arkadaşlar ben izmirde ameliyat düşünüyorum.can kopal cemil tugay bora karaali ve ufuk bilkay listemdeki isimler .bu isimlerden birine amaliyat olupta memnun olmayan varmı.sizce en iyisi hangisi.doktor seçimi cok zor gercekten.
canım mutlaka memnun olmayan vardırda yardımcı olurmuyum bilmiyorumda ben bora beye ameliyat olucam bı aksılık çıkazsa cumartesı gunu
tabı bılgılendırırım hepsını okudukça cıdden kafa karışıyo. bende bora beye yenı ameliyat olan 2 kişiyi takıp ettim :)
gördum canım bakabılırmıyım yaptıklarınıza dedım benım burnuma benzeyen tarz gösterdı
Arkadaşlar ben izmirde ameliyat düşünüyorum.can kopal cemil tugay bora karaali ve ufuk bilkay listemdeki isimler .bu isimlerden birine amaliyat olupta memnun olmayan varmı.sizce en iyisi hangisi.doktor seçimi cok zor gercekten.
ben ocak 2013 de ufuk bilkaya amel,yet oldum ve sonuçtan memnun değilim küçültme taraftarı değil kendisi haberiniz olsun ayrıcaburun deliklerim farklı solda da kemik çıkıntısı kaldı varda var yaniiii(
ben ocak 2013 de ufuk bilkaya amel,yet oldum ve sonuçtan memnun değilim küçültme taraftarı değil kendisi haberiniz olsun ayrıcaburun deliklerim farklı solda da kemik çıkıntısı kaldı varda var yaniiii(
Ayni durumdayiz. Doktora sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?