Peki canım senin tedavin ne aman başladı ve ne kadar sürecekmiş , özel olmazsa ne kadar fiyat söylediler , bende Perşembe günü görüşmeye gidicem inşallah bakalım . Benim eşim geçen sene test verdi gayet iyiydi sol tarafta biraz varis olabilir dedi doktor ameliyatlık değil ( ama sanki ameliyat olması lazım , zaman kaybı olmuş oldu bizim için ) geçen ay tüp bebek yaptırdım bayraklıdaki yerde symrna da eşimin sonuçları çok çok fazla düşüktü , dün tekrar başka bir hastaneye yaptırdık ilk çıkan sonuca yakındı yüksekti yani , işte bu benim kafamı karıştırdı butüp bebek merkezlerine göre değişebiliyor mu nasıl oluyor böyle bişey . ???Ben irenbede umit hanima gidiyorum cokta memnunum istediginiz zaman arayabildiginiz kafaniza takilan her soruyu sorabildiginiz bir doktor en önemlisi seninle üzülüp seninle mutlu olan bir doktor
Isinde de cok ciddi asla duz bir cizgiden ilerlemiyor kisiye gore tedavi uyguluyor
MaşallahCanim ben balikesirde oturuyorum gecen yil bursa acibademde 3 defa yaptirdik tup bebek üç ude negatif sonuclandi belli bir sorunda yok bizim
Sonra şubat ayinda ümit hanima gittim onun tedavi sureci tamamen kisiye özel duz bir cizgiden ilerlemiyor bir hastada uyguladigi tedaviyi baska hastada uygulamiyor sonucta herkesin sorunu farkli
Ben 3 aylik tedavi gördüm rahim filmi hsg cekildi nisanda opu oldum iki ay rahim dinlendi gecen ay transfer oldum ve cok sukur hamileyim 3.gun ve tek embriyoyla
cumartesi kalp atisini dinleyecez inşallah ucret 7.500 ödedik biz fiyatida diğer merkezlere göre uygun her merkezde sonuc farkli çıkabiliyor
ön görüşme ücretsiz zaten görüşürsünüz isterseniz devam edersiniz istemezsen etmezsin
Ama işinde çok iyi mukemmel bir doktor ...
Merhaba, ben dokuz eylül üni. hastanesi tüp bebek merkezine gidiyorum. Gayet başarılı ve işini özenle yapan bir ekip var. Doktorum Emre Okyay. İlk aşılamada hamile kaldım. Ama 8 haftalıkta kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 2.aşılamaya başlayacağız. Özellere gidip para tuzaklarına girmeye hiç gerek yok. Burada da en fazla 1500 tl gibi bir paraya mal oldu, o da ilaçlar iğneler çk para tutuyor buyüzden. Doktorlar çok tecrübeli ve hasta takibide çk iyi. Kesinlikle Dokuz Eylül Tüp Bebek Merkezini tavsiye ediyorum.Kızlar tüp bebek için görüşmelere başlayacağım ama o kadar çok şey okudum ki , neresi daha iyi hangi merkeze gitmeliyim hiçbir bilgi edinemedim tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim .
Ben izmirde iki kez tüp bebek tedavisi gördüm sonuç negatif çektiklerim cabası. 50 000 tl gitti.o da yetmiyormuş gibi hem kobay gibi kullandılar hemde eşimi gereksiz ameliyat yaptılar .Bizi 2 yıl oyaladılar .Kızlar tüp bebek için görüşmelere başlayacağım ama o kadar çok şey okudum ki , neresi daha iyi hangi merkeze gitmeliyim hiçbir bilgi edinemedim tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim .
Çalışma şartları işte Ankara’ya gitmeme engel oluyor canımBen izmirde iki kez tüp bebek tedavisi gördüm sonuç negatif çektiklerim cabası. 50 000 tl gitti.o da yetmiyormuş gibi hem kobay gibi kullandılar hemde eşimi gereksiz ameliyat yaptılar .Bizi 2 yıl oyaladılar .
Ege üniversitesi de hiç ilgilen medi.size tavsiyem ankara gurur polat hocam .ilk transferde gebe kaldım. Bizimle o kadar ilgilendiği bilgisi zaten anlatılmaz .bende aydın da oturuyorum .
ALLAH İM herkesin karşısına gurur hocam gibi doktor çıkarsa olmuyor.gurur hocam bende bulamadıkları sorunu buldu .mükemmel biri .
Izmirdeki trasfer eden doktorla görüşemezken gurur hocam ilgilendi onların yaptığı transferi.düşün parayı alırken iyi sen öl kimin umrunda.
Bende hemşireyim.gerçekten çok zor şartlarda çalışıyorum .gurur polat hoca zaten sizin çalışma plânınıza göre testleri istiyor ve yormamaya çalışıyor.Çalışma şartları işte Ankara’ya gitmeme engel oluyor canım
Size tafsiyem gurur polat hocamın video larını izleyin. İnstagram ina bakın.facebook bakın.Çalışma şartları işte Ankara’ya gitmeme engel oluyor canım
İzmirdenBende hemşireyim.gerçekten çok zor şartlarda çalışıyorum .gurur polat hoca zaten sizin çalışma plânınıza göre testleri istiyor ve yormamaya çalışıyor.
Bakıcam inşallahSize tafsiyem gurur polat hocamın video larını izleyin. İnstagram ina bakın.facebook bakın.
Kendisi ünlü biri zaten
İnşallah Allah yardımcınız olsun.Bakıcam inşallah
Birde lütfen istediğin zaman telefonunu açmalı doktorun .gideceğin doktorun videolarına bak .instagram facebook bak .yorumlara bak.en önemlisi doktorun seninle ilgilenecek herzaman ve kaliteli bir hastane ile anlaşması olacak aman bunlara dikkat etBakıcam inşallah
Evet doğru söylüyorsun bunlar en önemli ayrıntılar , ilgilenmediğinde psikolojimi düşünebiliyorumBirde lütfen istediğin zaman telefonunu açmalı doktorun .gideceğin doktorun videolarına bak .instagram facebook bak .yorumlara bak.en önemlisi doktorun seninle ilgilenecek herzaman ve kaliteli bir hastane ile anlaşması olacak aman bunlara dikkat et
Benim 2 kez tüp bebek denemem var izmirde sonuç negatif .gurur hocada ilk deneme pozitif.bilgisi ilgisi tarif edilmez.ben izmirde tranfer oldum ozaman gurur hoca bizim doktorumuz değil bizimle o ilgilendi çok ciddiyim pazar günü gecenin 23.30 da açtı bizimle konuştu .biz bunları yaşadık.izmir resmen karı koca bizi kobay gibi kullandılar .50 000 tl param gitti .biz yandık kimse yanmasın .Ben embriyolarımın tutulmadığını geçtim canımın derdine düştüm .tabi bu arada bir kere olsun izmirdeki doktorlar bizimle telde konuşmadı.valla yaşayan bilir gerisi boş .izmirde hala 3 embriyom var .yazık değil mi .insanlar onun biri için neler çekiyor.Evet doğru söylüyorsun bunlar en önemli ayrıntılar , ilgilenmediğinde psikolojimi düşünebiliyorum
Şuan yaşadıklarınızı düşündümde gerçekten çok yıpratıcı zamanlarNm
Benim 2 kez tüp bebek denemem var izmirde sonuç negatif .gurur hocada ilk deneme pozitif.bilgisi ilgisi tarif edilmez.ben izmirde tranfer oldum ozaman gurur hoca bizim doktorumuz değil bizimle o ilgilendi çok ciddiyim pazar günü gecenin 23.30 da açtı bizimle konuştu .biz bunları yaşadık.izmir resmen karı koca bizi kobay gibi kullandılar .50 000 tl param gitti .biz yandık kimse yanmasın .Ben embriyolarımın tutulmadığını geçtim canımın derdine düştüm .tabi bu arada bir kere olsun izmirdeki doktorlar bizimle telde konuşmadı.valla yaşayan bilir gerisi boş .izmirde hala 3 embriyom var .yazık değil mi .insanlar onun biri için neler çekiyor.
İyi araştırın iyi düşünün ve moraliniz yüksek olsun hep .Allah büyük en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınız alın inşallah
Smyrna tüp bebek merkezi.valla herhangi bi doktorum olmadı. Kimin ne yaptığı belli değil. Tedavimi yapan başkası tranfer yapan başkası.siz düşünün artık.girdin mi çıkamıyorsun bu işlerde.ALLAHİM herkesin yardımcısı olsun.Şuan yaşadıklarınızı düşündümde gerçekten çok yıpratıcı zamanlarevet dediğiniz gibi iyi araştırıp iyi düşünmek lazım peki merak ettim doktorunuz kimdi İzmir’de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?