izmirde tüp bebek yaptıranlar acil yardım lütfen

ben 16 fsh ile ikizlere hamileyim.Kent hastanesinde yaptırdım..

galiba smyrnayı seçeceğim arkadaşlar herkes ii diyor üstelik olumsuz sonuç alanlar bile öle diyorsa bu merkezde iş var demektir. ben zaten çok begendim merkezi ama işte burhan bey beni birazcık tedirgin etmişti. artık onunlada çok görüşmem herhalde sonuçta tedavimi doktorlarla hemşireler götürecek, o sadece para kısmına bakıyor. hadi bakalım hayırlısı diyelim.

ıkızbebeklerıme smyrnda kavustum bende ıkı merkez arasında kalmıstım ama smyrnanın emrıyologu aynur hanım ıçın sectım b en ıyı dr degıl ıyı embrıyolog arastırdım hem funda hanımdanda cok memnun kaldım bır yerde de san s meselesı ınsallah olur

benimde sonucum pozitifff arkadaşlar olmasaydı da smyrna diordum ama şu an kesinlikleeeee smyrna derim ha tabiki hayırlısı neyse öyle oluor ben buna çok inanıorum ama insanın tedav olduğu kuruma güvenmesi çok önemli..

arkadaşlar ege üniv.hakkında nedüşünüyorsunuz. bir bilgisi olan varmı. ben tedavime egede başladım. tutmadı şimdi dondurulmuşlarımı deniyorum 27nisan transfer günüm. inşallah pozitif sonucu alırım bende.

ege tabiki türkiyede ilk tüp bebebeğin yapıldığı kurum ama biraz ilgi alaka yok sığır gibi ordan oraya sürüklüyorlar özel ilgi alaka rahat olmak istiyorsan özel merkez seçeceksin ben seçimimi smyrnadan yana yaptım adetimde gideceğim hayırlısı artık:)

canım doğru söylüyorsun
ben smyrnada yaptırdım negfatif oldu ama memnundum
şimdi raporum çıktı mecburen ege de olacak
biraz sabredersen ege de kötü değil geçen bir arkadaş 39 yaşında tüp bebk yaptırdı hem de özel doktor seçmeden normal doktora şimdi hamile teknolojisi de iyi sonuçta..inşallah sonucumuz iyi olsun..bana aşılama olacak orda..
şu konuda içim rahat smyrna pazar çalışmıyor ve benim adetimin 3. günü değil 2. günü başlandı birde transferim 2. gün cumartesi oldu sanki pazar çalışsalar daha iyi olur diyorum ege de öyle bir sorun yok devlet olmasına rağmen pazar da nöbetçi var..hayırlısı bakalım..

geçen gün gittim ben pazar günü vaka veya transfer olunca çalışıyolarmış yani bilmiorum

kesin öğren ben ocakta yaptırdım kesinlikle çalışmıyorlardı..çünkü iğneler cumartesi başladım
tarnsferim cumartesi oldu ve sordum bekçiden başka kimse yok dediler..ya cumartesiye ya da pazartesiye aldılar operasyonları..belki değişmiştir..

yok bende burda görünce tekrar sordum iğneler için cumartesi başlayabiliriz dediler ama transfer yada yumurta toplama olursa pazar geliyoruz dediler. bide nöbetçi hemşire de varmış iğnelerimi ben kendim yapamam pazar günü gelebilir miyim dedim var arkadaş gelirsin dediler. sana antagonist protokol mü yaptılar çünkü eğer antagonist olursa dediler benim için en geç 2. gün iğnelere başlamamız lazım geç kalırız 2. iğneler için dediler. bilmiyorum doktorla çok konuşmasakta hemşireler çok bilgili anında ne sorarsan cevap veriyolar eğer açıklamam yetmediyse doktor hanımla görüştürelim diyolar sevdim ben orayı yaa sevmek yeterli mi bilmiyorum ama

canım bende 2.gün başladım iğnelere antagonist oldu evet..
dün bir arkadaşımla konuştum orda aşılama olacak pazar gününe denk
gelecekmiş yapıyorlarmış ama ben transfer için sorduğumda çalışmıyoruz demişlerdi..neyse inşallah seninki olur birde sana kaç embriyo koyulacak..kaçıncı denemen?
ben ege üni.de rapolru hakları kullanıp eğer olmazsa yine oray düşünürüm galiba bilemiyorum ..inşallah oralara kalmayız..

inşallah kalmazsın benim ilk denemem tek embriyo transferi olacak hayırlısı diyorum sonuçta bu işi normal yolla bi yumurta bi sperm yapıyo:) değilmi??? yaa çok etik çalışıyorlar bana en çok güven veren o oldu açıklar yani el altından iş yapmıyorlar bide çok tatlı bi hemşire var uzun boylu adını hatırlayamadım şimdi çok ilgili bi kez ön görüşmeye gittim 2. gittiğimde adımla seslendi şaşırdım çok o kadar hastanın içinde herkesin adını biliyolar :) ilgimi çok çekti bu mesela

hatice hemşiredir uzun boylu zayıf biraz..içlerinde en sıcak hatice hemşire geldi bana da...inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun..

arkadaşlar bende smynaya gidiyorum.2.aşılamamı orda oldum.ama tutmadışimdi tüp bebeği denicem.ama daha başlamadım.ben 6senedir çalışıyorum ve 4 senelık evliyim.sigortam var.rapor çıkarmak istiyorum.en kolay nasıl olur bilmiyorum.smynadaki burhan bey gelsin konuşalım demiş.ne dicek bilmiyorum.rapor çıkartayım diyorum ama en kolay nasıl olur bilmiyorum.bende smynayı tercih ediyorum ama şuan beklemedeyim nasıl yapmalıyım yardımcı olun lütfen

raporu çıkarttığın hastane raporunu vermez canım ya..
sen yine uğraş ama
ben burhan beyle konuştum çok zor dedi..gerçekten öyle şimdi ege de olacak çünkü negatif tüp bbebk yaşadım smyrnada ..ama indirim yaparlar sizde bastırın iğnlerde yardımcı olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…