Merhaba, 2017 de ilk tüp bebek denemem Medicalpark İzmir Ahmet Zeki Işık, pozitif sonuç çok şükür 21 aylık bebeğim var
2029 Ağustos 2. Deneme 2. Bebek için Ahmet Zeki Işık bugün transferimin 7. Günü test sonucumu bekliyorum.
İrenbe iki tüp bebek iki negatif sonuç. Olumlu sonuç alanları tebrik ediyorum. Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almaniz nasip olsun inşallah.
Gözünüz aydın, allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde 2. Gün embriyosu bir tane. Darısı başıma inşMerhaba 39 yaş amh 0,93 izmir tepecik Ege Doğum evi ilk tüp bebek denemesi 2. Gün transferi 2 embriyo konuldu. Sonuç pozitif kalp atışımı da bu gün duyduk hayırlısıyla
Merhaba 39 yaş amh 0,93 izmir tepecik Ege Doğum evi ilk tüp bebek denemesi 2. Gün transferi 2 embriyo konuldu. Sonuç pozitif kalp atışımı da bu gün duyduk hayırlısıyla
benim de irenbe ilk transferim Mayıs ta oldu 2 embriyo ikisi de tutunamadı maalesefnasipse Eylül de ikinci transferi düşünüyoruz
Merhaba arkadaşlar mayıs ayında tavmergende 3.gün tek embriyo transfer yapıldı malesef sonuç negatif, dondurulmuş transferi için eylül adetini bekliyorum güzel haberlerle buluşalım
Merhaba arkadaşlar mayıs ayında tavmergende 3.gün tek embriyo transfer yapıldı malesef sonuç negatif, dondurulmuş transferi için eylül adetini bekliyorum güzel haberlerle buluşalım
Çok sevindimBen önce su hastanesine gittim fakat negatif sonuç aldık. Tek yumurta toplama 2 transfer yapılmıştı. Daha sonra irenbede kaan beye gittim, ilk transferde sonuç pozitif oldu şükürler olsun.
Kaç yumurta transfer edildi onu neye göre belirliyorlarBen önce su hastanesine gittim fakat negatif sonuç aldık. Tek yumurta toplama 2 transfer yapılmıştı. Daha sonra irenbede kaan beye gittim, ilk transferde sonuç pozitif oldu şükürler olsun.
2017 de açık miyom ameliyatı sonrası tüpler tıkandı, tek çare tup bebek benim için. 14 yumurta toplandi 3.gün 5 tane embriyo oluştu. 1 transfer + 4 dondurulmuş var canimMerhabalar inşallah bu sefer olurbir probleminiz varmıydı yoksa sebepsiz mi ? Kaç yumurta oluşmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?