Aynıhatta doktor nerdeyse yapmıcaktı tüp bebek öyle de iyi bir doktor
Ne güzel canım yailk denemede dondurulmuş embriyo transferimi oldun canım tazemi kaç yumurta transfer edildi ☺
Canım yaşın kaçtı senin ☺
Yok canım sıkıntı değil 30 yaşındayım 1 tane embriyo kondu bana taze transferdi herşey 1 ayın içinde içinde olup bitti şükürCanım birde kusura bakmasorduğum soruları tekrar soruyor olabilirim Kafam karışıyor bir sürü yazıncada
benim eşim asker görüşemiyoruz devamlı görevde başkada sorunumuz yokinslh hayirlisinla cnm.sorun ne idi sizde
Masallah ya Rabbim bizede nasip etsinYok canım sıkıntı değil 30 yaşındayım 1 tane embriyo kondu bana taze transferdi herşey 1 ayın içinde içinde olup bitti şükür
AMİN canımMasallah ya Rabbim bizede nasip etsin
Yok canım sıkıntı değil 30 yaşındayım 1 tane embriyo kondu bana taze transferdi herşey 1 ayın içinde içinde olup bitti şükür
AMİN canım
Canım tüm iğne ve ilaçlara devammış.. devam ediyorum ben transferden sonra farklı iğneler oluyor. Sanırım 12 haftalık olana kadar böyle devam edeceğiz cumartesi sorcam ilk muayenemdeTransferden sonra geriye tutunma kalıyor heralde dimi canım transfer sonrası iğne oluyor mu gene
Canım tüm iğne ve ilaçlara devammış.. devam ediyorum ben transferden sonra farklı iğneler oluyor. Sanırım 12 haftalık olana kadar böyle devam edeceğiz cumartesi sorcam ilk muayenemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?