• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Sevilay hanım şu Naciye'nin eski çalıştığı yerde çalışan Sevilay mı? Adını unuttum şuan kafenin. Ah evet onu merak ediyordum, gidilebilir olarak görüyordum fakat şu yorumdan sonra gözümden o kadar düştü ki. Yine değişmez bir kombin çıkartmışsınız.

-İlk mesaj da falcı önerisi hatta bonus olarak numarası.

Bir müşteri şimdiden kaybetti.

daha önceki msj aynı tepkiyi bende gösterdim ve siteye şikayet ettim ve artık o kişi yok sana hak veriyorum evet bende asla gitmem biz girip begendik diyoruz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz kimseye gidin gidin demiyoruz bu sitenin varlıgı fazla yaygınlaştı herkesler burda galiba :((

Yıldızana İzmir'de değilmiş,haftaya gelecekmiş o arada bekleyemedim,İlknur diye bir falcı vardı,yıllar önce gitmiştim,tekrar deneyeyim dedim.Sert mizaçlı bir kadın yalnız,onu söyleyeyim.Bence başarılı,yarım saat kadar süren bir faldı.İskambil kartlarıyla bakıyor.Üstelik ucuz sayılır,15 TL.Iyyy,Kumru'ya verdiğim 25 TL'yi hatırladım,tekrar acıdım vallahi...Yalnız annesi hasta olduğu için perşembe ve c.tesi günleri 4'er saat çalışıyormuş o yüzden randevu almakta fayda var.Kızlarağası'nda,Niyazi'nin Yeri isimli kafede.

arkadaşlar benim sorum farklı olacak?İzmir'de yıldızname bakan birini biliyormusunuz?

Yıldızana İzmir'de değilmiş,haftaya gelecekmiş o arada bekleyemedim,İlknur diye bir falcı vardı,yıllar önce gitmiştim,tekrar deneyeyim dedim.Sert mizaçlı bir kadın yalnız,onu söyleyeyim.Bence başarılı,yarım saat kadar süren bir faldı.İskambil kartlarıyla bakıyor.Üstelik ucuz sayılır,15 TL.Iyyy,Kumru'ya verdiğim 25 TL'yi hatırladım,tekrar acıdım vallahi...Yalnız annesi hasta olduğu için perşembe ve c.tesi günleri 4'er saat çalışıyormuş o yüzden randevu almakta fayda var.Kızlarağası'nda,Niyazi'nin Yeri isimli kafede.

Kimmiş ? Neredeymiş? Kaça bakıyormuş sorularını sordutmadığın için minnetarım :114:

kızlarrrr müjgan cafe doğa hanım var ona gittim bugün. hem kahve falı hem de yanında tarot baktı bana. ılk 10 dakıka da sasırtıcak seyler soyledı bana. sımdıkı zaman ve gelecek konusuyor. ben cok memnun kaldım bir deneyin derim hem uzun da bakıyor.

Haselnut kızı :) evet bu naciye evrakada daha önce çalışmış olan kadın.Birgül hanım çok yakın vadede olacakbirşeyi bildi.Ancak çok yakın gelecekteki bazı durumları gördü ancak 3 ayın ötesini görmede daha uzak gelecek için çok iyi değldi benim falımda.Eğer şu sıralar ya da 2-3 ay içinde yaşayacağın önemli olaylar varsa , yeni başlangıç ,projeler içindeysen ya da bitrme , çıkma aşamasındaysan sağlama için Birgül'e gidilebilir ama en başarılı olduğu gelecek özellikle 2 gün ile 15 gün arası. O aralıkta olacak önemli olayları kaçırmıyor.Yani 15 günle 3 ay arasını nispeten tutturuyor ancak ondan sonrası için zayıf.Birgül'ün falı 10 dk Naciye 'nin 20 dk.Naciye daha dolu fal bakıyor , bir kaç tık daha iyi Birgül'den .Bunları okuyan arkadaşlar Naciye'yi hararetle tavsiye ettiğimi ,harika ,süper dediğimi sanmasınlar sakın.Naciye şimdilik fena gitmiyor ama ileride zaman geçtikçe düşüncelerim değişebilir.Şimdiye kadar bir önemli bir durumu bir de de ufak bir şeyi bilebildi .Birinin vadesini tam tutturdu, öbürününkini tutturamadı ama yine de oldu o durum.Daha gelecekle ilgili söylediği çok şey var .Bakalım olacak mı söyledikleri ?Naciye Hanım umarım müşterisi artıkça yorulmaz ve fal kalitesini düşürmez.:nazar:

meraba arkadasım.... ızmırde cok falcı dolastım..... nacıye aklımda kalan bır ıkı ısımden bırı......... tel no gonderebılırsen cok sevınırım....

arkadaslar ben yenı katıldım aranıza....
ben cok falcı dolastımızmırde .....
daisy murat ben ce de ıyı....
evreka nacıye bence adını daha da duyuracak...saglam b aktı......
sımorg tayfun u deneyın derım... murat ın tarzın da ama cok daha fazla sey soluyo......tel de bıle cok ıyııydı...yuz yuze dusunemıyorum:9
ılgınctır asıye den ben de memnun kaldım....sasırttı benı

kızlarrrr müjgan cafe doğa hanım var ona gittim bugün. hem kahve falı hem de yanında tarot baktı bana. ılk 10 dakıka da sasırtıcak seyler soyledı bana. sımdıkı zaman ve gelecek konusuyor. ben cok memnun kaldım bir deneyin derim hem uzun da bakıyor.

Doğa'ya gittim .Yorum yapmak için arkadaşlarımın gitmesini bekliyordum.Bana çok uzun bakmadı.Evet geçmiş ve gelecek konuşuyor.Ben şimdilik Doğa Hanım için orta diyorum.

Son düzenleme:
Doğa'ya gittim .Yorum yapmak için arkadaşlarımın gitmesini bekliyordum.Bana çok uzun bakmadı.Evet geçmiş ve gelecek konuşuyor.Ben şimdilik Doğa Hanım için orta diyorum.

tarihler de verdi bana. birkaç şeyi de çok iyi bildi. bakalım dedikleri çıkacak mı eğer olursa hemen yazıcam :)

meraba arkadasım.... ızmırde cok falcı dolastım..... nacıye aklımda kalan bır ıkı ısımden bırı......... tel no gonderebılırsen cok sevınırım....

Merhaba =) Hoşgeldin ! burayı biraz hoş biraz nahoş bulacaksın:112:

tarihler de verdi bana. birkaç şeyi de çok iyi bildi. bakalım dedikleri çıkacak mı eğer olursa hemen yazıcam :)

hmm , çok sıkı çalışmış sizin falınızda :) söylediği güzel şeyler çıkar umarım.

Doğa'ya bende bir hafta önce falan baktırdım. Ve kesinlikle beğenmedim. Nedeni çok açıktır ki, müjgan çok sık iki falcısı dışında falcı değiştirir oldu. Ben genelde Tülin ve Selda'ya baktırıyorum mesela ben neden değiştiriyosunuz diye sorduğumda o iki falcının yükünü hafifletmek içinmiş. Neyse konumuz Doğa.

Kahve falı baktırdım ve tarotları üç deste halinde kesiyor alt kısımlarına bakıyor sürekli. Bir kaç şey söylüyor bilemiyor başka bir şey söylüyor. Aşırı derecede tutarsız ve hani neyi nereye çektiğini anlayamıyosunuz. Birinden bahsederken başka birine atlıyor, paradan giriyor aşktan çıkıyor. Karman çorman bişeyler çıkıyor ortaya. İlk önce bu iş olucak diyor, sonra olmıycak diyor. Yani dediğinden bişey anlamıyosunuz. Zaten kafam karışık gitmişim oraya kötü bir başlangıç yapmış fala başlarken birşeyler bilicek mi diye ağzının içine bakıyorum orda, bi de saçmalaması cabası. Hepten devreleri yakıyor. Bilmiyorum beğenmedim.

Bu fal durumları ne olucak hiç bilmiyorum valla. Sürekli kısır döngüde ilerliyorum yeni şeyler keşfediyorum ama buraya yazasım gelmiyor. Çünkü o kadar piştim ki tatmin olamıyorum. Genelde memnun kaldıklarımda sapıtıyor bi yerden sonra. Mesela Angel.. İlk falı harika. Süper. Sonra suyu çıktı ikinci gidişimde. Ağzımdan laf almaya başladı ben anlatıyorum o ona göre yorum yapıyor. Fatoş desen bir vade tutturdu diye üstüne iki kere gittim. O da aynı. Hep ağızdan laf alıyor. Eleni'ye baktırdım yavaşlığıyla ömrümü yedi. Tek noktada bir uyum yok. Sevda deseniz o kadar kişi neden gidiyor anlamıyorum hala bende gittim zamanında çok en son ay başında baktırdım. Yine hüsran. Bi naciyenin falı vardı. Şuan ki durum iyi için iyidi. İlk falda vade tutturdu falan. Bakalım ikinci falında nolucak.
Ravazzadaki kadın var mesela karşıyaka ravazza kafede. Şuan ki durum süper vadelerden bitanesi mi çıkmaz kaç kere baktırdım yahu.

Bırakıcam şu fal işini valla. Artık parama acıyorum. Ama gel gelelim arada sırada esiyor yine falcının önündeyim.

arkadaslar ben yenı katıldım aranıza....
ben cok falcı dolastımızmırde .....
daisy murat ben ce de ıyı....
evreka nacıye bence adını daha da duyuracak...saglam b aktı......
sımorg tayfun u deneyın derım... murat ın tarzın da ama cok daha fazla sey soluyo......tel de bıle cok ıyııydı...yuz yuze dusunemıyorum:9
ılgınctır asıye den ben de memnun kaldım....sasırttı benı

bahsettiğiniz tayfunun telefon numarasını gönderebilirmisiniz rica etsem telefonda bakan birine ihtiyacım varda.

haklısınız ama bulunduğum ortamdan dolayı yüzyüze baktrma imkanım yok maalesef

umarım,bir fal bile baktırtamayacak ortamınızdan hayırlısıyla tez vakitte kurtulursunuz...aynı durumu yaşamıştım,ne kadar acı verici olduğunu iyi bilirim...

Back
X