Ayol kırk yıllık Osho tarot kartlarını Soho diyen biri Adını Süryani falı yaptı kartların.Yemeyin bu numaraları , Hiç bir yeteneği yok sesini yükseltiyor herkese, Selimden sonra bir de Şiraya gittim Tam rezalet.Yılların ünlü tarotçusu Deşiranın taklidi ismi bile çalıntı Farsçadan anladığı yok İranlıyım diyor.Paranızın kıymetini bilin.
Kızlarr İzmire gittiğimde ben de Deşiraya bi arkadaşımla dedim.Arkadaşıma da banada 29 ay dedi.29 aya kim öle kim kala.Bekar olamama rağmen evlisin ve kız çocuğuna hamilesin dedi.Verdiğim para çok olmadığı için bozmadım.Ünlü biri var falcı değil,Astroloji ve ebced hesabı yapıyor ismini merak edenlere özelden yazabilirim.Efsane ! Herşeyi biliyor
Ben telefonla baktırdım. Anlık söyledikleri tam olmasa da tutuyor. Gelecek tahmınleri çıkmadı. İki kez baktırıp vazgectım.Gelecekten ziyade anlik durumlari bilse yeterli olucak benim icin,karşı tarafın duygu ve dusunceleri gibi :) Anlık olarak soyledikleri yasadiklarinizla örtüştü mü ?
Benn baktırdimm herkese göre degişiyor tesbitleri ama bana nokta atişları yaptı ben yanından memnun ayrıldımm. Geleçek için söylediklerinde ise bi kaçtane olan şeyy varMerhaba arkadaşlar, Fısıltı Cafe Canan hanıma baktıran var mı?
Merhabalar, dualar diye yazmışsınız, duaları nerede yaptırdınız bana da yazar mısınız acil!!!! Çok teşekkür ederimFerhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi
Ben hiç tavsiye etmem,hiç bilemedi ondan ziyade enerjisi beğenmemiştimMerhaba arkadaşlar, Fısıltı Cafe Canan hanıma baktıran var mı?
Bu mesajı bugün okuyorum siz gittiniz mi ? Bende ctesi bazı işlerim için izmire gelmiştim Alsancak tarafındaydım hatta o kafenin önünden geçtim Eylül ayında tekrar gideceğim bŞka önerdiğiniz var mıArkadaşlar alsancak kıbrıs şehitler caddesi ambar mağazası karşısında yeni bir yer açılmış cafe 1923 diye orda Azat isminde bir falcı var beni baya etkiledi giden var mı hiç
Evet gittimm baya biliyor yani şaşırdım açıkçası yada beni çok etkiledi psikolojik olarakBu mesajı bugün okuyorum siz gittiniz mi ? Bende ctesi bazı işlerim için izmire gelmiştim Alsancak tarafındaydım hatta o kafenin önünden geçtim Eylül ayında tekrar gideceğim bŞka önerdiğiniz var mı
Çok merak ettim Telefondan bakıyor mu ? Var mı telefon numarasıEvet gittimm baya biliyor yani şaşırdım açıkçası yada beni çok etkiledi psikolojik olarak
Anladım başka var mı o civarda tavsiye edebileceğiniz birileriEvet baktırdım gayet iyi beni çok etkiledi tabi bilmiyorum belki psikolojiktir anlamadım ondan sordum hiç giden var mı diye
Instgram hesabınız yokmu ekleyip konuşabilirsinizKızlar merhaba eskiler bilir gülistan vardı fal bakmayı bırakmıstı efsane bi kadındı izmire dönmüş ve instagram acmış gulistan_izmir adresi ben eskiden konusuodum suan ulasamıorum ekleyen konusan varsa nolur haber etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?