Hayatımda 2 kere kahve falı baktırdım 1 tanesi zaten arkadaşlar arasında muhabbet olsun diye birde kahve falı baktırmaya gittik tabi ben tedirgin bir şekilde baktırdım yok böle bir şey dediği çoğu şey çıktı bunlar tabi 1 sene içinde gerçekleşti iyisiyle kötüsüyle her şeyi söyledi hiç saklamadan pat diye bir dahada gitmedim ama hala evinde bakmaya devam ediyormuş
Peki beklediğin soruyu ben sorayım o zaman ; kim bu ? evi nerede ? kaça bakıyorrr ?
Cookie ve Endülüs Kafede çalışmıştı.Kendisine bir defa fal baktırdım.3 dakikalık bir faldı.Falı sinirli ve zoraki bir eda ile bakmıştı.Yaptığı işi sevmemesine ve verdiğm paraya üzülmüştüm.
Peki beklediğin soruyu ben sorayım o zaman ; kim bu ? evi nerede ? kaça bakıyorrr ?Bu arada nikin muhteşem :))
Bizde evini sorarak bulmuştuk telefonuda elimizde yoktu buca tarafında zaten inan kaça baktığını şimdi bilmiyorum ben gideli 2-3 sene oldu çünkü 10liradan fazlaya baktığını zannetmiyorum ucuzdu hatırladığım Kahve falı baktı bize ama farklı alanları varmı bilemem
kumru konusunda sana katılıyorum 3 kelıme fal katı bı surat bıttı dıyıp kalkıp gıdıyo neyse buket ablayı ben meşur ettım wabe demek gıdıyo üzüldüm ben onun söledığı coğu şeyı yaşadım hem ucuz hemde ıyıdı yolu acık olsun
Haftasonu için Ankaradan İzmire gezmek için gelmiştim. Şirince'de Alex diye bir çocuk vardı. Çok bişey tutturamadı sanki. Bir de Kızlarağası hanındaki Hanımeli Kafede Fatma Hanıma baktırdım. Fatma Hanımın söyledikleri daha iyiydi :)
Sevgi'ye baktırdım bugün.Kuyruk yoktu.Hatta saat 12:30 olmasına rağmen ilk müşteri bendim:))3.kez baktırıyorum ona ve genellikle iyi tutturuyor.Verdiği tarih çok yakın inşallah dediği çıkarsa çok sevinicemAynı yerdeki Çiğdemde hiç fena değildi.Müjganın orada çalışırkende baktırmıştım.Ortalamanın üstündeydi bence.
hanımeline baktıracağına 50 m ötede polat cafe ye gitseydin gözlerin koccaman çıkardın inan birdahakine bence polata git ister fatoş a ister angel a değil mi arkadaşlarım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?