belgin artık 150 lira olmuş.. gülistanı bilmiyorum ama emel hanım varmış bi kaç mesajdır yazıyorum bilenler telefonunu versin diye ama henuz kimseden ses çıkmad halbuki baya kişide telefonunun olduğunu ilk sayfalardan anlıyabiliyoruz
bu emel istanbula taşındı diyolar eskiden yeşilyurtta oturuyomuş kedi evinde bakıyomuş. memnun olmayan kimse görmedimm daha ama bulamıyorum ulaşamıyorum, ulaşabilirsem haber weririm söylediği herşey çıkıyomuşş
Dün naciye hanıma fal baktırdım. Genel olarak söylediği şeyler isabetliydi. Baştan söylüyor iyi veya kötü ne olsa söylüyorum diye ama genel olarak güzel şeyler söylediği için falını bekliyorum şuan :)
Onun dışında müjgan kafe selda'nın söylediği iki olayı -bu hafta için konuşmuştu.- yaşadım :)
Bu Ebru'ya nasıl ulaşabiliriz? Telefon mu randave mu? ayrıca bey olursa bakım yapıyor mu? Erkek arkadaşım yurtdışı için hayli kararsızda , evde bakıyorsa giderim dedi. :)Son zamanlardaki fal maceralarımı kısaca özet geçmek istiyorum ki arkadaşlara bilgilendirme olsun.
Ebru : Bu kadın karşıyakada bakıyor beni bir arkadaşım götürdü. Kütüphane tarzı bir odada bakıyor evi çok temizdi ve her yerde tütsü vardı çok entrasandı. Her neyse fala geçiyorum. Ebru her gün veya haftanın belirli günleri bakmıyor. Cuma Perşembe bakmıyor olarak biliyordum ama öyle değilmiş. Ayın bazı günlerinde bakıyor belirli kişilere bakıyor. Falı bir saat falan sürüyor benim çok çok etkilendiğim bi falcı gerçekten suya yüzüğünü atıyor senin konuşmana izin vermeden pat pat herşeyi söylüyor. Soru sorucak bişey bulamadım. Çok uç noktaları dahi tarihiyle verdi. Verdiği tarfihleri bekliyorum. Bi dahada gidemem çünkü yılda bir defa bakıyormuş. Bakım ücreti 20tl. Yıldızname.
Berke : Çok önerilerin üzerine gittim, atıp tutan biri diyemem ama baya baya falı pek çıktı diyemem. Genel bakımı iyidi. Ama elektiriğim hiç tutmadı. Bir daha gider miyim hayır.
Ayten : Bu kadına bir defa baktırdım bir tarihler verdi ama hatırlamıyorum o an için falını beğenmiştim. Bir daha gideceğim bu yüzden.
Şimdilik bu kadar yazıcam. Devamı gece veya yarın yazarım zamanım yok.
Gülistan iyi bir geçmiş ve şimdiki an falcısı ama gelecek öngörüsü zayıf.Onu fırıncı kafede 25tl ya fal bakarken tanıdım.3 tanıdığım da benden sonra gittiler.2 si 50 tl dan baktırmak zorunda kaldılarOnlar da aynı fikirde.Falının %75 i geçmiş ve şimdiki zamandan oluşuyor.Ancak onunla ilgili yaşadığım önemli bir hayal kırıklığı var.Hayatımda dönüm noktası olan bir olay oldu.Hani insan hayatında unutulmayacak zamanlar vardır .O olay sizi değiştirir ,yeni şeyler katar ya da alır sizden.O olay oldu diye yaşamınızda bir çok taş yerinden oynar.Sonra yeniden farklı bir düzene geçersiniz.KIsacası hayatınızda iz bırakır.Bu olayın olacağını olmadan 2 yıl önce Belgin söylemişti ama inanmamıştım ya da önemsememiştim diyeyim .Olmaz gibi gelmişti ve unuttum gitti.Aradan 2 yıl geçti Sevdaya gittim kadın bana benim çoktan unuttuğum,aldrmadığım bu durumu söyledi 7-8 ay içinde bu olucak dedi.Şaşırdım çünkü Belginin söylediği olayı hatırlatmıştı ama hala inanasım gelmediği için aynı gün hatta sevdanın falından 2 saat sonra gülistana gittim.Onun için de forumda iyi falcı denildiği için bakalım o da aynı şeyleri mi söyleyecek merakıyla ona da fal baktırdım.Gülstana ilk gidişimdi.O kendiliğnden bu olayı görecek mi diye bekledim fal bitti Belgin ve sevdanın olacağını söylediği şeylerden hiç bahsetmedi.O zaman ben sordum böyle bir olay yaşanacak mı bu konu böyle mi gelişecek diye.'asla asla böyle bir şey yok ,ben böyle bir şey görmüyorum ' dedi kafasını 2 yana sallayarak.Ve altını çizerek olmayacağını söylediği olay tam 3 ay sonra bütün ağırlğıyla oldu (sevdanın dediğinden 5 ay erken)Bu kadar yakın gelecekte böylesine önemli bir olayı ıskalaması hiç hissetmemesi ,görememesi tam tersine olmayacağını hissetmesinin yorumunu size bırakıyorum artık.
Sevda ve Belginin de söylediklerinden çıkmayan oldu ama onların ki daha ıvır zıvır şeyler içindi .Onlarla ilgili böylesine bir hayal kırıklığı yaşamadım.
arkadaşlar dün bi falcı ya gittim reyhan hanım diye biri.. fırıncı cafede çalışıyo belki burayı daha önceden duymşsunuzdr..gülistanda burda bakıyodu ama ayrılmş..nyse ilk bu falcıya giderken tereddüt etmiştim aradaşlarım bana onu okdar cok övmüştü ki bn yinede pek inanmamştım ii bakıcana ama umdugumdan da çok ii bi fal bakıyo..gitmenizi öneririm randevuyla calışıyolarr bayabi kalabalık oluyoo ben gittigimde nerdeyse 2 saat kadar beklemiştim..önümzdeki hafta tekrar gtmiyi düşünüyoruz aradaşlarlaa :))
evreka cafe xxxxxxxxx cep: Xxxxxxxxxxx
canım tamm saşırmakta haklı olabılırsın ama ben zaten bu siteyi uzun zamndan beri takıp ediyodum ama üye degildim bnde fal meraklısı oldugum için burdan yani sizlerden ögrendgm falcıların bir çoguna gittim en son da reyhan hanımı bi arkadaşım denemiş bnde ondan duyup gitmiştim daha öncede dedgim gibi... bn reyhan hanımdan memnun kaldım memnun kaldgm içinde burda tanıtımını yaptım siz nasıl diger falcıları öneriyosanız bnde memnun kaldgm birini önermek istedim..Ahucan sen ilk defa mesaj yazıyorsun ve ilk mesajda gülistan geçmişimizi ve bu forumda iyi takipçi izlenimi veriyorsun, yanlış anlaşılmasında mesaj 1 gol 1 gibi direk Reyhan hanımı övmen, tavsiyen şaşırttı beni!! reyhan hanımla ilgili hiç kimse yorum yapmıyordu çünkü????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?