Slm nuko; aman dikkat bu sefer de siz arkadassiniz.ikiniz de selimsiniz diyebilirler.zaten ben de bunu yazmaya calistim.bu tercih meselesidir.kaldi ki ben once deneyimimi yazdim.sonrasinda sorulara cvp yazdim.bu dusmanlik bu kadar kotu niyet nedir anlayamadim; anlamak da istemem.ilginc olan şu ki:google a izmirdeki falcilar yaz; kk sayfalari direkt cikiyor zaten, yani uye olmadan da girip okuyabiliyorsun.ve daha da ilginci bn de selimin numarasini burdan buldum.memnun kalmislar; tel paylasmislar:))).saglicakla kal.iyi aksamlar...daha oncesinde bu siteyi reklam amacli kullanmis olabilirler suphede belki haklisiniz ama marsmallow35 sadece memnuniyeti dile getirmis abuk sabuk insanlara para kaptirmayalim diye cok tesekkur ediyorum ona ugrasip numarasina kadar almis cunku ben kac zamandir onu ariyordum
Gecen h.sonu calisiyordu:) bana tarih ve isim verdi-ki bu yuzden birinci siraya koydum.yorumum budurSelimden cok soz edilmis merak ettim dogrusu hala nisan kafede calisiyor mu? Ve isim soyledimi sizd ya da tarih?
İsim ve tarihler ciktimi :)Gecen h.sonu calisiyordu:) bana tarih ve isim verdi-ki bu yuzden birinci siraya koydum.yorumum budur
Yukarida da yazmistim.ordan ciktiktan sonra iki haberi aldim.isimlerdeki harflerden uc tanesini soyledi; boylece bnm bildigim onun bilmedigini soylemis olduİsim ve tarihler ciktimi :)
Kızlarr nihayet teo yu buldum:) bir arkadaşım tavsiye etmişti ..çok başarılı tavsiye ederim ben de
Buraya yazmıyorum çünkü reklam yapıyor gibi algı var nedense..msj atıyorum sana şimditeo nun adresini yazar mısın Pia61
Hımm ne kadar peki ücret??. geçen tesadüfen nişan cafe ye tarot baktırmaya gitmiştim. Selim Yıldızname bakmaya başlamış.Eski birşey, ona da bi hoca göndermiş sanırım.Bendne önce birine yıldızname bakıyordu baktım patır patır döktürüyor, adamın her sorduğuna yıldıznameye bakıp cevap veriyordu.Dayanaamdım ben de yıldızname baktırdım bu sefer. Hep merak ederdim bu yıldızname olayını, gerçekten sorulara daha detaylı cevap verip, isim, tarih verip sorduğunuz kişiyi tarif edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?