- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben 16 fsh ile ikizlere hamileyim.Kent hastanesinde yaptırdım..
ne güzel kent hastanesini de çok duydum ..
allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim ve umutlandım
inşallah darısı başımıza
geçen gün gittim ben pazar günü vaka veya transfer olunca çalışıyolarmış yani bilmiorum
yok bende burda görünce tekrar sordum iğneler için cumartesi başlayabiliriz dediler ama transfer yada yumurta toplama olursa pazar geliyoruz dediler. bide nöbetçi hemşire de varmış iğnelerimi ben kendim yapamam pazar günü gelebilir miyim dedim var arkadaş gelirsin dediler. sana antagonist protokol mü yaptılar çünkü eğer antagonist olursa dediler benim için en geç 2. gün iğnelere başlamamız lazım geç kalırız 2. iğneler için dediler. bilmiyorum doktorla çok konuşmasakta hemşireler çok bilgili anında ne sorarsan cevap veriyolar eğer açıklamam yetmediyse doktor hanımla görüştürelim diyolar sevdim ben orayı yaasevmek yeterli mi bilmiyorum ama
inşallah kalmazsın benim ilk denemem tek embriyo transferi olacak hayırlısı diyorum sonuçta bu işi normal yolla bi yumurta bi sperm yapıyo:) değilmi??? yaa çok etik çalışıyorlar bana en çok güven veren o oldu açıklar yani el altından iş yapmıyorlar bide çok tatlı bi hemşire var uzun boylu adını hatırlayamadım şimdi çok ilgili bi kez ön görüşmeye gittim 2. gittiğimde adımla seslendi şaşırdım çok o kadar hastanın içinde herkesin adını biliyolar :) ilgimi çok çekti bu mesela
arkadaşlar bende smynaya gidiyorum.2.aşılamamı orda oldum.ama tutmadışimdi tüp bebeği denicem.ama daha başlamadım.ben 6senedir çalışıyorum ve 4 senelık evliyim.sigortam var.rapor çıkarmak istiyorum.en kolay nasıl olur bilmiyorum.smynadaki burhan bey gelsin konuşalım demiş.ne dicek bilmiyorum.rapor çıkartayım diyorum ama en kolay nasıl olur bilmiyorum.bende smynayı tercih ediyorum ama şuan beklemedeyim nasıl yapmalıyım yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?