• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

arkadaşlar belki içinizde gideni vardır, bornovada telve kafe, hangarın hemen karşısında, selim var, gay bir adam, eğer gününde ise cidden başarılı tarot falı, yalan olmasın çok falcıya gittiğim için karıltırıyo olabilirim ya 20 yada 25 liraya bakıyor. deneyin derim...

daisy cafede müjgan abla akşam 8 den sonra su falı bakıyor 100 lira ve cidden başarılı su falı aynı yıldızname gibi dene istersen ben beğenmiştim.

arkadaşlar müjganı ben çooook seneler önceden tanırım o tam bi üç kağıtçı desteksiiz sallıyodu bi zamanlar artık geliştitmiştir belki kendini biraz ama işi tamamen ticarete dökenlerden hiç bir dediğinin hiç kimseye çıktığını duymadım bunca senedir.şu son bir ay içinde ordaki murat ve naz hanımada baktırdım ben beyenmedim bir iki tane şey bildiler belki ama onlarada çok gereksiz hani tahminende söylenebilecek şeyler....hiç boşuna kaptırnayın 100 tl çok para .....ya yokmu şöyle adam akıllı biri yaaa

yakızlar yelizin numarasını bana özelden atarmısınız lütfennnnnnnnnnn:84:

arkadaşlar yelizin numarasını burdan birçok arkadaşa gönderdim ama bu konuda hiç yorum yapan olmadı giden olmadı mı yeliz hanıma

ben aradım yelizi ramazan die bakmıyomuş bayramdan sonra baktırıcam yazarım yorumlarımı buraya

arkadaşlar yelizin numarasını burdan birçok arkadaşa gönderdim ama bu konuda hiç yorum yapan olmadı giden olmadı mı yeliz hanıma

arıycam ama ark fal bakmıyo dıyo ama yınde saol canımmmmmmmmmmm bı baksın sana hemen yazarım:66:

alsancakda kıbrıs şehitler caddesınde cafe daisyde çiğdem adında bir kadına fal baktırdım yaa inanamadım çünkü kadın kahveye bakmadan söluyo ne söyluyosa vallahı dondum kaldım ama normalde ben fala cok fazla inanmam bu kadına hayran kaldım çünkü hala şoktayım hayatımdakı herşeyi bildi :))) gitmek isteyen arkadaşlara tavsıye ederım.
:33:

birde alsancak cafe daisyde naz denılen falcı kadına daha önce baktrdım yaa bukadar salllayamaz bana burcumla ilgili şeyleri söluyo bende salakmıyım bosuna gitti param eğer baktırmak istersenız sakın bu kadına gtmeyın paranız bosa yansın istemem arkadaslar ama şuandaki tek falcım ÇİĞDEM herkese tavsıye ederım :):nazar:

müjganıda bılıyorum eskisi gibi güzel bakamyo basındna savıyo farkındayım muratıda beğenmıyorum hele nazz sadece burca göre bakıyo ama inanın bana çiğdem gibisini görmedm birkez deneyın bana hak verıceksınız butun arkadaslarıma tavsıye ettım hepsindende şok olmus vazuıyette cvplar aldım neyse işte deneyın görün derım ayrıca yıldıznameye herkez bakamaz arkadaslar bırde su falıda saçma neysee sz bilirisnz bendne sölemesi ÇİĞDEM diyorum baskada bişi demıyorum :)

müjganıda bılıyorum eskisi gibi güzel bakamyo basındna savıyo farkındayım muratıda beğenmıyorum hele nazz sadece burca göre bakıyo ama inanın bana çiğdem gibisini görmedm birkez deneyın bana hak verıceksınız butun arkadaslarıma tavsıye ettım hepsindende şok olmus vazuıyette cvplar aldım neyse işte deneyın görün derım ayrıca yıldıznameye herkez bakamaz arkadaslar bırde su falıda saçma neysee sz bilirisnz bendne sölemesi ÇİĞDEM diyorum baskada bişi demıyorum :)

doğru söylüyorsun yıldıznameye herkes bakamaz ondan yıldıznameye iyi bakan birisini arıyorum ama bulamıyorum :))

yeliz in nosunu yollayabilir misiniz arkadaşlar çok acil lazım bir de karşıyakadaydı di mi adresi de yollayabilir misiniz rica etsem?

Back
X