- 8 Aralık 2014
- 2
- 0
- 1
- 42
aaa ben bu sitedeki cogu falciya gittim ama tek nokta atisini selim beyde buldum daha masaya oturur oturmaz merak ettigim konu hakkinda yorum yapti verdigi Duaylada olmayacak isim oldu Dua öneriyo ve söyledigi tarih tutuyor samimiyeti zaten tartisilamaz o cok ayri selimden baskasi umrumda degil
Sevgili dert; adamin kendine hayri yok diyorsun ama bu kadar cok fal baktirmakla o zaman bizim de kendimize cok hayrimiz olmadiginin kanaatine vardim.Selimi begenirim.tabiki bu kisiye gore degisir.kemeraltindayken de alsancaktayken de fal baktirdim ona.benim duydugum da alsancaktan daha cok talep oldugu icin orayi tercih etmesiydi.zira iki semt icin de farketmez cunku yorumu oldukca saglamdir.sevgilersizi tanıdım orda çalışıyorsunu bana baya övdünüz kendisini berbat ötesi zaten kemeraltından gönderilmesi bundan demekki arkadaşlar kanmayın paranızı çöpe atmayın adamın kendine hayrı yok boşversene
nişan cafe nerde acaba ?. geçen tesadüfen nişan cafe ye tarot baktırmaya gitmiştim. Selim Yıldızname bakmaya başlamış.Eski birşey, ona da bi hoca göndermiş sanırım.Bendne önce birine yıldızname bakıyordu baktım patır patır döktürüyor, adamın her sorduğuna yıldıznameye bakıp cevap veriyordu.Dayanaamdım ben de yıldızname baktırdım bu sefer. Hep merak ederdim bu yıldızname olayını, gerçekten sorulara daha detaylı cevap verip, isim, tarih verip sorduğunuz kişiyi tarif edebiliyor.
bende daha önce gittim bi kaç kere murata ve çoğunda söyledikleri çıktı. ama bazen gününde olmayabiliyorlarkızlar aklıma geldi gecenlerde daisy cafeye gıtmıstık fal baktırmak ıcın. murata baktırmak ıstıyoduk ızınlıymıs mujgana baktırdık. arkadsımın ısrarıyla gıtmıstık o daha once murata gıtmıstı ve cıktıgını soyledı.bı kac gun once yıne murata gıtmıs bu sefer asırı sallamıs sanırım gununde degıldı cunku bı seferınde bılıp bı seferınde tamamen alakasız seyler soylemesı sasırttı benı. aklınızda bulunsun dıye yazdım sanırım gunune denk gelmek lazım
Kibris sehitlerinde ösym binasinin yan sokaginda.nişan cafe nerde acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?