Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

cnm biz de tepeciğe gidiyoruz biizm sonuçlar 10 gün önce çıktı yalnız tel de bilgi vermiyorlarmış sonuç hakkında çok uzakta olduğumuz için gidip alamadık sonucu tüp bebeği de orda yaptıracağız inş sonuç iyidir bize hemşire eşinle birlikte gel dedi heyet vs için 2 ay oldu biz gideli siz ne zaman başladınız bende tese de çıkar da inş nisan mayısa hazırladım kendimi

cnm biz de tese olcaz tepecikte imkansızlıklar yüüznden malesef tek şansımız olmazsa ben de bebek almak isterim ama küçğk yeni doğmuş bi bebek düşünüyorum bilgin var mı yeni doğan bebek seçme şansımız var mı çok sıra varmıdır acaba çok çareisizm rabbim inş kendi evlatlarımızı nasip eder bize

bilmiyorum ki canım, çocuk esirgemeye sormak lazım. ama bu söz ettiğim adam 3 gün içinde hukuki işlemleri halletik falan dedi. önce hayırlısı ve sağlıklısı ile kendi evlatlarımız olsun Allahın izni ile, sonra artık Allah bilir.

Evet canim kentte baslamistim 2 defa olmadi ama ona devam edeceğiz sanirim. Nedense bana guven veriyor.bende basarili olamadi ama tup bebek te basarili bir doktor olduğunu herkes soyluyor. Hyairlisi olsun opun başarılı gecer inş

SAOLASIN CANIM. SİZİN SORUNUNUZ NEYDİ

Bende pkos var tek sorun o gibi gorunuyor su anda. Birde ona bagli insulin direnci vardi. Diyet ve yürüyüş ile düşürdüm. Bakalim gelecek adette belki yeniden baslarim
ANLADIM CANIM. BENİM DE ARKADAŞIM PKO İDİ. YUMURTLAMA İLE İLGİLİ BİRPROBLEMMİŞ SANIRIM . İSRAEL BEYDE YAPTIRDI. İLKİNDE TUTTU. DOĞURDU BİLE :) İNŞALLAH BİZİMDE OLCAK CANIM. RABBİM ŞİFANI VERSİN. HEPİMİZİN.

Hayirlisi olsun sevindim senin adına. Tepecikte yaptirdigin tahlil genetik inecelemesi mi oluyor.hepsinimi kapsiyor. Bu konuda bilgim yok ama bakarsin lazimolur. 2 defa denedik olmadi cunku. Raporunmu vardi yoksa senin?
canım İstanbul daki doktor 2 kez kendiliğinden sonlandığı veya gelişmediği için bizim genlerimizin kromozomlarımızın da incelenmesini istedi %3 bozuk çıkma ihtimali var dedi ama şahsen bende ilk tüp denemem olacağı için en doğrusu hangisi ise onu istedim.embriyolar yerleştirilmeden önce genetik incelemesinin yapılması düşüncesindeyim.çünkü bir çok tüp bebek denemesinin negatif sonuçlanmasının nedeni de oymuş.en son yöntem pgt ile embriyonun kromozomu incelenmesi ise onu deneyelim dediğimiz için zaten İstanbul a gittik.eşimde veya bende bilmediğimiz genetik problem varmı diye temkinli olmak için de istedi aslında genetik tahlili kromozom incelemesini.gerçi bende pıhtılaşmada var..geçen sefer ki gebeliğimde de ona bağlanmıştı..her gebeliğimde farklı farklı bir problemle karşılaşıyoruz.bütün tahliller oluyor..olmayan tahlilleri anlaşmalı genetik labaratuvarına gönderiyorlar.benden hiç para alınmadı..eşimin hiç bir güvencesi olmadığı için bayıldı 240 tl cik:)

yaa bende dedim eşime..alalım evlatlık gitsin uğraşmayalım artık diye..oda haklı kendinden bir parça istiyor..yaşımız genç daha diye düşünüyor..ama benim her seferinde yıprandığımı unutuyor..ne güzel erkekler daha çabuk mu kabullenir kadınlar mı daha çabuk kabullenir evlatlığı acaba?çünkü kadın rahime düştüğü andan itibaren anne olur..erkek kucağına alınca..

biz de internetten alalım dedik maalesef elden veriyorlarmış sonuçları..sende hangi tahliller istendi canım..geçmiş öykünü anlatırmısın? çok kalabalık ama maşallah hastane..kasımda ben şifada aşılama olmuştum orasıda öyleydi gerçi..ama kimseye şifayı önermiyorum..ona vereceğim paraları özele versem daha iyiydi..göya sgk ile anlaşmalı diye orda denedik ama pişmanım çok..

Bende pkos var tek sorun o gibi gorunuyor su anda. Birde ona bagli insulin direnci vardi. Diyet ve yürüyüş ile düşürdüm. Bakalim gelecek adette belki yeniden baslarim
ilk gebeliğimde ve aşılamam da 2011 de hamile lik ten önce doktorum bana da şeker ilacı vermişti..bende de pcos olduğu için.klomen le yumurtlar gelişmeyince gonal f iğne ye geçtik ama şeker ilacını hep kullandım hamile kalıncaya kadar..kan değerlerim erken menapozu işaret ediyordu o yüzden aşılama ya gittik bizde..sen kullanıyor musun canım şeker ilacı?

Evet 2yildir ama hicbir faydasi olmadi tek basina. Diyet yapmadan sadece onla kilo veren ve yumurtlamasi duzelen cok duydum ama bende olmadı. Klomenle hic buyumedi gonalf kullandim 1 asilama 1 tüp bebek 1 de dondurulmys denedim. Sanirim pkos biraz fazlaca bende

Raporsuz oluyor yani?

Raporsuz oluyor yani?
evet evet sgk varsa doktor unun (özelin)istediği tahlilleri tekrar yazıyor oradaki genetik doktoru. hiç bir şey de sormuyor..tüp bebek merkezi mi istedi dedi evet dedik..hiç dosyama bakmadı bile o kadar dosyayı boşuna taşıdık:)

aslında genetik inceleme istesen sende.. doktorları dürtmeden olmuyor yaaa..ben de kendi doktoruma deyince sadece tüp bebek değil genetik olarak incelenip o şekilde işlemler yürüsün istiyorum deyince zaten o şekilde yönlendirildi..siz de embriyo transferi öncesi genetik inceleme yapıldı mı embriyolara? nasıl oluyor tüp bebek işlemi İsrail aruh ta? ben de onu düşündüm izmir için oda tepecik doğumda çalışmış daha önce.. annemin sorumlu hemşire arkadaşı vardı tepecikten emekli ona sordum Aysel teyze kaç oldu böyle oluyor gene bebek gelişmedi ne yapayım aldırayım mı bekleyeyim mi daha diye sordum.kendi doktorumunda iyi olduğunu ama genetik deyince israili öneriyorum demişti. ama benim doktorum İstanbul a yönlendirdi. çünkü sürekli kayıplar yaşıyorum.ve her seferinde daha fazla yıprandığımı anladım..dölleniyor ama bir yerde duruyor gelişmiyor bebek??

Aslında ben de düşündüm ama bnm tup degil aşılama diye baslamisti baska hastanede. Sonra israel beye gittim tup e cevirdik o yuzden de planli olmadi. Negatiften sonrada teldw konustuk. En bastan ve planli olarak baslayalim tup bebege dedi. Bendw tahlil vs bisey yaptirmama gerk var mi dedigimde biseyler isteyecegim ama okuz altinda buzagi aramayalim yanitini verdi. Bende kararsizim ve doktoruma guvenmek istiyrm. Bakalim belki bu ay adette gider konusurum

Belki onun dediği doğrudur belki ben daha evhamlı olduğum için kendimce en doğrusu neyse onu uygulamak istediğim için zorluyorum şartlarımı.en son tedavi neyse onu uygulayıp sonra keşke uygulasaydık demek istemiyorum..Belki de kendimi rahatlama yöntemim yada kendimce kendimi koruma yöntemim..

Bende senin yerinde olsam kesin yaptirridim. Cunku bebegi hissedip sonra kaybetmek gercekten zor bir durum. Ama bnm tam anlamiyla bir tedavi olmadigi icin henuz erken gibi düşünülüyor. Bi de ilkinde insulin direncim varmiss sonradan öğrendim o da olumsuz etkiliyormus yumurtaları.inş burdan guzel haberler veririz hakkimizda hayirlisi olsun

SELAM CANLAR. BENDE İZMİRDEN MELEK. BEN DE İSRAİL BEYİN HASTASIYIM. PAZARTESİ YUMURTALARIM TOPLANACAK. RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA...

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…