İzmirde tüp bebek tedavisi görenler

ya ben aslında ılaclar ıcın rapor ısıtyordum acıkcası ama sımdı fıyat artmıs raporlu raporsuz nerdeyse fıyat aynı olmus.
hastane raporsuz fıyatıda guncelleyecekmıs bırkac gune...
evet devlette rapor olayıda zaten baya zor..
hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa

Merhaba, rapor aslında ilaçlar için çok önem taşıyor.. daha geçen hafta 18.500 dü ne ara 26.00 bin e çıktı bu nasil artis

Aynen öyle canım rapor bitek ilaçlara fayda sağlıyor ama vakit geçtikçede zam geliyor sürekli inş ilk seferde pozitifi görürüzde hayırlısyla

bır kac hastaneyı aradım hepsı hemen hemen 26bın yapmıslar şok oldum...
Daha mayis ayında raporla medical de yapmistik 9.750 idi.. 7.000 ye yakinda toplam ilaçlar tutmuştu o da raporlu ve raporsuz dahil...

Ben rapor cikarmak icin yarin adü ye gideceğim ege vermiyor raporu sadece benim hastanemde kullanabilirsin dedi.. bu ay adetim başladı bu saçma sistem yüzünden yine 1 ay daha kaybettim..

hadı hayırlı olsun surecın ınsallaahh raporun hemen cıkarda daha uyguna alırsın ılacalarını
ozaman senın 7bın falan tutmus ılacaların

hadı hayırlı olsun surecın ınsallaahh raporun hemen cıkarda daha uyguna alırsın ılacalarını
ozaman senın 7bın falan tutmus ılacaların
Tup bebek ilaçları 4.000 bin tutmuştu raporlu olarak.. raporsuz da oksapar progesteron vb ilaçlar vitaminler almistik onlarda 3.000 e yakin tutmuştu.. hala en buyuk kalem ilaçlar aslında.. onlarada zam gelir yakinda

Tup bebek ilaçları 4.000 bin tutmuştu raporlu olarak.. raporsuz da oksapar progesteron vb ilaçlar vitaminler almistik onlarda 3.000 e yakin tutmuştu.. hala en buyuk kalem ilaçlar aslında.. onlarada zam gelir yakinda
haklıısn canım hatta gelmıs bıle bence,
valla Allah sonumuzu hayır etsın ya, zor bır surec gıt gıde de zorlastırıyorlar ..

Amin.. inşallah maddi manevi verdiğimiz emeklerimizi Rabbim boşa çıkarmaz.. Hayırlı ve sağlıklı evlatlarimiz olur.. tek duam bu artik..
amiinnnn kesınlıkle oyle ya,
benımde duam o yönde.
Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın..amın

Funda hanımla görüştüm ben onla devam edicem ama rapor durumu biraz canımı sıkıyor açıkçası.siz başka hastane bakmışmıydınız izmir de
Merhaba baya olmuş msjiniz ama yine sormak istiyorum bende funda hanımı düşünüyorum nasıl geçti tüp bebeğiniz

Merhaba canım ilk denemen tutmadı mi bende Funda hanımı düşünüyorum ama kararsizim yarin görüşmem var onunla yaptirip yaptirmamakta kararsizim senin nasıl geçti

Merhaba canım ilk denemen tutmadı mi bende Funda hanımı düşünüyorum ama kararsizim yarin görüşmem var onunla yaptirip yaptirmamakta kararsizim senin nasıl geçti
Merhaba.. malesef tutmadı sadece 2 yumurta toplanmıştı ve onlarda olmadi 2.gunu taze transfer yapmıştık.. ben memnun kaldım genel olrak yogun bir hastane ama Funda hanım çok değerli bir doktor.. rapor çıkarmaya çalışıyorum raporum çıkınca ikinci deneme icin de kendisini düşünüyorum..

İnşallah ikinci tutar canim biide Funda hoca tüp bebek öncesi histereskopi yada rahim filmi istedi mi

İnşallah ikinci tutar canim biide Funda hoca tüp bebek öncesi histereskopi yada rahim filmi istedi mi
Amin inşallah tutar canım isteyen herkese ve bize yok rahim filmi istemedi.. sordum gerek görürse istiyor hoca dediler aslinda bende çektirmek istiyordum ama istemedi..

Ben henüz başlayamadım prolaktin yüksek çıkınca mr fln istedi bu aya erteledim yani.Bu ay adette başlayacağım inş hastane biraz yoğun gidince bekleniyor biraz ama funda hanımı başarılı buluyorum yaklaşımı da samimi geldi bana.İzmirde çok seçenek yok zaten malesef iyi laboratuvarı olan hastane olarakta.Rahim filmini bende sordum ısrarla oda tüp bebek için gerekli değil dedi bende hiç çekilmedim tüplerde sıkıntı var mı diye acabadayım ama eşimde varikosel aüreci benim amh nin düşük çıkması nedenleri bu olarak görüyor tüplerden ziyade yani.Gerek yok dediği için bende çekilmedim
Merhaba baya olmuş msjiniz ama yine sormak istiyorum bende funda hanımı düşünüyorum nasıl geçti tüp bebeğiniz

Bende bugün gittim geldim Funda hocaya adetle baslicak amh düşük diye yapalım tüp bebek dedi hakimizda hayırlısı ben şeye takıldım çift embriyo istiyordum yaşımdan dolayı tek koycam dedi yaşım 31 ama ben ikiz istiyordum acaba bidaki gittiğimde söylesem çift koyar mi

Benimde amh 0.69 çıktı ama 9 yumurta saydı geçen ay ama 1,5 yıl oldu artık vakitte kaybetmemek adına tüpe geçeceğim bende.Kesin doğal olmaz demiyor ama vakitte işliyor bir yandan.35 ten küçüksen ve ilk transferde tek konuluyor sanırım duruma göre 2 konulduğuda oluyor gibi ama genelde tek konuluyor bildiğim kadarıyla

Banada aynısını dedi vakit kaybetme dedi benin amh 0.82 yumurtaları saydı 7 dedi bakalım ayın sonunda adetle baslicaz ben iki tane neden ıstiyorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye o kadar para dokcez onun için garanti olsun diye iki tane ıstiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…