İzmir'deki Falcılar

6. da durum analizi iyi olan , Kızlarağası hanında niyazinin yeri’nde falcı barış da iyidir :)

Kızlar azadın gecmistie söylediklerinden cıkanlar baya oldu dün dusundum kımler bildi diye bi azad bi de 232 murat . Murat'ın enerjisini pek sevmesemde gideceğim. Azad yer değiştirmiş çok zor buldum vs vs gitmek isteynlee için karsıyaka girnede kahve kervanı

Burda sürekli gördüğüm Sevdam Kafe Sevda yorumlarına istinaden hep onunden geçerken baktırayım diyordum. Bir türlü boş olmuyordu. Baktırdım. Evet geçmişe dair bildikleri var. Ama öyle şöyle harika böyle harika diyebileceğim bi fal olmadı.

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım
Merhaba. Numarasını özelden yazabilir misiniz? Yeni üye oldum, sanırım mesaj hakkım yok.

Arkadaşlar pazartesi günü İzmir'e sağlık sebepleri ile doktor kontrolüne gideceğim. Akşam üzerine kadar vaktim olacak ve gitmişken baktırmak istiyorum. Bildiğiniz, iyi bir falcı varsa önerir misiniz?

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım
İzmir'in neresinde bu falcı? Bilgi almam mümkün müdür? Eşimle gitsem alır mı içeri?

merhaba canım,
izmirde çok iyi falcı bilmiyorum ama baktırdıklarım arasında en iyiler;
1. telvecem cafe - ecem
2. fiesta cafe- sevgi
3. destinanın yeri-ceyda

KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOK :confused: BU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM :KK43:
Merhabalar, Leyla hanımın telefon numarasını verebilir misiniz lütfen 😇

Merhaba leyla hanımın numarasını bilen olursa bana da atabilir mi ya da nerde bakıyor acaba bilen varsa yazabilir mi

Merhabalar Leyla Hanımın numarasını bulduysanız rica edebilir miyim :)

Niyazinin yerinde Güney vardı birkaç ay önce, gerçekten tane tane ve aşırı güzel açıklayarak bakmıştı.. Ama benim gönlümde kahveci necco dakilerin yeri başka.. eskiden orda nihan abla vardı malesef ayrılmış ama şimdi asiye ve canan da gerçekten çok iyi.. asiye kısa ama öz ne varsa söylüyor, canan da hem kapsamlı hem doğru yönlendirme yapıyor açıkçası bunların dışında diğerleri boşa para harcamak.. hele de o Polattakiler, sevdamdakiler, 232dekiler falan hep hikaye.. eğer kalkıp gitmek zor gelyorsa Instagram'da narfal/onlinefal var ordaki bazıları yorumcular da (Behram/gülce)çok güzel yorumluyor..

Burda sürekli gördüğüm Sevdam Kafe Sevda yorumlarına istinaden hep onunden geçerken baktırayım diyordum. Bir türlü boş olmuyordu. Baktırdım. Evet geçmişe dair bildikleri var. Ama öyle şöyle harika böyle harika diyebileceğim bi fal olmadı.
An itibariyle vazgeçtim. Gidebilirsiniz. Kadının tahmınlerı ımkansız geldiği için tutmaz diyordum. 1 tane kaldı o da tutarsa pes diyeceğim.

Back
X