İzmir'deki Falcılar

Merhaba hanımlar, Gülistan'ın numarası varsa atabilir misiniz, şimdiden teşekkürler.

Yeni bi şey keşfettim şimdi. bi cihazla bakiyolar çakralara auraya fln bakip ne var ne yok çıkariyolar. baktiracaginiz biri varsa onun bütün düşünceleri o an ki durumu fln cikiyo. sorun varsa uzaktan titreşim gonderip duzeltiyolar. çakralari fln dengeliyolar ilişki sorunu varsa aradaki negatif enerjiyi temizliyolar ilişki de düzeliyo gibi gibi çok acayip bi şey bide bilimsel sonuçta ama nazar büyü yada aileden atalardan geçen negatif durum yada enerji varsa gibi şeyler de çıkıyo ve onu temizliyolar.

Bir zamanlar pasaklı birsen gibisi yoktu. Hala yaşıyormuş. Giden var mı? Keşke İzmir’de olsam giderdim.

pasaklı birsen yaşıyor. hala da bakıyor diye biliyorum. bence siz makinayla baktirin o uzaktan yapılıyor çünkü

Merhaba karsıyaka leyla hanımın numarasını bana yazar mısınız?

Merhaba bu bahsettiğiniz yer nerede acaba? İletişim bilgisi var mı sizde

kızlar herkese merhaba, yıllardır forumun üyesiyim ve bu başlığın altında okumadığım bir tane bile yorum yok.

falcıdan ziyade sizinle bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. şöyle ki, ortalama üzeri isabetli olarak addedilen tüm falcıların bana baktıkları ilk fallarda isabet oranı yüksekken ikinci veya üçüncü kez gittiğimde hiçbir şey bilemediklerini farkettim. yani ilk enerjinin önemli olduğunu düşünüyorum.

sözün özü hepimiz bir gün bir yerde buluşup birbirimize içimizden geçenleri söylesek falcılardan daha isabetli olacağına eminim. ya da bu falcılara, gerçekten gönül gözü açık insanları tenzih ederim ama fal adı altında güzel şeyleri duymaya ihtiyacı olan insanların parasını ve umudunu sömüren dolandırıca para kaptırmayı bırakıp kendimiz baksak belki daha iyi olabilir. :)

Arkadaşlar Karşıyaka Leyla’nın numarası olan var mı? Nolur atın

Kızlar merhaba.Yarın kemeraltı kahveciler sokağında fal baktırmaya gideceğim daha önce sevda ve destinaya baktırdım memnun kalmadım belki de enerjimiz tutmadı bilemiyorum önerebileceğiniz bir falcı var mı? Sokağın sonunda nusaybinli bir kadın falcı varmış iyiymiş ama kafe adı ve falcının adını bilmiyorum bu falcıyı duyan var mı

Bana verir misiniz numarasini

Banada numara yada adres vermeniz mümkün mü
Banada numarasını atmanız mümkün mü

Numarasını bana da gönderir misiniz?

Merhaba karşıyaka Leyla'nın numarasını paylaşabilir misiniz?

Merhaba numarasını bana da verirmisiniz lütfen

Merhaba Karşıyaka Leyla falcı numarasını lütfen paylaşır mısınız

Altındag Gülcan hala aynı yerde fal bakıyor
mu kızlar bilen varmı

Numarasını atabilir misiniz?

Merhaba zehra bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum acaba son zamanlarda beğendiğin falcıları söyleyebilir misin izmir içi yer fark etmez

`