izmirde tüp bebek yaptıranlar acil yardım lütfen

meltemmm_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
20
0
86
İzmir
arkadaşlar siteyi hep uzaktan takip ettim üye olmaktan korktum çünkü kabullenememiştim
Şimdi kabullendim bebek istiyorum... Ama bana yardımcı olun lütfen Smyrna ART veya İrenbe Hangisini tercih edeceğimden emin olamadım. ikisiyle de görüşme yaptım ama hangisi????? benimle iyi kötü yönlerini paylaşır mısınız iki merkezinde?? hemşireler doktorlar personeller nasıl?? hangi doktor???bilmiyorumkismile

Arkadaşım ben sana Prof. Dr. Cemal Posacı yı tavsiye ederim özel muayinenanesi var va fakat işlemleri irenbede yapıyor.Ben çok memnun kaldım herşeyiyle dört dörtlük bir dr çok anlayışlı ve hastalarıyla çok ilgili mesela tedavim süresince en ufak sorumu ona yönelttim 24 saat telefonu açık kendisi bizzat ilgileniyo bütün hastalarla ve en önemlisi işinin ehli.Bu güne kadar çeşitli denemelerim oldu fakat sonuçlar başarılı olmadı.Bu benim 8. denememdi ilk defa Cemal beye geldim keşke en başta gitseymişim şimdi dört aylık hamileyim çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin.

canım ben ben de senin gibi topik açmıştım
smyrna mı irenbe mi diye
smyrna yı etrcih ettim..
ocak ayında tüp bebek yapıldı negatif malesef ama merkezden memnundum..
şimdi raporlu ege üniversitesinde devam edeceğim..içine nasıl siniyorsa öyle davran..

canım bende smyrn da yaptırdım benim ilk denememdi sonuç pozitifti ancak malesef 2 aylıkken kaybettim ama ben merkezden , hemşire ve dr çok memnun kaldım çok güzel muamele ediyorlar tavsiye ederim

merhaba meltem,
ben ege üniv.de ilk denememi yaptım olmadı. şimdi ikinci denememdeyim. ege üniv.EGE NAZAN TAVMERGEN ne gidiyorum. uzun araştırmalarımdan sonra buldum ege hnmı. aslında çok meşhurmuş zaten. tavsiye ederim. tel:3903628
bol şans.yerimseniben

bende smyrna da tedavi oldum cnm şu an sonuç bekliorum hastaneden memnun muydum kesnlikle evet çünkü sonuca yönelik çalışıorlar aşırı ilgi yok smyrnada herkes sadece işine odaklı sorduğun her soruya cevap alabiliorsun ama doktorla görüşmen zor olabilior çünkü tek doktor çok yoğun aradığın zaman genelde hemşirelerle görüşüorsun ama onlar çok bilinçli yani sürekli doktorunla görüşebildiğin bi tedavi istiiosan aşırı güleryüz ilgi kahkaha falan istiosan smyrna yanlış merkez olur ama ben sonuca bakarım tedavi bittiğinde ellerinden geleni yaptılar amaçları kesinlikle para değil bendim diiyiip içim huzurlu olsun diosan kesinlikle smyrnaa ya git derim ayyy çok uzattım ama bende çok düşünmüştüm bu soruyu zamanında o yüzden anlatayıım dedim:))

Ben de ege hanımın hastasıyım.kendisiyle 2 negatif aşılamam olduğu halde ve özele geçtiği halde ki raporum çıkmış olmasına rağmen yine bırakamadım onu ve tüp yaptırdım ona sonuç bekliyorum.tek bir sebebi var.aşırı titiz çalışması.

teşekkürler arkadaşlar ama hala kararsızım smyrnada tüp bebek koordinatörü var burhan bey mi neydi herkes çok iyiydi fakat o adam beni biraz irrite etti herşeyi hallederiz kardeşim sen merak etme deyip durdu görüşürken ayrıntılı bilgi verdi ama ne bileyim bana çok yapmacık geldi. hemşirelerini ve doktoru çok beğendim iki doktor ilgilendi benimle ortak götürüyolarmış funda hanım bilgen bey çok iyiler ama ne bileyim koordinatör olan kişi sanki bana bi acayip hissettirdi, evet doktorları ve merkez güven verdi ama o beyefendi aldı bütün güveni. irenbede de hemşirelerini hiç beğenmedim çok ukala geldiler bilmiyorum yaa bana yardımcı olun lütfen...

canım bende burhan bey çok samimi ve içten geldiği için tercih ettim
irenbeyle de görüşme yaptım aynen hemşire ve özellikle dilek aslan ilgisiz geldi sanki yoğunluktan bunalmışta hasta gelemsin havasında gibilerdi..ama memnun olan çok arkadaş ta oldu ama dilek hnm beni dinlemedi bile doğru düzgün o yüzden smyrnayı tercih ettim..
2 defa ön görüşme yaptım ve burhan bey randevusuz olduğum halde uzun uzun laf anlattı..
500 liralık ilaç verdiler
ben raporsuzdum ve daha sonra doz yetmeyince ilaç aldırırken ben de çok tuttuğunu 2000 lirayı geçtiğini söyledim ve benimle ilgilenen hemşire odaya gidip 600 liralık ilacı elime verdi yani 1000 lira yardımları oldu..ilaçların fiyatlarını bilmesem kandırıyorlar diyeceğim.tabiki onlara da parasız geliyor ama istemese yardım etmez almak zorundasınız derdi bana gerçekten çok iyilik yaptılar..

ayneeeen katılıorum banada 800 tl lik ilaç verdiler yaklaşık üstelik burhan beyi 1 kere görüüosun sonra onunla işin kalmıo bi daha hiç görmüosun senin için önemli olan doktorlar ve hemşireler o konuda da için rahat olsun

selam bende anlatayım hikayemi :) kızkardeşim endometr.hastası ve tek yumurtalık eşi varikosel 1. aşılama negatif 2.erol tavmergen sadece 2 tane yumurta çıkarttı oda döllenmedi negatif başından.... sonuç hüsran ama önemli olan yılmamak tabi hiç vakit kaybetmeden istanbulda asm de aydın arıcı süper bir doktor olduğunu duyduk aradılar hemen geri döndü bilgi aldılar gittiler süper bir protokelle sonuç 1 kız 1 erkek 2 evlat mutlu son :) gelelim bana ben normal yolla beklerken olmadı tabi 5 senelik evliyim en başta istemedik tadını çıkarım dedik evliliğin bilsem beklermiyim eşimde sorun çıktı sperm sayısı ve en önemlisi morfoloji kötü hadiii yeni hüsran bizde başladı hiç vakit kaybetmeden araştırdım bizim istanbula gitmek gibi bi şansımız yoktu çalıştığımız için onların kendi işiydi rahattılar biz özel sektör olunca yapamadık ben ilk irenbeye gittim dilek hanım hiç ilgilenmedi bile hatta daha çok moral bozdu sonra smyrna ile görüştüm çok sıcak geldi haa burhan bey beni de itti ama sonuçta tedavimi o yapmıcaktı anlaştık ve başladım tüp bebek konusunda okadar bilgili olmama rağmen insan kendine olunca tutuluyor benim tedavim 1 hafta sürdü sadece 1 hafta iğne oldum sonuç 9 yumurta 4 embriyo 2 tane sekiz hücreli 1.kalite 2 tane 3. gün transferi 6 gün yatak istirahati dün sonuç aldım ve kocaman bir negatif ... sabah kan vermeye gittiğimde biri vardı tek embriyo 2.gün transferi sonuç pozitif ... hiç soru sormadım ne dedilerse tamam dedim çünkü acayip bir güven veriyorlar hiç sıkılmadım hep pozitiftim hep yardımcı oldular sanki oranın tek hastasısın gibi davranıyorlar tekrar denicem bakalım hastalanınca gidicem bekliyorlar tedavi süracini konuşucaz nerde sorun oldu ??? ama şuna inandımki gerçekten kısmet işi ötesi yok dün çok ağladım çünkü inandırmıştım kendimi bi yanım buruktu çünkü çok ağrılı geçti 12 gün hiç rahat bir günüm olmadı sürekli bir adet sancım vardı neyse bunun üsütne bir örtü çektim dün akşam bugün yeni bir sayfa açtım moralim iyi öyle olmak zorunda çünkü ...Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.benim hikayemden de anlıcağınız gibi zamanı gelince bebekte geliyor.

canım aynı şeyleri yaşamısız aynı duguları hissetmişiz benim kalitesizdi ben baştan hissetmiştim negatifi ama bir umut işte..
amin inşallah allahım isteyen herkese versin..

Ben Kent hastanesinde yaptırdım.ikiz hamileyim.Ama irenbe deki dr Cemal Posacıyı da çok methediyorlar..Bir arkadaşım deü de yattı..Aynı zamanda oranında doktoru..Çok ilgili bir doktormuş..Sürekli arıyormuş..

35deniz sen neden ege ye devam ediceksin neden böle bir karar verdin çok zor bir karar ben 2.de smyrnada deneyim diyorum gidicem görüşmeye bakalım belki indirim falan yaparlar :) bide ocakta denemişsin 2. için ne zamanı uygun gördüler bilgi verirmisin .

35izmir benim 2. de eğer smyrna da yapılsaydı 500 tl indirim yapılacaktı ve mart ya da nisan ayında yapalım dediler mikro doz uygulamasıyla daha iyi yumurta geliştirelim diye ama ben neden orda devam etmeyeceğim...
raporum geçen ay çıktı daha 8 ay önce ege de özel doktor secerek endometriosiz ten 2. ameliyatımı oldum ileri endo hastasıyım sonrasında klomenle 2 aşılama oldu ve sonrası smyrnada tüp bebek..bunlara 10000 liraya yakın para gitti..sonra egede zaten dosyam vardı oraya smyrnadaki negatif tüp bebek dosyamı aldım başvurdum..tüplerim açık olduğu ve şu anda kistik açıdan temiz olduğum için aşılama kararı çıktı..raporumda çıktı..2 aşılama olmadan tüp bebeğe geçemiyorum devlet yardımı almak istiyorsam ..onun için bir daha raporsuz tüp bebek maddi açıdan deneyemem..
ege üni.de aşılama haklarımı kullanıp eğer olmazsa o zaman tüp bebek raporu çıkartıp tüp bebeğe geçeceğiz..
ege de de nisan ayında yapalım dediler fakat eşim yurt dışında olduğu için bu ay mayısın ilk haftası adet olunca iğnelere başlayacağım..
lafı uzattım ama durum bu şekilde maddi olanak yüzünden birde devlet hakkımız varken kullanmak istiyoruz..

Son düzenleme:
birde ege üni.de ege tavmergen erol tavmergen gibi iyi hocalar kalmadı ama diğer doktorlarda konusunda uzmanmış..ve geçen gün 39 yaşında bir arkadaş orda tüp bebekle hamile kaldı ilk denemesinde..
prosedür ve işlemler insanı yorsa da ege ye karşı bir güvenim var nedense içimde..
smyrna dan memnundum ama sonra araştırdıkça aklıma takılan soru işaretleri ortaya çıktı..
normalde kan aldılar adetliyken tedaviye başlamadan ultrasyonla muayene ettiler..ilk önce belki bu ay başlamayabiliriz dediler sonra tamam başlıyoruz dediler tahlillerden falan anladığım yok tabi..
en son dosyamı alınca baktım tedaviye başlamadan fsh 16 imiş aslında ortalama 6 ile başlanması gerekirmiş..yani yüksekmiş..sonra da yumurtalar kalitesiz dediler..
kısmet bir yandan da tabi kimseyi suçlamıyorum ama onun dışında herşeyden memnundum..ekstra hiç bri tahlil yapılmadı ege üni.de yapılan bütün tahlilleri ve histeroskopiyi kabul ettiler..eşime sperm tahlili bile yapılmadı .sadece tedaviye başlandı..
bunlar hep vesile aslında çok takılıyoruz allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak..

Son düzenleme:
valla irenbe diyorum bende
ilk ikisini erol tavmergende yaptik ama 3 cuyu istanbula gideecegiz. ALLAH izin verirse/ ama keske eroldan once irenbede baslasaymisim. belkide hersey baska olurdu, erola prof dedik guvendik. bosa cikti. irenbe iyi arkadasim hayirlidi olsun hakkinda

35deniz ben çok araştırma yaptım, fsh bir kez yükseldi mi yapay olrak düşse bile sana bi yararı yok. fsh hormonu yumurtalık hormonu o yüksek olunca yaş ne olursa olsun yumurtalar azalıyo demekmiş. yani fsh 16 iken tedaviye başlamamak yanlış olurmuş. bence doğru yapmışlar.çünkü ben çok araştırdım smyrnayı sadece şuan kararsız kalmamın sebebi en başta da sölediğim koordinatör meselesi. baya düzgün çalışan bi merkez herkeste öle sölüyor hemşireleri çok bilgiliymiş öle demişlerdi arkadaşlar nasıldı ilgiler filan hangisi daha iyi??? yaa insan bi kararı bu kadar çok düşünür mü bilmiyorum ama hala kararsızım???

meltem belki de dediğin gibidir dedim ya ksımet bazı şeyler..
benimle ilgilenen hatice hemşireydi..özlem hemşire de var ..ikisi de çok iyi ve tatlı..en ince ayrıntısına kadar anlatıp ilgileniyorlar ve seni isminle çağırıp konuşuyorlar yani tanıyorlar 2. kez git adı söylediyip nasılsın diyorlar..benim çok hoşuma gitti..eve gelip aklına takılan birşey olduğunda direk bağlıyorlar ve konuşuyorsun..funda hanımda başta soğuk geliyor ama muayenede falan hep moral veriyor ..herkes farklı tabi kimi arkadaş irenbeden çok memnun kimi de smyrnadan.senin içine ne siniyorsa onu yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…