[/QUOTE]meil adresini yaz bana benım msj hakkım yok sana anıtanın numarasını vereyım
benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[/QUOTE]benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxx
bu anita kim kafedemi bakıyor ben ev ortamına çok güvenemiyorum kafedeyse banada yazarmısınız yıldızname bir kez baktırılan bir falmış iyiyse bende baktırmak istiyorum birde fiyatı ne yazarmısınız ?
Kleo funda dediğim kadar varmış değilmi? size demiştim sıradan fal bakmıyor adını soyadını doğum tarihini anne adını alıp yıldıznamene bakıyor ve en önemlisi gelecekler alakalı şeyleri söylüyor fal sırasında sana söz hakkı tanıyor, taramalı tüfek gibisöyleyip seni yollamıyor, istediğin soruyu sorabiliyorsun yanlız çşyle bişey var ilk kahve olarak baktirırsanız başka bir zaman tarot baktırın daha detaylı çıkıyor. Bu arada dün kardeşimle arkadaşımda fiestadaki Kemale baktırdık güzel dediler ama çok kısa bakıyor ben alışmışın fundada 15 dk baktırmaya kesmedi yani,
Uzun fal baktırmayı bende çok seviyorum, diğerleri çok kısa geliyo beklediklerimi duysam da.. Bunun için benimde sana bi tavsiyem var Cadı Cafe-Cansu'yu kesinlikle denemelisin.. Kızlarağasının karşısındaki balıkçının sırası karga cafenin yanında ufak bi yer, kahve+yorum 17.5 memnun kalacağından eminim.. :)
Kızlar yardıma ihtiyacım var benimde, kızlarağasındaki Adanalı Sevinç Abla hangi cafede..?
anita hanım 40 tl ydı bıldığım kadarıyla ama bı sorarsınız sız yınede bız telde baktırdık cafeyı bıraktığını soylemıştı evınde bakıyormuş
şimdi benım merak ettım bı falcı var bayraklıda çiğdem diye bırını duydum ve merak içindeyım evde bakıyomuş bılen duyan warmı ?
merak ettim ama ben ev ortamına güvenemem yinede sağol ben yine son baktırdıgım kişi angeldan bir süre daha devam edecegim galiba çünki kısa vadede söyledigi bişey oldu ve bekledigim telefonu aldım bakalım bundan sonra ne olacak ben yıldıznameyi merak etmiştim ama neyse nasip birde 40 tl biraz fazla degilmi seansmı bakıyor yani ne kadar sürüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?