izmirde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bana yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vlla kızlar ben 8 yıldır ugraşıp duruyorum izmir ankara mekik dokudum sonuç alamıyorum düşüklerimin sebebini araştırmadan tüp denemek istiyolar bana mantıksız geliyo bu işi ticarete dökmüşler.

[ sevgi yumagı; ]canım benim zor bi sürece baş koymuşsun allah kolaylık versin .ben 8 yıldır mücadele ediyorum maddi manevi moralini sakın bozma umarım bebegine kavuşursun ben 2yıl ege ünüversitesine gittim fakat sonuç negatif zor bi süreç ama önce sabır emi 3 düşük 2kürtajım var. egeden memnun kalmadım düşüklerin sebebi araştırılmadan tüp denemek istediler itiraz edincede genetik testleri biz yapmıyoruz dediler biz deneriz gerisi size kalmış denilince tedaviyi bıraktık ya sabır

MERHABA BENDE EGE ÜNİVERSİTESİNDE TÜP BEBEK TEDAVİSİ SONUCU HAMİLE KALDIM,3 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM, ALLAHIN BİR KULU BANA KARDEŞİM BEBEKLERİNİ KAYBETTİN, SEVİNCİN KURSAĞINDA KALDI, SEBEP BUYMUŞ, İKİNCİSİNİ İSTERSENİZ SİZİ BU BU BEKLİYOR DEMEDİ.BENDE BORNOVA ŞİFADA ŞANSIMI DENEMEK İSTİYORUM, BİR BİLGİSİ YADA TECRÜBESİ OLAN VARSA (ŞİFA HASTANESİNDE) YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. BİZDEN İSTENİLEN HER TESTİ GIK DEMEDEN YAPTIK, AMA HALA NEDEN BEBEKLERİMİ KAYBETTİĞİMİ BİLMİYORUM.

eğer yardımcı olabilirsem
bende 3 .aşılamamdan sonra kendiliğinden gebelik oldu ve kalbi durdu.
Gebe kalınca irenbeye değil irenbenin yönlendirdiği bir dr gittim.( izmir dışındayım.)
Bebeği kayıp edince irenbedeki dr utroson görüntüsünü ve patoloji raporunu istedi( bebek potolojide incelenmişti.) İlk anda gördüğünde beni genetik teste yönlendirdi.Dışarıda bir merkez yapıyordu.
sanırım 325 tl-1 yıl oldu-.diherhalde öyle bir ücret ödeyerk faktor 5,haterozigoy ve heto..
istedi.Kan verdin.
Sonuç heterıziout u.
yani gebelik oluştuktan ve rahime yerleşirken yükselen östrojen hormonuna karşı kanda pıhtı ve koyulaşma detay için faktor 5 yazıp arayabilirsiniz.Dr nurettin bey .irenbedeyim.
üniversite biraz maddi açıdan rahatlatıcı ama gerisini bilmiyorum.

Arkadaşlar sizce "Smyrna" mı, yoksa "Ege Tüp Bebek merkezi(Kahramanlar)" mi? fikri olan var mı? Karar vermemm gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? lütfen!

sen ege tüp bebege git paranı pulunu yesinler canım .......sadece bu kadar söylüyorum bir yerde çalışanlar ancak bu kadar mutsuz olabilirler.....

teeşekkür ederim dün başka birşey için oradaydım aynı fikresahip oldum ama yinede fikir almak istemiştim teşekkürler ben biraz önce smryna tüp bebek merkezinden randavu aldım sonu güzel olur umarım yaşadıklarımı paylaşırım sevlilerle...

Arkadaşım ben Şifa'da yaptırdım micromu.ilki tutmadı ikincisi dondurulmuş embriyoyla pozitif.Şu an 11 haftalık hamileyim.Doktorum Erol Bey.Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.a.s.[/QUOTE]

curlycim canım benim sormak istediklerim var canım mümkünse sohbet odasına gelebilirmisin

[

Teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun.beklentilerini Şifa karşılar mı bilmiyorum,inşallah burada yolunda gider herşey ama sen Ege'de de yapsan Şifa'da da yapsan düşük yapabilirsin.Daha rahat edersin o ayrı mesele.Egedeki doktorun kimdi bilmiyorum ama benim doktorum Erol Tavmergen aynı zamanda egede görevli hem de Şifada çalışıyor.Gayet güzel, temiz, hijyenik, çok kaliteli bir anestezi uzmanı var takdir edersin ki bu çok önemli,personel ilgili,Erol Bey işinin ehli ve transfere kadar tüm kontrollerini düzenli kendisi yapıyor.Bir de yardımcı yuvalama tekniği olarak lazerli hatching uygulaması var Şifa'da.Embriyonun kabuğunu lazerle soyuyor o şekilde transfer oluyor.Yani bir tek tutunmak kalıyor embriyoya.
Ben Erol Beyin muayenehanesine gidip başlangıcı o şekilde yaptım.Sonra oradan yönlendirildim Şifa'ya.Aslında ben Erol Bey'i seçtim Şifa'yı değil.Başka bir merkezde olsaydı oraya giderdim.Ama Şifa'dan da memnun kaldım.İnşallah senin için de hayırlı olur.a.s.[/QUOTE]

İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.a.s.
Ege Üniversitesi benden HSG filmi istemişti, onu çektirip Dr.Erol Bey'le görüşmeyi planlıyorum.

sara nur niye smyrna ya gıtmeyın dedın anlatırmısın bnde oraya gıtmeyı dusunuyorum yardımcı olursan sevınırımm

bizde düşünüyoruz tüp bebeği ama izmirde nereye gidicez karar veremedik şifayı düşünüyoruz ama karasızız

Son düzenleme:
Bende 3 kere micro yaptırdım 3.ü de kentte israel aruhta oldu..3 ü de tuttu..ama 2 si devam etmedi...şuan yine hamileyim 3. Tedavimde...umarım sonuna kadar devam eder bu sefer...hastane süper...ekip de çok iyi..organizasyon süper..tavsiye ederim..

canım selam

tebrik ettim seni geçenlerde ama görmedin galiba yazımı. senden ne zamandır haber beklemiştim .sonunda oldu demek. inan çok sevindim.ben de aralık 25-26 gibi başlıyorum . şu an için herşeyin yolunda olduğunu söyledi israel bey .:))

Deryacım merhaba...Çok saĞol canım...herŞeyın yolunda gıttıĞınıe Çok sevındım...ınan orda olduĞum sÜre ıÇınde negatıf sonuca denk gelmedım..eŞıme bıle aŞmıŞ bu hastane dedım..bılemıyorum tabı belkı bana denk gelmıŞtır bu Şekılde ama pozıtıf sonuÇ yaĞıyor..darısı senınde baŞına canım...
BugÜn 3. Tahlılımı de yaptım Çok ŞÜkÜr ıyı Şımdılık..haftaya salı kese gÖrmeye gıdeceĞım....umarım busefer kucaĞıma alabılırım..
Sevgıler..bol Şans sana...haberlerını takıp edeceĞım..

yo gerçekten öyle .bende ne zaman gitsem hep pozitif sonuçları duyuyorum.ekip gerçekten mükemmel.
bütün kalbimle istiyorum senin ve isteyen herkesin bebeğine kavuşması . inşallah bu sefer seninle olur bebek(lerin) .dualarım seninle ve herkesle. kendine ve içindeki melekler çok iyi bak .... sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…