• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar selam, nerdeyse 1 yıldır izmirde gitmediğim falcı kalmadı ve cidden çok fazla para kaptırdım bu falcılara. kimisi 25 liraya bakıyo kimisi 150. 1.500-2000 lira fal parası vermişimdir çok rahat. size söyleyebileceğim tek şey hepsinin yalan dolan olduğu. para tuzağı tamamen. onların söylediklerine göre 2016 ilkbaharda düğünüm olcaktı, şöyle zengin olcaktım böyle mutlu olcaktım falan filan. kasım ayındayız ne düğün var ne nişan ne de sevgili. ben 11 aydır gitmiyorum falcılara filan.onlara verecek tek bir kuruşum bile yok. size de benden bir arkadaş tavsiyesi, gitmeyin, onlara vereceğiniz 25-30 lirayla kordonda denize karşı bi bira için :)

Kızlar destina cafede Destina ya baktıran memnun kalan varmi dedikleri ciktimi?

Destina ya baktıran hiç kimse yokmu varsa lütfen dediklerinin çıkıp cikipmadigini soylermisiniz?

Benim unutamadığım, aklıma geldikçe etkilendiğim tek fal deneyimim var...

Konakta bir dershanenin yanındaki kafede fatoş adında bir falcıydı. Masmavi gözleri vardı. Karşısına oturdum; adımı, doğum tarihimi ve annemin adını sordu. Söyledim ama duraksadı not alırken, "hayır bu böyle değil, kimliğinizdeki tam isminizi söyleyin" dedi. Şok içinde ilk ismimi de söyledim, "hah şimdi oldu" dedi.

Kafamda devamlı "acaba X hakkında ne söyleyecek" sorusu vardı. Bilgilerimi yazmayı bitirdi, gözlerime baktı ve "X kim sizin hayatınızda?" diye sordu. Tüylerim diken diken oldu o an.

Ve sonrasında da isim isim anlattı her şeyi. Bahsettiği kişilerin memleketini bile söylüyordu şok oluyordum. Olacağına hiç ihtimal vermediğim bir şey söyledi ve iki ay sonra gerçekleşti o olay.

Tüm bunlar olurken fincanı hiç açmadı, "bana enerjisi yeter fincanın" dedi. Birkaç arkadaşıma anlattığımda "üç harfliler var işin içinde" dediler, haklıydılar galiba.

Tanıyan bilen varsa fatoş hanımın nerede çalıştığını lütfen bana yazın. Maalesef o kafeden ayrılmıştı bir daha gittiğimde.
Merhaba, ben de İzmir'de falcı arıyorum yazınızı okuduktan sonra ufak bi araştırma yapıp o siteden bu siteye savruldum en sonunda foursquare de yorumları gördüm. Link vermek ne kadar doğru bilmiyorum http://elegance-cafe.com/C.HTML bu siteyi buldum. Eğer link olur da sansürlenirse, google a "şık cafe" izmir diye yazabilirsiniz. Yorumcular bölümünde Fatma diye bi bayan var (fotografı var), acaba bahsettiğiniz kişi bu kişi mi? Foto biraz uzak olduğundan gözleri mavi mi değil mi anlayamadım :S bir de facebook'ta İzmir'den Medyum Fatma Bilir diye bi profil var ama bayanın fotosu yok isterseniz siz de bakın, el ele verip bulalım bu bayanı :D

Merhaba, ben de İzmir'de falcı arıyorum yazınızı okuduktan sonra ufak bi araştırma yapıp o siteden bu siteye savruldum en sonunda foursquare de yorumları gördüm. Link vermek ne kadar doğru bilmiyorum http://elegance-cafe.com/C.HTML bu siteyi buldum. Eğer link olur da sansürlenirse, google a "şık cafe" izmir diye yazabilirsiniz. Yorumcular bölümünde Fatma diye bi bayan var (fotografı var), acaba bahsettiğiniz kişi bu kişi mi? Foto biraz uzak olduğundan gözleri mavi mi değil mi anlayamadım :S bir de facebook'ta İzmir'den Medyum Fatma Bilir diye bi profil var ama bayanın fotosu yok isterseniz siz de bakın, el ele verip bulalım bu bayanı :KK70:

Ay inşallah o'dur çok minnettar kalırım size... Hemen bakıyorum :halay:

Selam, ben baktırdım. Söylediği hiçbişey çıkmadı. Belki benimkileri bilemedi enerji alamadı bilemiyorum
Peki konuşurken o anki şeyleri bildimi mesela ben tel.de baktirdim geçmişi ve anlık durumu bir iki şey hariç tutturdu gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyordum bende :(

Ya arkadaşlar Polat Cafe Fatoş diyorum, İzmir deki tüm falcıları dolaştım. 2 yıldır sürekli ona gidiyorum doğru yönlendirmesiyle evimi bile aldım, takıntı yaptığım gönül meselemden uzaklaştım. Yönlendirmesi, pozitif enerjisi fenaa bağladı beni... Denemenizi tavsiye ediyorum. Tatlış fallar sizeee :halay:

tühh :KK43: inşallah facebook'taki odur, acaba eski çalıştığı yere sorsak falan bilirler mi ki? Cafenin adını hatırlıyor musunuz? :S

Konakta murat kpss dershanesinin yanındaki bir kafeydi. Adını hatırlamıyorum. Mesajıma yanıt gelmedi hala, bekliyorum bakalım :/

Ya arkadaşlar Polat Cafe Fatoş diyorum, İzmir deki tüm falcıları dolaştım. 2 yıldır sürekli ona gidiyorum doğru yönlendirmesiyle evimi bile aldım, takıntı yaptığım gönül meselemden uzaklaştım. Yönlendirmesi, pozitif enerjisi fenaa bağladı beni... Denemenizi tavsiye ediyorum. Tatlış fallar sizeee :halay:

Ayy bu fatoş hanım nasıl bir kadın, gözleri mavi mi? İzini kaybettiğim bir fatoş var da :KK51:

merhaba kızlar ,

Buradaki yorumdan gaza gelip fatoş hanımdan akşam için randevu aldım arkadaşımla birlikte gideceğiz , Polat cafeye. Daha önce bir iki kişiden olumlu yorumlar almıştım bakalım ilk defa deneyeceğim. Eskiden bir Gülistan vardı ona giderdim , Allah var o kadar iyisini görmedim hayatımda sonra Sibele uzun yıllar gittim o da ayrıldı kemeraltından bana çok efsane bildiği şeyler oldu geçmişte. O ikisi kadar iyisine bir daha denk gelmedim. Kemeraltındakilerin hepsine gittim nerdeyse. Son dönemde kime gittiysem memnun kalamadım.yeşilyurt hatay taralarında bir kadın duydum fotoğrafa bakıyormuş iftihar ismi giden oldu mu hiç ya da duyan arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen :) herkese iyi fallar :)

Polat cafe fatoş hanımla ilgili de yarın yazarım yorumlarımı :)

Peki konuşurken o anki şeyleri bildimi mesela ben tel.de baktirdim geçmişi ve anlık durumu bir iki şey hariç tutturdu gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyordum bende :KK43:
Yok hayır hiçbirşeyi bilemedi. Zaten 3-4 kelime söyledi göremiyorum bişey dedi 25 liram boşa girti. O söylediği 3-4 şeyde doğru değildi

Yok hayır hiçbirşeyi bilemedi. Zaten 3-4 kelime söyledi göremiyorum bişey dedi 25 liram boşa girti. O söylediği 3-4 şeyde doğru değildi
bugün için olacak dediği bir şey vardı bekledim ve olmadı üztelik çok yakın bir tarih vermişti ama olmadı ama bana bir kaç kişiyi tarif etmişti onu tutrudu belki tesadüf ama sadece kişi olarak tarif ettiği tutu zamanı tutturamadı :(

ALSANCAKDA ECEM HANIM VAR BEN ONA GİTDİM HEMDE ÇOK SIKINTILARIM VARDI DAHA KARŞISINA GİDER GİTMEZ MASASINA OTURDUM VE BANA İLK DEDİĞİ SORU SEN ÇOCUKMU ALDIRIP GELDİN EVET 2 GÜN ÖNCE BÖYLE BİR TALİHSİZ OLAYLA KARŞILASMIŞDIM ZATEN BU YÜZDEN GİTMİŞDİM GERÇEKDEN HALA ŞOKTAYIM BU KADAR PROFOSYONEL BİR YORUMCU NASIL OLUR YADA BANA KONUŞDUKLARINI SÖYLEDİKLERİNİ NERDEN BİLEBİLİR AKLIM ALMIYOR ÇÜNKÜ SADECE BU HAYATDA BUNU BEN BİLİYODUM

Fatoş Hanıma gittim baktırdım , aman aman bayıldım süperdi diyebileceğim bir durum yok malesef ama tabi ki fal enerji işi.Gelecekle ilgili söyledikleri bana mantıklı gelmedi örn. 1 ay sonra iş değiştireceksin dedi arayışım yok işimden memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum gibi. Bostanlı cafe ponte nin yanında bir cafe var adını anımsamıyorum orda Murat Bey varmış iyi diye söylediler bilen duyan giden var mı ?

Ya bir de Şu alsancak Ecem reklamı artık baydı bu kadar bariz reklam yorumundan sonra insanın gideceği varsa da gitmez biraz mantık yaa.. Artık Ecem alsancak yorumu görmekten çok sıkıldım cidden.

Back
X