Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medicalparkta(medicalpoint oldu.) 1 eylülde sezaryen doğum yaptım gayet memnun kaldım doktorumda oradaydı zaten.Herkese merhaba, İzmir’de doğum yapanlar hangi hastaneyi tercih ettiniz ve ya edeceksiniz? Ben çok kararsızım ve çevremde çok fazla İzmir’de doğum yapan yok o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Fiyat ne kadardı? Doktorunuzun adı neydi?Medicalparkta(medicalpoint oldu.) 1 eylülde sezaryen doğum yaptım gayet memnun kaldım doktorumda oradaydı zaten.
Egepolde hangi doktora gitmişler pekiBen Tınaztepe galen’de doğum yaptım ama doktorum oraya geleceği içindi. Egepol’de doğum yapan arkadaşlarım memnun.
16k civarıydı 16.5 ya da 16.750 olabilir özel sağlık sigortam olduğu için hiç para ödemedik. Doktorum dünya iyisi Mehmet Bal hocamızdıFiyat ne kadardı? Doktorunuzun adı neydi?
Mehmet Bal ismini çok duyuyorum, fiyatı yüksekmiş16k civarıydı 16.5 ya da 16.750 olabilir özel sağlık sigortam olduğu için hiç para ödemedik. Doktorum dünya iyisi Mehmet Bal hocamızdı
Öyle pahalı bir hastane özel sağlık sigortası yoksa baya maliyetli haklısınızMehmet Bal ismini çok duyuyorum, fiyatı yüksekmiş![]()
Şu an bir çok hastane çok yüksek fiyatlar istiyor şaşırıyorum açıkçası, teşekkür ederim bilgi içinÖyle pahalı bir hastane özel sağlık sigortası yoksa baya maliyetli
Egepolde hangi doktora gitmişler peki
Teşekkür ederim bilgi içinBirinin doktoru onur umut yücel’di ama diğer ikisini bilmiyorum, onur beye bende muayene olmuştum 2-3 defa, hamilelikten farklı bir konuda sakin ve sempatik bir yapısı vardı
Ne zaman yapmıştınız doğumu ve fiyatı ne kadardıMedicalpoint’te yaptım doğumu. Volkan Emirdar doktorum. Öyle titiz takip etti ki çocuğumun hayatını kurtardı resmen. Ayrıca doğum katı hemşireleri ebeleri de ayrıca harikalardır.
Ben ekimde yaptım doğumu ama benim hem sigortam vardı hemde 6 gün hastane yatışım. O yüzden bilmiyorum fiyatını ücret ödemedim.Ne zaman yapmıştınız doğumu ve fiyatı ne kadardı
Anladım teşekkür ederim :)Ben ekimde yaptım doğumu ama benim hem sigortam vardı hemde 6 gün hastane yatışım. O yüzden bilmiyorum fiyatını ücret ödemedim.