Tedavi için ne fiyat verdiler size yine zam gelmiş galiba ben 20 gün once gittim o fiyat iptal
Merhaba izmir medical park hastanesinde tüp bebeğe başlamak için görüşmüştüm amh 0.69 çıkması nedeniyle raporlu olucaktı.Adet ile randevu alıp gidicektim hastaneyle bugün görüşmem sonucunda artık tüp bebek için rapor olmuycağını raporlu tüp bebeğin hastane tarafından durdurulduğunu söylediler. izmirde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan merkezden mennun olduğunuz bir hastane var mı ve raporlu tüp bebek yapılabilecek hastane
Merhaba hangi doktorla yol izliyorsunuz ?bende medikal point e başladım
Medicalpoint’te tedavi gördüm. Volkan hoca ile de devam etseniz (ki şuan gebeliğimi bile o takip ediyor) Funda ile de devam etseniz hiç fark etmez. Zaten en güzel tarafı ikisi beraber yürütüyor genelde, sürekli fikir alışverişindeler. Ki bu gerçekten çok iyi hissettiren bir şey. İlgileri destekleri inanılmaz iyi. Chip tavsiye edildiyse mutlaka değerlendirin.Volkan bey ile devam edeceğim bu yola . Bugün yumurta toplama işlemim oldu ağrısını keşke baştan anlatsalarmışilaçlar falan aşırı pahalı bence birde çip olayını yaptirmali miyim ondan emin değilim yaptiranlar yada yaptirmayanlar yorumlara katilabilirse çok guzel olur
Medicalpoint’te tedavi gördüm. Volkan hoca ile de devam etseniz (ki şuan gebeliğimi bile o takip ediyor) Funda ile de devam etseniz hiç fark etmez. Zaten en güzel tarafı ikisi beraber yürütüyor genelde, sürekli fikir alışverişindeler. Ki bu gerçekten çok iyi hissettiren bir şey. İlgileri destekleri inanılmaz iyi. Chip tavsiye edildiyse mutlaka değerlendirin.
Benim 2. Denemede pozitifi gördük ama ben üst üste yaptırdım. Tedaviye başlamamızın 4. Ayı olduğunda 6 haftalık hamileydimBende funda hanımla görüştüm tavrı samimi geldi banada 2 kez görüştüm ikisindede tek tek anlattı ilgilendi pozitif bir hali varsizin ilk denememiydi hayırlı olsun
Benim 2. Denemede pozitifi gördük ama ben üst üste yaptırdım. Tedaviye başlamamızın 4. Ayı olduğunda 6 haftalık hamileydimdarısı başına
Merhaba yaptırdınız mi acaba ben iki gün önce gittim bana 18500 dedilerRaporlu 11 500 raporsuz 15 500 canım diğerleri seninle aynı
Rapor kalktı maalesef zam geldi ben tedaviye başladım egeden ilac raporum cikicak maalesef benim tedavi iptal oldu yumurtam erken çatladı çarşamba günü funda hocada 10 bin tl ye prp oldum yeni tedaviye hazırlancazMerhaba yaptırdınız mi acaba ben iki gün önce gittim bana 18500 dediler
İlaç raporunu çıkartmak için ne istiyorlar bana o konuda yardımcı olur musunuz baya tüp bebek için ödeyeceğiz zaten ama sadece ilaçlar için rapor cikartabilirsem çok iyi olucak benim icinRapor kalktı maalesef zam geldi ben tedaviye başladım egeden ilac raporum cikicak maalesef benim tedavi iptal oldu yumurtam erken çatladı çarşamba günü funda hocada 10 bin tl ye prp oldum yeni tedaviye hazırlancaz
Bu arada size de geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sizin için hayırlı olan sonucu alirsinizİlaç raporunu çıkartmak için ne istiyorlar bana o konuda yardımcı olur musunuz baya tüp bebek için ödeyeceğiz zaten ama sadece ilaçlar için rapor cikartabilirsem çok iyi olucak benim icin
Ege de çıkartmak için evlilik cüzdaninin ilk 3 sayfa fotokopisi vukuatlı nüfus kayıt örneği eş olarak aile olarak gözüken e devletten cikiyor ssk hizmet dökümü dahiliyeden hamile kalabilir raporu egede 1 adet sperm testi kendi hastanesinde olmalıymış bizim tedaviden 3 adet vardı zaten amh raporu benim amh de düşük ege de yatırmıştım benim bunlar hazırdı gittim evraklarımı verdim bu hafta 15 gün olcak bakalım 15 gün sonra ara dediler jer ihtimale karsi esinle fotograf ve kimlik fotokopisi de götur canimİlaç raporunu çıkartmak için ne istiyorlar bana o konuda yardımcı olur musunuz baya tüp bebek için ödeyeceğiz zaten ama sadece ilaçlar için rapor cikartabilirsem çok iyi olucak benim icin
Üç yıllık evlilik şartı Amh düşüklüğü var mı pekiEge de çıkartmak için evlilik cüzdaninin ilk 3 sayfa fotokopisi vukuatlı nüfus kayıt örneği eş olarak aile olarak gözüken e devletten cikiyor ssk hizmet dökümü dahiliyeden hamile kalabilir raporu egede 1 adet sperm testi kendi hastanesinde olmalıymış bizim tedaviden 3 adet vardı zaten amh raporu benim amh de düşük ege de yatırmıştım benim bunlar hazırdı gittim evraklarımı verdim bu hafta 15 gün olcak bakalım 15 gün sonra ara dediler jer ihtimale karsi esinle fotograf ve kimlik fotokopisi de götur canim
Amh düşüklüğü sperm düşüklüğü şart yoksa 2 aşılama yaptırmanız lazımÜç yıllık evlilik şartı Amh düşüklüğü var mı peki
TeşekkürlerAmh düşüklüğü sperm düşüklüğü şart yoksa 2 aşılama yaptırmanız lazım
raporsuz ne kadar tutuyor acaba ılacalar ?basladınız mı tedavıyeFunda hanımla görüştüm ben onla devam edicem ama rapor durumu biraz canımı sıkıyor açıkçası.siz başka
raporsuz ne kadar tutuyor acaba ılacalar ?basladınız mı tedavıye
bende suan aynıyım,Yok canım henüz başlamadım prolaktin yüksek çıktı bu ay onu birz düşürmeden başlamak istemedim bu ay adette başlıycam. Geçen ay sordum bende doktor 8 10 bn civarı tutar dedi rapor çıkartamayacağım için bilmek istedim bende tahmini dedi tabi. 9 civarı yumurta saymştı bende amh 0.69 çıkmştı sonuca göre sayın iyi demişti ama tedavi sırasında nolur bilmiyorum bakalım
bende suan aynıyım,
raporlu fıyata zam gelmıs 21.500bın, raporsuzda suan 22bın onada bır kac gune zam gelcekmıs 26bın olması beklenıyor dedı..
tup bebek uzmanıda dıyokı burda rapor cıkarmak ıcın hasatneye zaten esın ve sen kadın dogum ve urulojı muayene parası 3bın verceksın, raporsuz da devam edebılırsın.
yanı raporun farkı kalmadı suan.
ama kafam karıstı benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?