- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ya ben aslında ılaclar ıcın rapor ısıtyordum acıkcası ama sımdı fıyat artmıs raporlu raporsuz nerdeyse fıyat aynı olmus.Benimde öyle raporsuz 15.500 dü 18.500 olmuş rapor olsaydı hastanede 11.500 alacaktı benim çipli olacak 3bin o taze olmazsa 2500 artı ilaçlar.
Ben geçen ay başı görüştüm rapor çıkartıyodu hastane 1 günde sgk kapsamdan çıkarmış benim şansızlığım oldu yani. Devlet hastanesinden rapor çıkartmak için hem randevu geç veriliyor hem birkaç yerde muayene olmak gerekiyor vs yani açıkçası ben raporsuz devam etmeye karar verdim dediğiniz gibi rapor için uğraşırkende para harcanılacak doktorla bir görüşün ne kadar ilaç kullanacak en azından ordan bi çıkarım yaparsınız
Merhaba, rapor aslında ilaçlar için çok önem taşıyor.. daha geçen hafta 18.500 dü ne ara 26.00 bin e çıktı bu nasil artisbende suan aynıyım,
raporlu fıyata zam gelmıs 21.500bın, raporsuzda suan 22bın onada bır kac gune zam gelcekmıs 26bın olması beklenıyor dedı..
tup bebek uzmanıda dıyokı burda rapor cıkarmak ıcın hasatneye zaten esın ve sen kadın dogum ve urulojı muayene parası 3bın verceksın, raporsuz da devam edebılırsın.
yanı raporun farkı kalmadı suan.
ama kafam karıstı benımde
bır kac hastaneyı aradım hepsı hemen hemen 26bın yapmıslar şok oldum...Merhaba, rapor aslında ilaçlar için çok önem taşıyor.. daha geçen hafta 18.500 dü ne ara 26.00 bin e çıktı bu nasil artis
ya ben aslında ılaclar ıcın rapor ısıtyordum acıkcası ama sımdı fıyat artmıs raporlu raporsuz nerdeyse fıyat aynı olmus.
hastane raporsuz fıyatıda guncelleyecekmıs bırkac gune...
evet devlette rapor olayıda zaten baya zor..
hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa
Daha mayis ayında raporla medical de yapmistik 9.750 idi.. 7.000 ye yakinda toplam ilaçlar tutmuştu o da raporlu ve raporsuz dahil...bır kac hastaneyı aradım hepsı hemen hemen 26bın yapmıslar şok oldum...
Amın canım ınsalaaahhAynen öyle canım rapor bitek ilaçlara fayda sağlıyor ama vakit geçtikçede zam geliyor sürekli inş ilk seferde pozitifi görürüzde hayırlısyla
hadı hayırlı olsun surecın ınsallaahh raporun hemen cıkarda daha uyguna alırsın ılacalarınıDaha mayis ayında raporla medical de yapmistik 9.750 idi.. 7.000 ye yakinda toplam ilaçlar tutmuştu o da raporlu ve raporsuz dahil...
Ben rapor cikarmak icin yarin adü ye gideceğim ege vermiyor raporu sadece benim hastanemde kullanabilirsin dedi.. bu ay adetim başladı bu saçma sistem yüzünden yine 1 ay daha kaybettim..
Tup bebek ilaçları 4.000 bin tutmuştu raporlu olarak.. raporsuz da oksapar progesteron vb ilaçlar vitaminler almistik onlarda 3.000 e yakin tutmuştu.. hala en buyuk kalem ilaçlar aslında.. onlarada zam gelir yakindahadı hayırlı olsun surecın ınsallaahh raporun hemen cıkarda daha uyguna alırsın ılacalarını
ozaman senın 7bın falan tutmus ılacaların
haklıısn canım hatta gelmıs bıle bence,Tup bebek ilaçları 4.000 bin tutmuştu raporlu olarak.. raporsuz da oksapar progesteron vb ilaçlar vitaminler almistik onlarda 3.000 e yakin tutmuştu.. hala en buyuk kalem ilaçlar aslında.. onlarada zam gelir yakinda
Amin.. inşallah maddi manevi verdiğimiz emeklerimizi Rabbim boşa çıkarmaz.. Hayırlı ve sağlıklı evlatlarimiz olur.. tek duam bu artik..haklıısn canım hatta gelmıs bıle bence,
valla Allah sonumuzu hayır etsın ya, zor bır surec gıt gıde de zorlastırıyorlar ..
amiinnnn kesınlıkle oyle ya,Amin.. inşallah maddi manevi verdiğimiz emeklerimizi Rabbim boşa çıkarmaz.. Hayırlı ve sağlıklı evlatlarimiz olur.. tek duam bu artik..
Merhaba baya olmuş msjiniz ama yine sormak istiyorum bende funda hanımı düşünüyorum nasıl geçti tüp bebeğinizFunda hanımla görüştüm ben onla devam edicem ama rapor durumu biraz canımı sıkıyor açıkçası.siz başka hastane bakmışmıydınız izmir de
Merhaba canım ilk denemen tutmadı mi bende Funda hanımı düşünüyorum ama kararsizim yarin görüşmem var onunla yaptirip yaptirmamakta kararsizim senin nasıl geçtiMerhaba arkadaşlar, ben ilk denememi Funda hanımla raporlu yaptirmistim raporu onlar çıkarmıştı.. simdi ekim adetimle ikinci deneme icin gidecegim ama bu rapor olayını neden kaldırdılar ki hiç anlamadım... benim çıkan raporum geçersiz mi oldu şimdi kafam cok karıştı...
Merhaba.. malesef tutmadı sadece 2 yumurta toplanmıştı ve onlarda olmadi 2.gunu taze transfer yapmıştık.. ben memnun kaldım genel olrak yogun bir hastane ama Funda hanım çok değerli bir doktor.. rapor çıkarmaya çalışıyorum raporum çıkınca ikinci deneme icin de kendisini düşünüyorum..Merhaba canım ilk denemen tutmadı mi bende Funda hanımı düşünüyorum ama kararsizim yarin görüşmem var onunla yaptirip yaptirmamakta kararsizim senin nasıl geçti
İnşallah ikinci tutar canim biide Funda hoca tüp bebek öncesi histereskopi yada rahim filmi istedi miMerhaba.. malesef tutmadı sadece 2 yumurta toplanmıştı ve onlarda olmadi 2.gunu taze transfer yapmıştık.. ben memnun kaldım genel olrak yogun bir hastane ama Funda hanım çok değerli bir doktor.. rapor çıkarmaya çalışıyorum raporum çıkınca ikinci deneme icin de kendisini düşünüyorum..
Amin inşallah tutar canım isteyen herkese ve bizeİnşallah ikinci tutar canim biide Funda hoca tüp bebek öncesi histereskopi yada rahim filmi istedi mi
Merhaba baya olmuş msjiniz ama yine sormak istiyorum bende funda hanımı düşünüyorum nasıl geçti tüp bebeğiniz
Bende bugün gittim geldim Funda hocaya adetle baslicak amh düşük diye yapalım tüp bebek dedi hakimizda hayırlısı ben şeye takıldım çift embriyo istiyordum yaşımdan dolayı tek koycam dedi yaşım 31 ama ben ikiz istiyordum acaba bidaki gittiğimde söylesem çift koyar miBen henüz başlayamadım prolaktin yüksek çıkınca mr fln istedi bu aya erteledim yani.Bu ay adette başlayacağım inşhastane biraz yoğun gidince bekleniyor biraz ama funda hanımı başarılı buluyorum yaklaşımı da samimi geldi bana.İzmirde çok seçenek yok zaten malesef iyi laboratuvarı olan hastane olarakta.Rahim filmini bende sordum ısrarla oda tüp bebek için gerekli değil dedi bende hiç çekilmedim tüplerde sıkıntı var mı diye acabadayım ama eşimde varikosel aüreci benim amh nin düşük çıkması nedenleri bu olarak görüyor tüplerden ziyade yani.Gerek yok dediği için bende çekilmedim
Bende bugün gittim geldim Funda hocaya adetle baslicak amh düşük diye yapalım tüp bebek dedi hakimizda hayırlısı ben şeye takıldım çift embriyo istiyordum yaşımdan dolayı tek koycam dedi yaşım 31 ama ben ikiz istiyordum acaba bidaki gittiğimde söylesem çift koyar mi
Banada aynısını dedi vakit kaybetme dedi benin amh 0.82 yumurtaları saydı 7 dedi bakalım ayın sonunda adetle baslicaz ben iki tane neden ıstiyorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye o kadar para dokcez onun için garanti olsun diye iki tane ıstiyorumBenimde amh 0.69 çıktı ama 9 yumurta saydı geçen ay ama 1,5 yıl oldu artık vakitte kaybetmemek adına tüpe geçeceğim bende.Kesin doğal olmaz demiyor ama vakitte işliyor bir yandan.35 ten küçüksen ve ilk transferde tek konuluyor sanırım duruma göre 2 konulduğuda oluyor gibi ama genelde tek konuluyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?