• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde tüp bebek tedavisi görenler

1 eylülde gitmiştim ben bir liste verdiler bana hastaneye 15.500, çipli olursa 3.000, taze transfer olmazsa 2.500 artı ilaçlar dendi dün yine görüştüm fiyat artışı var demediler size ne kadar dediler
Tedavi için ne fiyat verdiler size yine zam gelmiş galiba ben 20 gün once gittim o fiyat iptal

Merhaba izmir medical park hastanesinde tüp bebeğe başlamak için görüşmüştüm amh 0.69 çıkması nedeniyle raporlu olucaktı.Adet ile randevu alıp gidicektim hastaneyle bugün görüşmem sonucunda artık tüp bebek için rapor olmuycağını raporlu tüp bebeğin hastane tarafından durdurulduğunu söylediler. izmirde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan merkezden mennun olduğunuz bir hastane var mı ve raporlu tüp bebek yapılabilecek hastane
Merhaba hangi doktorla yol izliyorsunuz ?bende medikal point e başladım
Volkan bey ile devam edeceğim bu yola . Bugün yumurta toplama işlemim oldu ağrısını keşke baştan anlatsalarmış :KK43: ilaçlar falan aşırı pahalı bence birde çip olayını yaptirmali miyim ondan emin değilim yaptiranlar yada yaptirmayanlar yorumlara katilabilirse çok guzel olur
Medicalpoint’te tedavi gördüm. Volkan hoca ile de devam etseniz (ki şuan gebeliğimi bile o takip ediyor) Funda ile de devam etseniz hiç fark etmez. Zaten en güzel tarafı ikisi beraber yürütüyor genelde, sürekli fikir alışverişindeler. Ki bu gerçekten çok iyi hissettiren bir şey. İlgileri destekleri inanılmaz iyi. Chip tavsiye edildiyse mutlaka değerlendirin.

Bende funda hanımla görüştüm tavrı samimi geldi banada 2 kez görüştüm ikisindede tek tek anlattı ilgilendi pozitif bir hali var 😊 sizin ilk denememiydi hayırlı olsun 🤗
Medicalpoint’te tedavi gördüm. Volkan hoca ile de devam etseniz (ki şuan gebeliğimi bile o takip ediyor) Funda ile de devam etseniz hiç fark etmez. Zaten en güzel tarafı ikisi beraber yürütüyor genelde, sürekli fikir alışverişindeler. Ki bu gerçekten çok iyi hissettiren bir şey. İlgileri destekleri inanılmaz iyi. Chip tavsiye edildiyse mutlaka değerlendirin.

Bende funda hanımla görüştüm tavrı samimi geldi banada 2 kez görüştüm ikisindede tek tek anlattı ilgilendi pozitif bir hali var 😊 sizin ilk denememiydi hayırlı olsun 🤗
Benim 2. Denemede pozitifi gördük ama ben üst üste yaptırdım. Tedaviye başlamamızın 4. Ayı olduğunda 6 haftalık hamileydim 🙏🧿 darısı başına

Merhaba yaptırdınız mi acaba ben iki gün önce gittim bana 18500 dediler
Rapor kalktı maalesef zam geldi ben tedaviye başladım egeden ilac raporum cikicak maalesef benim tedavi iptal oldu yumurtam erken çatladı çarşamba günü funda hocada 10 bin tl ye prp oldum yeni tedaviye hazırlancaz

Rapor kalktı maalesef zam geldi ben tedaviye başladım egeden ilac raporum cikicak maalesef benim tedavi iptal oldu yumurtam erken çatladı çarşamba günü funda hocada 10 bin tl ye prp oldum yeni tedaviye hazırlancaz
İlaç raporunu çıkartmak için ne istiyorlar bana o konuda yardımcı olur musunuz baya tüp bebek için ödeyeceğiz zaten ama sadece ilaçlar için rapor cikartabilirsem çok iyi olucak benim icin

İlaç raporunu çıkartmak için ne istiyorlar bana o konuda yardımcı olur musunuz baya tüp bebek için ödeyeceğiz zaten ama sadece ilaçlar için rapor cikartabilirsem çok iyi olucak benim icin
Bu arada size de geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sizin için hayırlı olan sonucu alirsiniz

Ege de çıkartmak için evlilik cüzdaninin ilk 3 sayfa fotokopisi vukuatlı nüfus kayıt örneği eş olarak aile olarak gözüken e devletten cikiyor ssk hizmet dökümü dahiliyeden hamile kalabilir raporu egede 1 adet sperm testi kendi hastanesinde olmalıymış bizim tedaviden 3 adet vardı zaten amh raporu benim amh de düşük ege de yatırmıştım benim bunlar hazırdı gittim evraklarımı verdim bu hafta 15 gün olcak bakalım 15 gün sonra ara dediler jer ihtimale karsi esinle fotograf ve kimlik fotokopisi de götur canim

Merhaba arkadaşlar, ben ilk denememi Funda hanımla raporlu yaptirmistim raporu onlar çıkarmıştı.. simdi ekim adetimle ikinci deneme icin gidecegim ama bu rapor olayını neden kaldırdılar ki hiç anlamadım... benim çıkan raporum geçersiz mi oldu şimdi kafam cok karıştı...

Ege de çıkartmak için evlilik cüzdaninin ilk 3 sayfa fotokopisi vukuatlı nüfus kayıt örneği eş olarak aile olarak gözüken e devletten cikiyor ssk hizmet dökümü dahiliyeden hamile kalabilir raporu egede 1 adet sperm testi kendi hastanesinde olmalıymış bizim tedaviden 3 adet vardı zaten amh raporu benim amh de düşük ege de yatırmıştım benim bunlar hazırdı gittim evraklarımı verdim bu hafta 15 gün olcak bakalım 15 gün sonra ara dediler jer ihtimale karsi esinle fotograf ve kimlik fotokopisi de götur canim
Üç yıllık evlilik şartı Amh düşüklüğü var mı peki

Ege üni eger tup bebegi bizde yapmiyorsaniz rapor vermiyoruz dedi bugün bana telefonda

Yok canım henüz başlamadım prolaktin yüksek çıktı bu ay onu birz düşürmeden başlamak istemedim bu ay adette başlıycam. Geçen ay sordum bende doktor 8 10 bn civarı tutar dedi rapor çıkartamayacağım için bilmek istedim bende tahmini dedi tabi. 9 civarı yumurta saymştı bende amh 0.69 çıkmştı sonuca göre sayın iyi demişti ama tedavi sırasında nolur bilmiyorum bakalım 🙏
raporsuz ne kadar tutuyor acaba ılacalar ?basladınız mı tedavıye

Yok canım henüz başlamadım prolaktin yüksek çıktı bu ay onu birz düşürmeden başlamak istemedim bu ay adette başlıycam. Geçen ay sordum bende doktor 8 10 bn civarı tutar dedi rapor çıkartamayacağım için bilmek istedim bende tahmini dedi tabi. 9 civarı yumurta saymştı bende amh 0.69 çıkmştı sonuca göre sayın iyi demişti ama tedavi sırasında nolur bilmiyorum bakalım 🙏
bende suan aynıyım,
raporlu fıyata zam gelmıs 21.500bın, raporsuzda suan 22bın onada bır kac gune zam gelcekmıs 26bın olması beklenıyor dedı..
tup bebek uzmanıda dıyokı burda rapor cıkarmak ıcın hasatneye zaten esın ve sen kadın dogum ve urulojı muayene parası 3bın verceksın, raporsuz da devam edebılırsın.
yanı raporun farkı kalmadı suan.
ama kafam karıstı benımde

Benimde öyle raporsuz 15.500 dü 18.500 olmuş rapor olsaydı hastanede 11.500 alacaktı benim çipli olacak 3bin o taze olmazsa 2500 artı ilaçlar.
bende suan aynıyım,
raporlu fıyata zam gelmıs 21.500bın, raporsuzda suan 22bın onada bır kac gune zam gelcekmıs 26bın olması beklenıyor dedı..
tup bebek uzmanıda dıyokı burda rapor cıkarmak ıcın hasatneye zaten esın ve sen kadın dogum ve urulojı muayene parası 3bın verceksın, raporsuz da devam edebılırsın.
yanı raporun farkı kalmadı suan.
ama kafam karıstı benımde

Ben geçen ay başı görüştüm rapor çıkartıyodu hastane 1 günde sgk kapsamdan çıkarmış benim şansızlığım oldu yani. Devlet hastanesinden rapor çıkartmak için hem randevu geç veriliyor hem birkaç yerde muayene olmak gerekiyor vs yani açıkçası ben raporsuz devam etmeye karar verdim dediğiniz gibi rapor için uğraşırkende para harcanılacak doktorla bir görüşün ne kadar ilaç kullanacak en azından ordan bi çıkarım yaparsınız

Back
X