İzmir’de yaşayanlar bi bakabilir misiniz 🤗

meryland

🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
1.091
1.722
63
30
Herkese merhaba, İzmir’de doğum yapanlar hangi hastaneyi tercih ettiniz ve ya edeceksiniz? Ben çok kararsızım ve çevremde çok fazla İzmir’de doğum yapan yok o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim

Medicalparkta(medicalpoint oldu.) 1 eylülde sezaryen doğum yaptım gayet memnun kaldım doktorumda oradaydı zaten.

Ben Tınaztepe galen’de doğum yaptım ama doktorum oraya geleceği içindi. Egepol’de doğum yapan arkadaşlarım memnun.

Egepolde hangi doktora gitmişler peki

Birinin doktoru onur umut yücel’di ama diğer ikisini bilmiyorum, onur beye bende muayene olmuştum 2-3 defa, hamilelikten farklı bir konuda sakin ve sempatik bir yapısı vardı

Medicalpoint’te yaptım doğumu. Volkan Emirdar doktorum. Öyle titiz takip etti ki çocuğumun hayatını kurtardı resmen. Ayrıca doğum katı hemşireleri ebeleri de ayrıca harikalardır.

Medicalpoint’te yaptım doğumu. Volkan Emirdar doktorum. Öyle titiz takip etti ki çocuğumun hayatını kurtardı resmen. Ayrıca doğum katı hemşireleri ebeleri de ayrıca harikalardır.
Ne zaman yapmıştınız doğumu ve fiyatı ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…