İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

İrenbede hangi doktoru önerirsiniz kızlar, benim 3 negatifim var. Sebepsiz infertiliteyiz.

Anladım canım hadi inşallah olur şimdi gene tamvergendemi yaptıracaksın

Çok şükür kaç yumurtanız oluşmuştu kaç tane transfer edildi

Çok şükür kaç yumurtanız oluşmuştu kaç tane transfer edildi
Banami sordunuz bilmiyorum ama soyleyim 16 yumurtam oluştu 8 emriyomun 6 si 3. Gün 2 si 6. Gün olarak donduruldu 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu 1 tane tutundu çok şükür

Banami sordunuz bilmiyorum ama soyleyim 16 yumurtam oluştu 8 emriyomun 6 si 3. Gün 2 si 6. Gün olarak donduruldu 3. Gün embriyosu 2 adet transfer oldu 1 tane tutundu çok şükür
Ali öner Erdoğdu ya gittiniz sanırım. Bilgi verebilir misiniz biraz. Hemen tedaviye başlıyor mu süreç nasıl ilerliyor

Ali öner Erdoğdu ya gittiniz sanırım. Bilgi verebilir misiniz biraz. Hemen tedaviye başlıyor mu süreç nasıl ilerliyor
Adetin 2 . Günü gittiğinizde başlıyor eğer herşey yolunda ise zaten daha fazla uzamadan o ay içinde transferiniz olabilir bu tamamen sizdeki infertilite sebebine bağlı benim tüplerimle alakalı olduğu için tedavi başladığımız ay emriyolarimiz oluşturulup donduruldu transfer öncesi ameliyat olmam gerekiyordu çünkü ameliyatımı yine doktorum yaptı sonra 3 aylık dinlenme ve iyileşme sürecinden sonraki ilk adetle transfer hazırlığına başladık herşey çok profesyonel ilerledi doktorum ali beye minnettarım 14 yıldır beklediğimiz bir mucizeyi yaşıyoruz onun vesilesi ile

Ne mutlu size. Sağlıkla doğsun inşallah. Benim 3 negatif var ve sebepsiz diyorlar. Aklımda irenbe var. Kaan beye mi gitsem ali öner beye mi onu bilemedim. Ali beyde fiyat olayı nasıldı sakıncası yoksa?

Ne mutlu size. Sağlıkla doğsun inşallah. Benim 3 negatif var ve sebepsiz diyorlar. Aklımda irenbe var. Kaan beye mi gitsem ali öner beye mi onu bilemedim. Ali beyde fiyat olayı nasıldı sakıncası yoksa?
Bence ikisi ile görüşebilirsin ali beyin ilk görüşmesi ücretsiz zaten gittiğiniz zaman sizin eski tetkiklerinizle birlikte degerlendirip nerden başlayacağınız konusunda bilgilendiriyor kendisi oldukça cana yakın bir doktor genetik testlerinizi tepecikte sgk dan faydalanacaginiz şekilde yaptırıyor oysa kendi özel olarak yapabiliyor tamamen hastasına yardımcı olmak için yapıyor bunu maddi olarak zorlu bir süreç olduğunu biliyor çünkü şuanki fiyat nasıldır bilmiyorum ama ben geçen yılki fiyat ile 3,250 irenbe 3,250 doktoruma 1,700 civarında da ilaclarima vermiştim ama sunuda söylemeliyim ilk ucreti ilaçlar için parça parça kontrole gittiğimde vermiştim her gittiğimizde ihtiyacım olan doz kadar ücret ödedim yumurtalarım toplanacağı zamanda kredi kartı ile hastanenin nakit olarakta doktorumun ucretini ödemiştim bunun haricinde ücret ödemedim taki bebeğinin kalp atışlarına duymaya gidene kadar o zamn normal hasta grubuna girip 300 tl muayne ücretiyle aylık (15 günde bir gidiyoruz biri ucretsiz kontrol)kontrollerinde gidiyorsunuz

Çok teşekkürler. Genetik test dediğiniz kromozom testi mi? Benim elimde o var şuan

Hadi ya Gamze hanım hangi doktora gidiyordunuz ve sorununuz neydi ?
sperm sayımız az canım bizim eşim oligospermi ..doktorum Kaan Bey çok memnunum kendisinden ve sonuna kadar da güveniyorum. herşey gayet iyiydi ama sanırım nasip değilmiş daha.. intralipid serum alıcam 2. denememde. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Çok sevindim sizin adınıza hangi doktora gidiyordunuz ilk denememi probleminiz neydi sebepsizmi

O ne için canım serum düşmemesi içinmydi

O ne için canım serum düşmemesi içinmydi
sorunun bağışıklık sistemim olduğu düşüncesindeyiz canım vücudum embriyoyu reddetti.. tutunma olması ve düşmemesi için veriliyor.. embriyolarım 1. kaliteydi histeroskopi yapılmıştı rahimle ilgili bir sorun çıkmadı rahim kalınlığımda gayet iyiydi.. genetik ve pıhtılaşma testlerimde de bir sorun yok şükür.. bu sebeplerden dolayı da doktorumun tanısı bu yönde oldu canım.. şimdiden d3k2 vitamini kullanmaya başladım bağışıklık için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…