Egecan berbat bir şey bildiği yokegecana gidecegim ama nasil sizce memnj kaldinizmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egecan berbat bir şey bildiği yokegecana gidecegim ama nasil sizce memnj kaldinizmi
Büyü:)))
Ama tutup tutmadigindan emin degilim. O yillarda ayni siralarda baska falcilara da yaptirmistim. Hepsi çorba oldu tabii ki:))
[/QUOT
ordan ayrılmış ben gittim nuray mı ne ona baktırdım çok kısa özensizdi birde tam birşey sorucam müsade et falan bi tersliyor azarlıyor anlamadım tülini bulursan burdan yazArkadaslar seneler önce müjgan cafede tülin vardı su an bi kafede fal bakıyor mu biliyor musunuz?
ordan ayrılmış ben gittim nuray mı ne ona baktırdım çok kısa özensizdi birde tam birşey sorucam müsade et falan bi tersliyor azarlıyor anlamadım tülini bulursan burdan yaz
Tüline bende yıllardır giderim ama falı bırakmış artık bakmıyormış malesef.Az önce aradım cafeyi melek i tavsiye ettiler hatta tülinden de iyiymiş. Var mıdır müjgan cafe melek e giden?Zaten birisi için gittiğimizde önerilen falcılar nedense hep berbat oluyor. Umarım bulabilirsem haber ederiiim
Nuraya bende baktırdım çıkmıyor ama cafe çalışanı da nurayı tavsiye etmedi banaordan ayrılmış ben gittim nuray mı ne ona baktırdım çok kısa özensizdi birde tam birşey sorucam müsade et falan bi tersliyor azarlıyor anlamadım tülini bulursan burdan yaz
Menekşe artık fal bakmıyacakmışMenekse dondu mu acaba bilgisi olan var mi?
Banada bu ismi önerdiler ama fiyatı gerçekten çok fazla fal için max 50 yani benim verebileceğim üzüldümFalcı Gülistana fal baktıran var mı? 500tl miş ücreti o fiyata değer mi sizce?
Tülinin yeri nerde acabaMerhaba arkadaşlar . Son iki ay içerisinde deşira ,menekşe ve niyazi cafe ilknura gittim. Aslında ilknura baktırmak gibi bir niyetim yoktu. Arkadaşımı menekşeye götürmüştüm. Ama çok yoğun diye ilknuru tavsiye ettiler. Arkadaşımda boşa gelmiş olmamak için baktıralım dedi. Deşiranın söylediklerinden aklımda kalan bir tek şey vardı onunda vadesi geçti yakın bir zamanda olacak gibi de görülmüyor. Menekşe çok rahat bakıyor sorduğunuz her soruya cevap veriyor . Ama kızımın aydın manisa gibi bir yerde okuyacağını söyledi. İhtimal vermedim ama olurda puanı çok düşük gelirse yazmak zorunda kalır diye düşündüm. İlknur ise okul istediği okul olacak ama istediği bölüm olmayacak dedi. Gerçekten de kızımın puanı ankara odtü yü tutuyor ama istedigi bölüm genetik mühendisliğine yetmiyor . Ve tek tercihi var o da odtü biyoloji yani menekşenin dediği aydın manisa patlamış oldu. Yine işle ilgili menekşe iki ay bir yerde çalışıp sağlıkla ilgili bir yerde çalışacağımı söylemişti. Ama işle ilgili bir gelişme olmadı. Ilknur ise işle ilgili daha beklemem gerektiğini söyledi. Bilmiyoru gelecekle ilgili dedikleri çıkmasada menekşeyede baktırılabilir iyimser biririsi. İlknura baktıralı iki üç hafta oldu dediklerinden birisi oldu. Inşallah diğer dedikleri de çıkar.
Yukarıda ecem hanımı övmüşler baktırdığım fal berbat ötesiydi paranıza yazık.
Eğer fırsat bulursam tüline baktıracağım ve ilknur ile ikisini kıyasladıktan sonra falcı arayışımı sonlandıracağım.
Tülin artık fal bakmıyor daha önce de yazdım falı bıraktıTülinin yeri nerde acaba![]()
05522805714 gulistan_izmir baktırırsan yazarmısınArkidişler Gülistanın sosyal medya hesabı / iletisim bilgilerini verecek olan var mi rica etsem![]()
05522805714 gulistan_izmir baktırırsan yazarmısın![]()
Ben bekliorum temmuz büyük ay cıkarsa bende yazarım:))Yazarım cmtesi baktırcam kız