Asiye Hanımla daha tanışmadım Haselnutcm.Çevremdekilerden de duymadım.Sadece bu forumda duydum.İyimiymiş ? Sen ne biliyorsun hakkında ?:107:
Bende burda gidenlerin yorumlarından duymuştum canım katina falı bakıyormuş oraya gittiğimde ona baktıranlara sormuştum nasıl memnunmusunuz diye evet demişlerdi zaten arada geliyorlarmış baktırmaya.Orda başka birine baktırmıştım kart falı o da ayrılmış ordan ama çok memnun kalmıştım.Birde orda kahve falına bakan bayana baktırdım ama bana pek hitap etmedi.Asiye hanım kahve falına bakmıyormuş sadece kart fallarına bakıyormuş.
mesken degildi sanırım bahane falan galiba bir cantacı var hatta onun sokagında bornova postahane sokagı tarafı o kadın süper baktı kuzenime bakmıstı önceden dedikleri cıktı ben baktırdıgımda bunu sallıyor diyemedim gercekten tavsiye ediyorum.
Falını beğendiğin Alpay mıydı ?
Ay cok heycanlandım yeni falcı buldum cok güzel baktı gerci gelecek icin daha beklemek iazım ama olsun şuan iyi yanlız cafe falan deil faceden buldum hemen yazım dedim tarot kahini ekleyin baksın
eski evine mi geldi acaba sunshine ya da yeni adresi neredeyse lütfen bana mesaj atarmısın 1 yıldır emeli arıyorum kimse bilmiyor acil lazım numarası varsa ya da adreside olur inanın çok önrmli olmasa bu kadar üstelemem anlayışınız için teşekkürler yardımınızı bekliyorum
arkadaşlar ben kemalpaşada bir bayan duydum benim arkadaşlarıma ne dediyse olmuş. Adı emel anladığım kadarıyla kadın daha önce karsıyakada imiş fakat şimdi kemalpaşada bioenerji çiftliği kurmuş 2 aydır orada bakıyormus hatta bır arkadasım gittiğinde 2 yılda 5 kez bakmam sana git sen demiş bakmamış ilginç:) ben randevu aldım yarın gideceğiz arkadasla bakallım neler söyleyecek ama 50 tl ye bakıyor :=/ Bu kadına baktıran varmı daha önce duydunuz acaba???????????
Yaa bende burada duyup (falcı eeebbrruunun nosuna ulaşamadığımda) ihtiyaç duyduğumda, tel nosuna ulaşamadığımda sinir olmuştum.Bu durum hepimizin yararına olacak bi iş bence, böyle falcıları bulmak çok güç artık yıldızana uğraşıodur tellerle biraz ama oda bu kadar iyi olmasaydı inşallah bana kızmaz
Selam yarin 3 kiz emele gidiyoruz.yildiznam bakiyorum demis. Sonucu yazarim:)
Benim msj hakkim yok.tarif edebilirim y.yurt ordu cad.gurmarin karsisindaki yokustan asagiya inerken sagdaki sirin apt.d 5 sunuda belirteyim cok memnun kalmadim genel konusuyor.Emelle yildizananin No verebilirmisiniz tsklr
Benim msj hakkim yok.tarif edebilirim y.yurt ordu cad.gurmarin karsisindaki yokustan asagiya inerken sagdaki sirin apt.d 5 sunuda belirteyim cok memnun kalmadim genel konusuyor.
benimki birz farklı bi durum ben cok kötü bi durumdayken istemediğim halde 1 ay gece gündüz peşimden kosan adam agzımdan girdi burnumdan cıktı basladık tam alısmaya basladım. mutluydum, ben ciddi bi ilişkiye hazır diilim diip gitti:) valla ben anlamıorm bu erkek milletini bukdr bencil olunurmu yaa... kimseye güven kalmadı kızlar benden sölemesi...
benımde gıttıgım metoş vardı kıım bılır nerde sımdı ama çok ıyı falcı olmayabılır ama çok matrak bırıydı sohbetıne samatasına gıderdım eskıden 3 4 yıl once (
Benim msj hakkim yok.tarif edebilirim y.yurt ordu cad.gurmarin karsisindaki yokustan asagiya inerken sagdaki sirin apt.d 5 sunuda belirteyim cok memnun kalmadim genel konusuyor.
benzer bir durumu bende yaşadım.insan çok kötü oluyor gerçekten törpücüm ama baştan kurtulduğuna sevin bence...bir arkadaşım aynı şeyi evlenerek yaşadı hatta...2 ay sonra adam 'evlilik bana göre değilmiş' deyip çıkmış işin içinden.öyle olsa daha mı iyi?
bakımı iyi canımda söylediği olacak dediği şeyler kısa sürede de oluyor, yıllar sonra da oluyor bu nasıl şeydir? şimdi 6-7 yıl evvel söyledikleri gözümün önünde kadına helal olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?