Bu bebeğim de gelişmeyince aynen 1 hafta boyunca evden çıkamadım sürekli uyudum bir bardak dahi kaldırmadım yemek yapmadim esim gunde 10 defa ariyordu hadi gel ofise diye.sadece kafam dagilsin diye..artik isyan noktasina geldim..niye ben?? Gece gunduz forum okuyorum esim yeter artik diyor..ruyam da oglumu da gormustum emzirdim onu..hayallerin yikilmasi cok kotu bir sey malesef yasayanlar bilir..3 tur bunu yaşıyorum bir daha yasamak istemiyorum.kimseye de yasatmasin rabbimGercekten insanin elinde deil ben 1 haftadir balkona dahi cikmadim en yakin arkaasimla bile gorusmedim psikoloji o kadar kotu yani.bende artik tahammulsuzlestim yasim geciyor diye bende 35 yasindayim.
Hayırlısı cnmBenim için nasıl bir hafta nasıl bitireceğim bilmiyorum.doktorumun önerisiyle istanbula geldik bugun.cumartesi günü bir tüp bebek merkezi ile görüşeceğiz..
Insan yasayinca anlattiklarini gercekten anlasilabildigini dert ortaginin oldugunu goruyorsun.ama cevremizdekiler oylemi derdine bile aldirmiyorlar.amin rabbim kimsee ayni aciyi yasatmasin cunku onun varligi bile yetiyor kalp atisinin sesleri bile kulagimda cinliyor halenBu bebeğim de gelişmeyince aynen 1 hafta boyunca evden çıkamadım sürekli uyudum bir bardak dahi kaldırmadım yemek yapmadim esim gunde 10 defa ariyordu hadi gel ofise diye.sadece kafam dagilsin diye..artik isyan noktasina geldim..niye ben?? Gece gunduz forum okuyorum esim yeter artik diyor..ruyam da oglumu da gormustum emzirdim onu..hayallerin yikilmasi cok kotu bir sey malesef yasayanlar bilir..3 tur bunu yaşıyorum bir daha yasamak istemiyorum.kimseye de yasatmasin rabbim
Ikizlerim hele 6 aylik ti karnim kocaman olmustu.evimde hep 2 tane bicirik kosturcak diye hayal ediyordum.oglum kizimi hep kizdircak kizim hep mizmiz liycak..dur kos otur kalk demekten yorulcam ama kalabalik olcaktik hep cumbus olcakti evimde..sadece topraklarini biliorum iki tane kucucuk mezar tasi..isim bile koymadim..defin icin hoca isim soyleyin diye sormus tek dedigim olen cocuga ne isim koyayim ne yaparsaniz yapin..bugun bir baska forumda tedavi gorurken baska alternatif tip ile de bebeklerine kavusanlari okudum.tarcin corek otu bal karisimini deneyecegim.ben bu arada aspirin ve folik asit te iciyorum.vucut hazir olsun diye doktorum ic dedi..esimede keciboynuzu yapacagim..gecen ay kendim incir kuru ona keciboynuzu kuru uyguladik hamile kaldim..hatta fethiye de bir aktar varmis ondan da fayda gorenler olmus o adamida aramayi dusunuyorumInsan yasayinca anlattiklarini gercekten anlasilabildigini dert ortaginin oldugunu goruyorsun.ama cevremizdekiler oylemi derdine bile aldirmiyorlar.amin rabbim kimsee ayni aciyi yasatmasin cunku onun varligi bile yetiyor kalp atisinin sesleri bile kulagimda cinliyor halen(
BEnde imom,ocean plus ve coenzyme Q10 kullaniyorum.fethiyedeki aktari bende okudum int den arastirdim ama sonuc elde edemedim iletisim bilgilerini bulamadim.Ikizlerim hele 6 aylik ti karnim kocaman olmustu.evimde hep 2 tane bicirik kosturcak diye hayal ediyordum.oglum kizimi hep kizdircak kizim hep mizmiz liycak..dur kos otur kalk demekten yorulcam ama kalabalik olcaktik hep cumbus olcakti evimde..sadece topraklarini biliorum iki tane kucucuk mezar tasi..isim bile koymadim..defin icin hoca isim soyleyin diye sormus tek dedigim olen cocuga ne isim koyayim ne yaparsaniz yapin..bugun bir baska forumda tedavi gorurken baska alternatif tip ile de bebeklerine kavusanlari okudum.tarcin corek otu bal karisimini deneyecegim.ben bu arada aspirin ve folik asit te iciyorum.vucut hazir olsun diye doktorum ic dedi..esimede keciboynuzu yapacagim..gecen ay kendim incir kuru ona keciboynuzu kuru uyguladik hamile kaldim..hatta fethiye de bir aktar varmis ondan da fayda gorenler olmus o adamida aramayi dusunuyorumsu anda her seyi yapabilcek kknumdayim yani..
Bulabilirsem yazayım ben sana bir forumda görmüştüm bir araştırayımBEnde imom,ocean plus ve coenzyme Q10 kullaniyorum.fethiyedeki aktari bende okudum int den arastirdim ama sonuc elde edemedim iletisim bilgilerini bulamadim.
Sevinirim canim.bende bugun bir topicte okudum bal ari sutu ve polen karisimi kullananlarda yumurta kaleitesini artirdigini okudum aksama esimle konusup almayi dusunuyorum ona basliycam hayirlisiyla.Bulabilirsem yazayım ben sana bir forumda görmüştüm bir araştırayım
Ben çörek otu tarçın bal karışımını okudum yumurta kalitesi için.Sen onu dene ben bunu:)Sevinirim canim.bende bugun bir topicte okudum bal ari sutu ve polen karisimi kullananlarda yumurta kaleitesini artirdigini okudum aksama esimle konusup almayi dusunuyorum ona basliycam hayirlisiyla.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-arttirmak-icin-neler-yaptiniz.570286/page-18Sevinirim canim.bende bugun bir topicte okudum bal ari sutu ve polen karisimi kullananlarda yumurta kaleitesini artirdigini okudum aksama esimle konusup almayi dusunuyorum ona basliycam hayirlisiyla.
Aglanacak halime artik gulmeye basladim inan gunlerden bu yana ilk kez kendi kendime guldum.rabbimde senin yuzunu guldursun bian once.sagliklo bile dusunemiyorum artik esime diyorumki hafta sonu fethiyeye gidelim aktari bulalim dedim once ben seni psikologa gourmem lazim dedi garibim samanlikta igne arar gibi fethiyr kazan biz kepce oluruz artik :))Ben çörek otu tarçın bal karışımını okudum yumurta kalitesi için.Sen onu dene ben bunu:)
Canim benim cok tsk ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-arttirmak-icin-neler-yaptiniz.570286/page-18
Bu sayfada yazıyor o aktar cevat bey ile ilgili bilgiler canım sayfa 18 de
Valla seninki psikologa götürüyorsa iyi benim ki hiç istemiyor ilaç kullancam hemen diye onlara başvurcam diye gibi dusunuyor.biliyormusun fethiye ye ben de gidem diyordum ama numarayı paylaşmış arkadaş sağolsun sonradan fiyatta uçtu filan demisler.alternatif tip pa inanıyorum ben çünkü geçen ay incir havuç kurunu eşime keçiboynuzu kurunu uyguladık hamile kaldım.bir yerde bir problem var da onu cozsek tam olcak..kürlerle hamile kalıp yarim kalmasını artık istemiyorum.Biz bi de çok sigara içiyoruz.asıl etken o.2011 de eşimin spermleri 86 milyon iken şimdi 36 milyon.bunun yüzde besi ileri hareketli.morfoloji bozuk.sorun ondamı bendemi bilemiyorum.Aglanacak halime artik gulmeye basladim inan gunlerden bu yana ilk kez kendi kendime guldum.rabbimde senin yuzunu guldursun bian once.sagliklo bile dusunemiyorum artik esime diyorumki hafta sonu fethiyeye gidelim aktari bulalim dedim once ben seni psikologa gourmem lazim dedi garibim samanlikta igne arar gibi fethiyr kazan biz kepce oluruz artik :))
Valla seninki psikologa götürüyorsa iyi benim ki hiç istemiyor ilaç kullancam hemen diye onlara başvurcam diye gibi dusunuyor.biliyormusun fethiye ye ben de gidem diyordum ama numarayı paylaşmış arkadaş sağolsun sonradan fiyatta uçtu filan demisler.alternatif tip pa inanıyorum ben çünkü geçen ay incir havuç kurunu eşime keçiboynuzu kurunu uyguladık hamile kaldım.bir yerde bir problem var da onu cozsek tam olcak..kürlerle hamile kalıp yarim kalmasını istemiyorum.Biz bi de çok sigara içiyoruz.asıl etken o.2011 de eşimin spermleri 86 milyon iken şimdi 36 milyon.bunun yüzde besi ileri hareketli.morfoloji bozuk.sorun ondamı bendemi bilemiyorum.
BIz simdiye kadar ne kullandiysak 25 mily.uzerine cikamadik ileri hareket %10 morfolojide 1.bende pko var anliycan her yerden vuruluyoz.maalesef sigara bizdede var ustelik esim cok iciyor ben simdi 5 veya 6 taneyle sinirlamaya calisiyorum hamile kalinca 3 ay icmedim iradeliydim ama o iradeden eser yok simdi :))Valla seninki psikologa götürüyorsa iyi benim ki hiç istemiyor ilaç kullancam hemen diye onlara başvurcam diye gibi dusunuyor.biliyormusun fethiye ye ben de gidem diyordum ama numarayı paylaşmış arkadaş sağolsun sonradan fiyatta uçtu filan demisler.alternatif tip pa inanıyorum ben çünkü geçen ay incir havuç kurunu eşime keçiboynuzu kurunu uyguladık hamile kaldım.bir yerde bir problem var da onu cozsek tam olcak..kürlerle hamile kalıp yarim kalmasını artık istemiyorum.Biz bi de çok sigara içiyoruz.asıl etken o.2011 de eşimin spermleri 86 milyon iken şimdi 36 milyon.bunun yüzde besi ileri hareketli.morfoloji bozuk.sorun ondamı bendemi bilemiyorum.
Ben de de pko var ama geçen bebek gözükmüyor dağılmış deyince doktorum başka bir doktora gittim.o da tam pko görüntüsü yok aslında demişti.ilk aşılamam da erken menapoz riski var diye aşılama yaptirmistik.Valla anlayamadım ben de ikimiz de de defo var galiba.eşim bide varikosel ameliyatı olmuştu 18 yaşındayken.ama ona hiç bir doktor ilaç vermedi daha??BIz simdiye kadar ne kullandiysak 25 mily.uzerine cikamadik ileri hareket %10 morfolojide 1.bende pko var anliycan her yerden vuruluyoz.maalesef sigara bizdede var ustelik esim cok iciyor ben simdi 5 veya 6 taneyle sinirlamaya calisiyorum hamile kalinca 3 ay icmedim iradeliydim ama o iradeden eser yok simdi :))
Bende simdiye kadar pko oldugunu bilmiyordum mesela o kaar prof lara gitmistim sonuc hep sifirdi bu doktorum saolsun bastan sona defolu yerlerimizi tespit etti :)) esimde cift tarafli varikosel ameliuati oldu biz cok kurler denedik bitkisel ilaclar kullandi garibim ama dedigim gibi sonuc elde edememistik.Ben de de pko var ama geçen bebek gözükmüyor dağılmış deyince doktorum başka bir doktora gittim.o da tam pko görüntüsü yok aslında demişti.ilk aşılamam da erken menapoz riski var diye aşılama yaptirmistik.Valla anlayamadım ben de ikimiz de de defo var galiba.eşim bide varikosel ameliyatı olmuştu 18 yaşındayken.ama ona hiç bir doktor ilaç vermedi daha??
Saoalasin canim benim iyi dileklerin icin rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor.verende rabbim alanda rabbim bizde boyle sinaniyoruz dedigin gibi sadece sabir.bende memoriali dusundum aslinda genetik icin kaderim bi gorussun bakalim bruksel le izlenimi ne olacak.ben mecburen test sonucumu bekliycem ona gore hareket edicez artikElpisksk , K kaderim35 canlar, lütfen sıkmayın canınızı, bir iki gündür telefondan giriyordum, detaylı okuyamadım, şimdi bilgisayardan yazdıklarınızı okudum, kıyamam size ya. herşey allahtan kızlar. biliyorum bütün kelimeler kifayetsiz kalıyo ama ya sabır çekeceğiz başka çare yok. K kaderim35 canım, bahçeci yada memorial şişli genetik inceleme yapıyor galiba.
Bende bahçeci ile memorial diye düşünmüştüm ama doktorumun arkadaşıymış brüksel tüp bebek yumurtlama takibi izmirde olcak sadece toplama ve transfer için 4 günlüğüne buraya geleceğiz.burda çok uzun süre de kalmış olmayacağız diye mantıklı geldi.bakalım yarın doktor ne diyecek.Elpisksk , K kaderim35 canlar, lütfen sıkmayın canınızı, bir iki gündür telefondan giriyordum, detaylı okuyamadım, şimdi bilgisayardan yazdıklarınızı okudum, kıyamam size ya. herşey allahtan kızlar. biliyorum bütün kelimeler kifayetsiz kalıyo ama ya sabır çekeceğiz başka çare yok. K kaderim35 canım, bahçeci yada memorial şişli genetik inceleme yapıyor galiba.
Ins hayirli haberlerle cikarsin rabbim karsilastigimiz zorluklarin karsiligini elbet bize olumlu sonuclarla gosterecektir bizimde yuzumuz guler birgun..Bende bahçeci ile memorial diye düşünmüştüm ama doktorumun arkadaşıymış brüksel tüp bebek yumurtlama takibi izmirde olcak sadece toplama ve transfer için 4 günlüğüne buraya geleceğiz.burda çok uzun süre de kalmış olmayacağız diye mantıklı geldi.bakalım yarın doktor ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?