Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb sevcan62 msj için çok tşk ederim özelden hakkım olmadığı için buradan yazıyorum memnun kaldığınız birisi varsa da paylaşırsanız çok sevinirim tekrar görüşmek üzere
bn sevdayada gıttım kadın sallıyo mujganda evdekı esyaları saydı ustnde dua var dedı bayıldı ayıldı pasaklı zaten kafayı yemıs buyu var dedı 1 mılyar ıstedı kadın daha fala baktrmadan hulya hanım senn bısyen yok kızım bu cocuklada evlencen demıs dıdeme kız 2 ay sonra evlenmıs sımdı hamıle mutlu bı aılesı var bnde mutlu olmak ıstyom bu kadın yalan soylemıyo harbı bılıyo zatn tatmn oluyo ınsan karsındakı gerceklerı anlatınca hulyam cafe gercekten ıyı bır ortm.aysun sende it ara ama kuzum
kızlar bılıyomusunuz bugun bı falcı buldum .karsıyakada gezerken kızlarla bı gırelım dedık kadın bızı aldı ısrarımız uzerıne zaten metını cok duymustuk gelmısken baktırlım dedıkbaktrcagım fala karr verdım epcet denılen bı fal genel olarak bakayım dedı bn sevgılım ıcın actrdım kadın bı basladı bn zaten hıc konusmadım cunku herseyını takr takır soyluyo gelcek olanlarıda soyluyo mesela su an bı kız oldugunu ya anlatmayımda süprdı falcı arayanaara tavsıye edebılcegım ıyı bı kadın soyledı hersey dogru meslagne kadar anlattı adıda kadınn yanlıs hatrlamıyosam hülyam cafe hülya hanım adlıenn arkasına gıderken kartlarını verdıler arayıp randevu alıp gel dedıler yarın da kursun ıcın gıtcem demn aradım randevumu aldım kızlar cokkk mutluyuuumm internette belkı numaraları vardr.
Geleceği Allahtan başkası bilemez.Falcılarda öngörüde bulunurlar tutar veya tutmaz.Onun için şu çok iyi diyebileceğim
kimse yok.Kaldı ki o kadar çokta falcı tecrübemde yoksadece 6 kere baktırdım.Nergisin son zamanlarda burada
populer olmasına ben şaşırdım.Telefonunu alıpda gidemediklerimden.Birden niye bu kadar rağbet var kendisine anlamış değilim.
Kesinlikle gitme parana yazık diyebileceğim
Daisy cafe Murat , neco cafe Berk .
gerçekten de çok şaşırttı beni. söyledikleri, tarifleri, mekanları doğru çıktı.
yine söylüyorum, gül ve serkanın söyledikleriyle aynı. böyle olunca da umutlanıyorum.
inşallah gelecek için söyledikleri de doğru çıkar.2-2,5 ay var. gerçekleştiği zaman haber vereceğim.
yaklaşık 1 senedir zor günler geçiriyordum. aylardır yorumları takip ediyordum. bahsedilen falcıların çoğuna gittim.tamila hariç hemen hepsi aynı şeyleri söyledi yılbaşına kadar iş ve aşk hayatımda çok olumlu gelişmelerin olacağı gibi. tamila çok iç karartıcı şeyler söyledi.
bende bazı yorumlar yapmak isterim.
beni etkileyen sadece birkaç falcı oldu. birincisi arkadaşımın tavsiyesiyle 3 sene önce de gittiğim medyum serkan. bana 2 ay önceden gireceğim iş ve aşk hayatımla ilgili önemli gelişmeler hakkında söyledikleri gün ve kişiler olarak harfiyen tuttu. çok olumlu bir insan. 2 ay önce tekrar gittim. eşrefpaşada şimdi. oda yılbaşına kadar dedi.bakalım bu seferde tutacakmı söyledikleri. ikincisi doğa hanım oldu. bu siteden duydum adını. gittim. oldukça tatlı bir kadın. resmen terapi yaptı bana. üçüncüsü de yeşilyurtta gül adında bir kadın. karşı komşum anlattı.kocası gitmiş seneler önce.bugünlerde yaşadıklarını o zamanlardan bilmiş. şimdi dedikleri birbir oluyormuş. ben de gittim. o da yılbaşına kadar işlerimde düzelme olacağını söyledi. dün telefonettim bir arkadaşım için randevu aldım. daha ben söylemeden bana sabah yaptığım iş görüşmesini söyledi. ve işin bir hafta içinde olacağını söyledi.şaşırdım. yılbaşına kadar da müracaat ettğim diğer işinde olacağını ama ilk işin daha iyi olacağını söyledi.şaşırdım. bakalım bir hafta içinde iş olacakmı? hepsininde ortak söylediği şey yılbaşına kadar demeleri.
canım senin tavsiyen üzerine Serkan bey ve Gül hanıma ben de gittim... ikisi de senin dediğin gibi uzun ve detaylı fal bakıyolar..ben ikisinden de memnun kaldım diyebilirim,ama Gül hanımın falından daha çok memnun kaldım,enerjisi çok güzel gerçekten içinde bulunduğum durumu ve geçmişimi birebir bildi,detaylı bir şekilde anlattı diyebilirim,gelecek için de bişeyler söyledi,uzun vadeler verdi,çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa ben çok sevinirim açıkçası...Serkan bey de bi sürü isim söyledi,söylediği isimlerin çoğunluğunu tanıyorum,zaten kalabalık bi çevrem var,fakat onun kartlarıyla baktığı fal sanki benim geçmişimdi,geleceğim diğil,ya da ben en azından öyle hissettim... dedim ya ikisinden de memnun kaldım,bir konuda ikisi farklı bişey söyledi bakalım sonuç ne olucak,daha çok vadesi var... ikisinede gönül rahatlığıyla gidilebilir,ve şu kadarını söylyim ben de senin gibi çok falcıya gidenlerdenim forumu takip edenler bilirler, Gül hanımın falı nadir keyif alarak baktırdığım fallardan biri oldu,çünkü ağzımdan hiç laf almadı.
canım senin tavsiyen üzerine Serkan bey ve Gül hanıma ben de gittim... ikisi de senin dediğin gibi uzun ve detaylı fal bakıyolar..ben ikisinden de memnun kaldım diyebilirim,ama Gül hanımın falından daha çok memnun kaldım,enerjisi çok güzel gerçekten içinde bulunduğum durumu ve geçmişimi birebir bildi,detaylı bir şekilde anlattı diyebilirim,gelecek için de bişeyler söyledi,uzun vadeler verdi,çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa ben çok sevinirim açıkçası...Serkan bey de bi sürü isim söyledi,söylediği isimlerin çoğunluğunu tanıyorum,zaten kalabalık bi çevrem var,fakat onun kartlarıyla baktığı fal sanki benim geçmişimdi,geleceğim diğil,ya da ben en azından öyle hissettim... dedim ya ikisinden de memnun kaldım,bir konuda ikisi farklı bişey söyledi bakalım sonuç ne olucak,daha çok vadesi var... ikisinede gönül rahatlığıyla gidilebilir,ve şu kadarını söylyim ben de senin gibi çok falcıya gidenlerdenim forumu takip edenler bilirler, Gül hanımın falı nadir keyif alarak baktırdığım fallardan biri oldu,çünkü ağzımdan hiç laf almadı.