İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Ne güzel canım ya ilk denemede dondurulmuş embriyo transferimi oldun canım tazemi kaç yumurta transfer edildi ☺

Canım birde kusura bakma sorduğum soruları tekrar soruyor olabilirim Kafam karışıyor bir sürü yazıncada

Ne güzel canım çok iyi olmuş bir ay içinde olup bitmiş ☺benimkisi dondurulmuş embriyo olacak canım

Transferden sonra geriye tutunma kalıyor heralde dimi canım transfer sonrası iğne oluyor mu gene

Transferden sonra geriye tutunma kalıyor heralde dimi canım transfer sonrası iğne oluyor mu gene
Canım tüm iğne ve ilaçlara devammış.. devam ediyorum ben transferden sonra farklı iğneler oluyor. Sanırım 12 haftalık olana kadar böyle devam edeceğiz cumartesi sorcam ilk muayenemde

İrenbe iki tüp bebek iki negatif sonuç. Olumlu sonuç alanları tebrik ediyorum. Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almaniz nasip olsun inşallah.

Merhaba, 2017 de ilk tüp bebek denemem Medicalpark İzmir Ahmet Zeki Işık, pozitif sonuç çok şükür 21 aylık bebeğim var
2029 Ağustos 2. Deneme 2. Bebek için Ahmet Zeki Işık bugün transferimin 7. Günü test sonucumu bekliyorum.

Anladım canım herşeyin en iyisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…