- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
arkadaşlar bende smyrna tüp bebek merkezinde tedavi oldım ilk denemede + sonuç aldık. çok güzel bir hastane dr ların hepsi konusunda uzman sıcak bir ortam güleryüzle karşılanıyosunuz.hem de ssk destekli. daha ne olsun. herkeze tavsiye ederim
Allah Nazarlardan Korusun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bende ikinci denememi Şifa Tüp Bebek Merkezinde yapmayı düşünüyorum, bu hastane hakkında bilginiz varmı acaba.
arkadaşlar bende smyrna tüp bebek merkezinde tedavi oldım ilk denemede + sonuç aldık. çok güzel bir hastane dr ların hepsi konusunda uzman sıcak bir ortam güleryüzle karşılanıyosunuz.hem de ssk destekli. daha ne olsun. herkeze tavsiye ederim
Allah Nazarlardan Korusun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bende ikinci denememi Şifa Tüp Bebek Merkezinde yapmayı düşünüyorum, bu hastane hakkında bilginiz varmı acaba.
Arkadaşım ben Şifa'da yaptırdım micromu.ilki tutmadı ikincisi dondurulmuş embriyoyla pozitif.Şu an 11 haftalık hamileyim.Doktorum Erol Bey.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.a.s.
Arkadaşım ben Şifa'da yaptırdım micromu.ilki tutmadı ikincisi dondurulmuş embriyoyla pozitif.Şu an 11 haftalık hamileyim.Doktorum Erol Bey.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.a.s
Merhaba.
Daha önce Ege Üniversinde tedavi gördüm, ama düşükle sonuçlandı.Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu defada Şifa Hastanesinde şansımı denemek istiyorum, ama Şifa Hastanesi hakkında hiçbir şey bilmiyorum,siz nasıl bir yol izlediniz, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
İNŞALLAH ŞAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.TEBRİKLER.........
Arkadaşım ben Şifa'da yaptırdım micromu.ilki tutmadı ikincisi dondurulmuş embriyoyla pozitif.Şu an 11 haftalık hamileyim.Doktorum Erol Bey.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.a.s
Merhaba.
Daha önce Ege Üniversinde tedavi gördüm, ama düşükle sonuçlandı.Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bu defada Şifa Hastanesinde şansımı denemek istiyorum, ama Şifa Hastanesi hakkında hiçbir şey bilmiyorum,siz nasıl bir yol izlediniz, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
İNŞALLAH ŞAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.TEBRİKLER.........
Teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun.beklentilerini Şifa karşılar mı bilmiyorum,inşallah burada yolunda gider herşey ama sen Ege'de de yapsan Şifa'da da yapsan düşük yapabilirsin.Daha rahat edersin o ayrı mesele.Egedeki doktorun kimdi bilmiyorum ama benim doktorum Erol Tavmergen aynı zamanda egede görevli hem de Şifada çalışıyor.Gayet güzel, temiz, hijyenik, çok kaliteli bir anestezi uzmanı var takdir edersin ki bu çok önemli,personel ilgili,Erol Bey işinin ehli ve transfere kadar tüm kontrollerini düzenli kendisi yapıyor.Bir de yardımcı yuvalama tekniği olarak lazerli hatching uygulaması var Şifa'da.Embriyonun kabuğunu lazerle soyuyor o şekilde transfer oluyor.Yani bir tek tutunmak kalıyor embriyoya.
Ben Erol Beyin muayenehanesine gidip başlangıcı o şekilde yaptım.Sonra oradan yönlendirildim Şifa'ya.Aslında ben Erol Bey'i seçtim Şifa'yı değil.Başka bir merkezde olsaydı oraya giderdim.Ama Şifa'dan da memnun kaldım.İnşallah senin için de hayırlı olur.a.s.
Bende 3 kere micro yaptırdım 3.ü de kentte israel aruhta oldu..3 ü de tuttu..ama 2 si devam etmedi...şuan yine hamileyim 3. Tedavimde...umarım sonuna kadar devam eder bu sefer...hastane süper...ekip de çok iyi..organizasyon süper..tavsiye ederim..
Deryacım merhaba...Çok saĞol canım...herŞeyİn yolunda gİttİĞİnİe Çok sevİndİm...İnan orda olduĞum sÜre İÇİnde negatİf sonuca denk gelmedİm..eŞİme bİle aŞmıŞ bu hastane dedİm..bİlemİyorum tabİ belkİ bana denk gelmİŞtİr bu Şekİlde ama pozİtİf sonuÇ yaĞıyor..darısı senİnde baŞına canım...
BugÜn 3. Tahlİlİmİ de yaptım Çok ŞÜkÜr İyİ Şİmdİlİk..haftaya salı kese gÖrmeye gİdeceĞİm....umarım busefer kucaĞıma alabİlİrİm..
Sevgİler..bol Şans sana...haberlerİnİ takİp edeceĞİm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?