izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bana yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KEDERSİZ

Ziyaretçi
izmirde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz hangi merkeze gideceğimize karar veremedik irenbe ile özel ege arasında kararsız kaldık bu klinikler hakında hiç bir bilgim yok giden varsa lütfen biraz bilgi verebilirmi

Canim Malesef Izmir Hakkinda Pek Bilgim Yok Ama Inşallah Herşey Yolunda Gider Allah Yolunu Açik Etsin Bebi,şini Kucağina Alirsin Inşallah

kederli arkadaşım biz kent hastanesine gidiyoruz.ama diğer bütün klinikleri gezdik hepside uygun gözüküyordu.(ege tüp bebek,irenbe,ege üniv. ve kent hastanesi) ama bize dr.israel aruhu öneren çok oldu.onun için onu tercih ettik.şimdilik çok memnunum.

mesajın için teşekkür edrim ben herhalde özel egeye gidecem:uhm:

nasıl uygunsa onu seç.yeterki hayırlısıyla olumlu sonuçlansın

selam kederli bende şu an tüp bebek tedavisi görüyorum aralığın ilk haftası yumurta toplanıcak sanırım bende Syrmrna tüp bebek merkezine gidiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

mesajın için teşekkür edrim ben herhalde özel egeye gidecem:uhm:

canım hala giriotyr muusn bilemme ama sakın diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm başka da bişey demiyorum senin ile konuşmak isterimmmmmmmmmmmm mutlaka tamma mı

ben özel irenebe tüp bebek merkezi hastasıyım ve şu an hamileyim bir çok arkdşaım da gitti üstelik bir arkdaşım ilk denemsin de hamile kaldı dr kaan iyi ama merkez müthiş derecede maddiyatcı daha fazla bişey söyleyemeyecegim

Merhaba Kederli Ben symrna tüp bebek merkezine gidiyorum. Çok memnunum hem çok teknolojik hemde çok yakın ve sizin için uygun koşulları gözeten bir merkez.

a.s.
canım hala giriotyr muusn bilemme ama sakın diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm başka da bişey demiyorum senin ile konuşmak isterimmmmmmmmmmmm mutlaka tamma mı

slm sara nur benimle konuşmak istemişsin istersen msn mi al daha rahat konuşuruza.s.

.........................................................................

Son düzenleme:
bende gidicem sorunun ne niye gerek duyuldu tüp bebege.özel değilse öğrenebilrimiyim.yasında benim gibi 1 yas büyüksün sadece merak ettim aynı durumdayız galiba

ya ben acemiyim burda bayadan beri aboneyim ama 45 gün dolmadı yada 50 mesaj olmadı heralde cvb alamıyorum hiç bi yere aboneliğinizc yok diyo sayfamda bana bu konuda yardımcı olabilrmisin msnden adresime e posta yollayııp adres çok teşekkürler şimdiden hemşerim

filiz'cim, e-mail adresini vermek istediğin kişilere özel mesajla bildir, buradan sil bence. Çünkü google aramalarında bile bu forumun sayfaları görüntülenebiliyor, üye olmayan herkese de. Herkesin almasını istemezsin değil mi?

arkadasım sen msjı yazalı bayağı olmuş ben de ege üniversitesine gitmek istiyorum bir bvilgisi olan varmı

arkadaşlar bende smyrna tüp bebek merkezinde tedavi oldım ilk denemede + sonuç aldık. çok güzel bir hastane dr ların hepsi konusunda uzman sıcak bir ortam güleryüzle karşılanıyosunuz.hem de ssk destekli. daha ne olsun. herkeze tavsiye ederim.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

arkadasım sen msjı yazalı bayağı olmuş ben de ege üniversitesine gitmek istiyorum bir bvilgisi olan varmı

filizciğim ben amniosentez için gittim dr lar çok iyi ama hemşireler çok tersti.birde sıra bekliyosun işte.kalabalık. amacım seni kötü etkilemek değil senin için nerede rahat edecekse orayı tercih et.

Merhaba arkadaşlar, ben "Ege Tüp Bebek" ve "Smyrna" arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz. Mikroeneksiyon yöntemi ile tüp bebek için. İzmir

canım benim zor bi sürece baş koymuşsun allah kolaylık versin .ben 8 yıldır mücadele ediyorum maddi manevi moralini sakın bozma umarım bebegine kavuşursun ben 2yıl ege ünüversitesine gittim fakat sonuç negatif zor bi süreç ama önce sabır emi 3 düşük 2kürtajım var. egeden memnun kalmadım düşüklerin sebebi araştırılmadan tüp denemek istediler itiraz edincede genetik testleri biz yapmıyoruz dediler biz deneriz gerisi size kalmış denilince tedaviyi bıraktık ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…