artık baska doktor ile devam etmek istiyorum ismail küçük ve volkan emirdal var aklımda
Bende ahmet zeki ışık onun hastayım transfer olalı 9 gün oldu cumartesi kan vericem funda hanıma gitmiştim bana direk tüp bebek önerdi tüplerimden birinde sıvı vardı alınması gerekiyormuş ama bize alalım demedi sorun olmaz denildi. Ahmet hocayı araştırma üzerine denk geldim ona gittim ameliyat olmadan olmaz dedi tüplerimden birini aldı sıvıda enfeksiyon olduğu için düşüğe neden oluyormuş arşatırmadan karar vermeyin derim birazda şans işimi çünkü hem maddi hem manevi uzun bir yolculukMerhaba bende Funda hanımla devam etmek için şehir dışından geleceğim memnun musunuz doğru adres mi çokça sömürüldük açıkçası
Ahmet Zeki Işık benim de doktorumdu, şu an 30 haftalık gebeyim sayesindeBende ahmet zeki ışık onun hastayım transfer olalı 9 gün oldu cumartesi kan vericem funda hanıma gitmiştim bana direk tüp bebek önerdi tüplerimden birinde sıvı vardı alınması gerekiyormuş ama bize alalım demedi sorun olmaz denildi. Ahmet hocayı araştırma üzerine denk geldim ona gittim ameliyat olmadan olmaz dedi tüplerimden birini aldı sıvıda enfeksiyon olduğu için düşüğe neden oluyormuş arşatırmadan karar vermeyin derim birazda şans işimi çünkü hem maddi hem manevi uzun bir yolculuk
Olabilir tabi memnun kalmadıysanız devam etmenizin bir anlamı yok. Benim maalesef düşükle sonuçlandı. Şu an 2. Transfer hazırlığındayız. Aynı doktorumuzla devam ediyoruzBen Tavmergen de yaptırdım bütün işlemlerimi ama sonucumuz negatif oldu fakat süreç içerisinde bazı merak ettiklerimiz oldu laf kalabalığı ile geçiştirdiler bir daha gitmeyi düşünmüyoruz
İnşallah sonucunuz pozitif olmuşturBende ahmet zeki ışık onun hastayım transfer olalı 9 gün oldu cumartesi kan vericem funda hanıma gitmiştim bana direk tüp bebek önerdi tüplerimden birinde sıvı vardı alınması gerekiyormuş ama bize alalım demedi sorun olmaz denildi. Ahmet hocayı araştırma üzerine denk geldim ona gittim ameliyat olmadan olmaz dedi tüplerimden birini aldı sıvıda enfeksiyon olduğu için düşüğe neden oluyormuş arşatırmadan karar vermeyin derim birazda şans işimi çünkü hem maddi hem manevi uzun bir yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?