• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Selamlar istanbulda bazi arkadaslarimin gittigi feride isimli bir bayan var. Evinde bakiyordu en son. Giden oldu mu hic? Taniyan var mi?

Ben falcıya gidip akşamına ya da ertesi güne yorum yazmıyorum.Bu benim mesleğim,mesaim ya da görevim ,çok zaman ayırdığım bir ilgi alanı değil.Böyle bir yükümlülüğüm yok.Fal ve falcılar hayatımın merkezinde ya da kenarında değil.Ara sıra ucunda bucağında.En son şık kafe ile ilgili yazdım. Oysa ki Haziran sonu ya da Temmuz başında gitmiştim.Çoğu yorumu haftalar ,aylar sonra yazıyorum.Hemen gününe haftasına yazmak gibi bir sorumluluk ve ihtiyaç hissetmiyorum ki ! Çoğu zaman zamanım olmuyor.Zamanım oluyor enerjim ya da isteğim olmuyor vs..Ayrıca ben daisy kafeye bugün ,şu gün ,bu hafta gittim demedim ki.Zamanını yazabilirdim çünki hatırlıyorum.Ama gerek duymadım.Aklıma bile gelmedi .

Merhabalar sizden nergis ve yeliz hanimin telefonunu rica edebilir miyim? Cok tesekkurler

sanıırım onu övemme senın zoruna gitti mustafa sanırım arkadasın senın? yoksa mustafa senmisin? sanamı sorucam kimi övüp övmıyceğimi nasıl herkes beğendiği falcıdan bahsedıyosa bende bahsederım çok rahtsız olduysan okumazsın yazdıklarımı yin:62:e söyluyorum ÇİĞDEMM diyorum oldumu..

Saçmalamakta tavan yapmışsın, tebrik ederim.
Sen kendini burada bu kadar överek kendini bitirdin bence burada, ÇİĞDEM hanım.

Bu arada Ashley, şu Birgul hanımı yarın bende deneyeceğim :))

Sırada Yeliz Hanım var :) Yeliz Hanıma gidip deneyimini paylaşacak arkadaşlar nerdesiniz?

kacta gideceksin bende düsünüyorumda :)):18::18:

kızlarrr ben yarın gitmeyi düşünüyorum.yarın gitmek isteyen varsa beraber gidebilirizz :10: :10:

merhaba kızlar ben sitede yeniyim fırıncı cafe gülistan çok iyidir tüm dedikleri şu ana kadar bana çıkmıştır isteyene adres falan verebilirim. pasaklı birsen hakkında ii şeyler duydum ama gitmedim. samyeli cafedeki bayanda bildi ama çok yeterli değildi. ravazza cafedeki bayanı tavsiye edebilirim tarih isim hertürlü seyi söylüyor. sizden ricam bana emel diye bir bayandan bahsetmişsiniz y.yurttaki onun telini alabilirmiyim?özelden msj gönderirseniz sevinirim.

Gülistana gitmiştim 3 sene önce herşeyi bildi,son gittiğimde ki o zaman bi pizzacının üst katında bakıyordu,o pizzacı kapanmıştı Yeni adresini biliyorsan verir misin rica etsem? :34:

Yeliz hakkında bir şey de ben söyliyeyim , kadın biliyor. Yüzde yüz tutturmasını beklememek lazım.

Erkek arkadaşımın annesi rahatsızdı, diğer falcılar daha uzun yaşayacak,iyileşecek çıkacak dedikleri hatta ben bu işi biliyorsam bu kadın kesin iyileşecek
diyenlerin olduğu kadıncağızın vefat edeceğiniz Yeliz söylemişti. ( Bir de Fondue Cafe'deki Ali bey.. )

canım yeliz in numarasını verirsen sevinirim özelden atamıyorum :( :71:

Yeliz ve nergisin telini sizde rica edebilir
Miyim? Direkt mesaj atamiyorum maalesef

Babacan Kafe ,Birgül : Sonunda ben de meraklanıp gittim Birgül'e. Seri konuşuyor. Gerçekten boş lafları yok .Yuvarlamıyor. Ağızdan laf alma çabasına girmiyor .Ama Nergiz ya da Yeliz gibi anlattıklarına boyut katmadı benim falımda (belki bu kelime bilgisi ya da yaşıyla ilgilidir)5 -6 dakika kadar sürdü.Gelecek odaklı konuştu daha çok .Ücret uygun bence . Birgül izlemeye aldığım falcılardan oldu . Bir de Türk kahvesi içmeyi çok seven biri olarak birazcık daha lezzetli kahveler yapmalarını rica ediyorum kafedeki görevlilerden.:68:

arkadaşlar bişey sorucam size ben izmiri bilen biri değilim de 2 hafta kalıcam konaktan kızlarağasına nasıl gidilir?

arkadaşlar bişey sorucam size ben izmiri bilen biri değilim de 2 hafta kalıcam konaktan kızlarağasına nasıl gidilir?

(Eğer geliş yönün yakınsa) Konaktaki saat kulesinden Kemeraltı çarşısına doğru yürü.Kızlarağası Kemeraltı çarşısının arka taraflarına düşüyor.Kemeraltı çarşısına girince sora sora bulursun.Bir tarafında içinde gümüş ,turistik eşya satan kapalı bir çarşı.Hemen bitişiğinde de sağlı sollu fal kafelerin olduğu dar uzun bir sokak var.

Önemli değil , umarım beğenirsin.Sana bir mesaj daha attım kontrol eder misin?

Mesaji da aldim.. Keske dm atabilseydim. İlk kez duydum super bi bilgi. Persembe ya da cuma gidicem. Nuray sayari dahil istanbuldakiler ile kiyaslar yazarim size.

(Eğer geliş yönün yakınsa) Konaktaki saat kulesinden Kemeraltı çarşısına doğru yürü.Kızlarağası Kemeraltı çarşısının arka taraflarına düşüyor.Kemeraltı çarşısına girince sora sora bulursun.Bir tarafında içinde gümüş ,turistik eşya satan kapalı bir çarşı.Hemen bitişiğinde de sağlı sollu fal kafelerin olduğu dar uzun bir sokak var.

süper anladım teşekkür ederim:54:

Back
X