İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

İnşallah 3.nde olumlu sonuç alırsınız dualarım sizinle hangi doktora gidiyorsunuz bir probleminiz varmııydı olmama sebebi neymiş ?

Merhaba 39 yaş amh 0,93 izmir tepecik Ege Doğum evi ilk tüp bebek denemesi 2. Gün transferi 2 embriyo konuldu. Sonuç pozitif kalp atışımı da bu gün duyduk hayırlısıyla
Gözünüz aydın, allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde 2. Gün embriyosu bir tane. Darısı başıma inş

Ne kadar güzel çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah

benim de irenbe ilk transferim Mayıs ta oldu 2 embriyo ikisi de tutunamadı maalesef nasipse Eylül de ikinci transferi düşünüyoruz

Hadi ya Gamze hanım hangi doktora gidiyordunuz ve sorununuz neydi ?

Merhaba arkadaşlar mayıs ayında tavmergende 3.gün tek embriyo transfer yapıldı malesef sonuç negatif, dondurulmuş transferi için eylül adetini bekliyorum güzel haberlerle buluşalım

Merhabalar inşallah bu sefer olur bir probleminiz varmıydı yoksa sebepsiz mi ? Kaç yumurta oluşmuştu

Ben önce su hastanesine gittim fakat negatif sonuç aldık. Tek yumurta toplama 2 transfer yapılmıştı. Daha sonra irenbede kaan beye gittim, ilk transferde sonuç pozitif oldu şükürler olsun.

Ben önce su hastanesine gittim fakat negatif sonuç aldık. Tek yumurta toplama 2 transfer yapılmıştı. Daha sonra irenbede kaan beye gittim, ilk transferde sonuç pozitif oldu şükürler olsun.
Çok sevindim sebepsiz infertilitemiydi sizinde kaç yumurta oluşmuştu ?

Kaç yumurta transfer edildi onu neye göre belirliyorlar

Merhabalar inşallah bu sefer olur bir probleminiz varmıydı yoksa sebepsiz mi ? Kaç yumurta oluşmuştu
2017 de açık miyom ameliyatı sonrası tüpler tıkandı, tek çare tup bebek benim için. 14 yumurta toplandi 3.gün 5 tane embriyo oluştu. 1 transfer + 4 dondurulmuş var canim

Irenbede ali öner erdoğdu ile ilk denememizde tuttu daha önce başka bir dr ile 2 denememiz negatifti hidroselpenks vardı dr um once ameliyat etti 3 ay sonrada dondurulmuş transfer ile şuan 22 haftalık hamileyim çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…