- Emoji Skoru
- 525
- Puanlar
- 103
Sana verdiği ay temmuz mı?Ben bekliorum temmuz büyük ay cıkarsa bende yazarım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana verdiği ay temmuz mı?Ben bekliorum temmuz büyük ay cıkarsa bende yazarım:))
Evet cıkarsa yazıcam cıkmazsada yazarım haziran temmuz dedi bekliorum..Sana verdiği ay temmuz mı?
Hadi bakalım bekliyoruzEvet cıkarsa yazıcam cıkmazsada yazarım haziran temmuz dedi bekliorum..
Aaaa bekliyoruzzzzYazarım cmtesi baktırcam kız
Mutlaka yazın bende imkanım olursa düşünüyorum gülistanıBen bekliorum temmuz büyük ay cıkarsa bende yazarım:))
@MissCherryBlossom ne yaptınız baktırdınız mı gülistana fal merak ettim
Geçmişte ve anlıkta iyi diyorsun anladım gelecek için bir vakit verdi mi canım sen yüzyüze mi görüştün kusura bakma çok soru sordum bütçemi ayarlarsam en kısa zamanda baktırmak istiyorum bendeBaktırdım kız kusura bakmayın hepiniz etkisinden yeni çıktım vallahi ancak yazabildim
Ben kısa seans baktırdım 300tl=yarım saat
Öncelikle cidden profesyonel ve işini ciddiye alarak çalışıyor. Aynen doktor randevusu gibiydi saatinde başladı :)
Önce doğum yılı sordu ben ve karşı taraf. Ben hiçbir ley söylemedim her şeyi teker teker saydı. İlk cümlesi bu herifin hayatında biri var oldu ki doğru yani.
Gelecek çıkar mı bilmem tabi ama bütçeniz varsa bence mutlaka baktırın.Binnazda 2 kez baktırınca 300tl yapıyor zaten ef püf tiplere gideceğinize buna gidin.
Geçmişte ve anlıkta iyi diyorsun anladım gelecek için bir vakit verdi mi canım sen yüzyüze mi görüştün kusura bakma çok soru sordum bütçemi ayarlarsam en kısa zamanda baktırmak istiyorum bende
Tamam canım mutlaka yaz umarım bende en kısa zamanda kendimi toparlarsam maddi açıdan baktırmak istiyorum senin için hayırlısı olan olsun iyi dedikleri hepsi çıksın kötü olanlar olmasınYok telefonda baktirdim
Ekim icin bir sey soyledi, Temmuz sonu ve Agustos basi icin bir seyler dedi. Mutlaka yazarim
Baktırdınız mı gülistanaGülistana sordum 30dk detaylı bakım 300 tl dedi, 50dk uzun bakım 500 tl dedi
Baktırdınız mı gülistana