İzmir'deki Falcılar

Kızlar selam,
Cok eskiden alsancak fiesta cafe'de canan vardı, tarot bakan. Var mı hala?
Veya telefonu instası olan bana yazabilir mi?

ben size özelden mesaj attım .görüşürüz
Bana da atarmısınız acaba adresi telefonu ben eskiden karabağlarda birine gitmiştim mavi gözlü bir hanımdı acaba o mu ben kahveden bakmam diyip yüzüme bakmaz baka baka herşeyi söyledi bildi ve çıktı ama bi daha bulamadım taşınmış

Bilenlerin izi kayboluyor hep zaten

Bilenlerin izi kayboluyor hep zaten
Valla öyle izmir'de gitmediğim falcı kalmamıştı ama o kadın evinde bakıyordu bana da o zaman demişti yıllar sonra beni arayacaksın diye ama burda olmayacam demişti kadını bulamıyorum şaka gibi

Buca yeşilbağlardaki mehmet hoca mı?

Kızlar selam,
Cok eskiden alsancak fiesta cafe'de canan vardı, tarot bakan. Var mı hala?
Veya telefonu instası olan bana yazabilir mi?
Kendi soruma kendim cevap vereyim:)
Fiesta cafe'ye gittim ancak Canan ayrilmis baya olmus.
Deniz diye birisine tarot baktirdim, kisa bakiyor ama anlik ruh halim veya anlik yasadigim seyleri cok iyi bildi. Birkac ongorusu var, tutarsa yazarim buraya

Kendi soruma kendim cevap vereyim:)
Fiesta cafe'ye gittim ancak Canan ayrilmis baya olmus.
Deniz diye birisine tarot baktirdim, kisa bakiyor ama anlik ruh halim veya anlik yasadigim seyleri cok iyi bildi. Birkac ongorusu var, tutarsa yazarim buraya
Deniz ne kadar bakıyor acaba ? Size vadelerde bulundu mu.

Selâmlar, Ceyyda dan zamanında bu kişinin iletişim numarasını almış biri var mıdır aranızda? Acil ihtiyacım var böyle birine. İzmir'deyim. Büyüyü gören, çözüm üreten düzgün bir insan. Çok okudum forumu, bulamadım ben

Çok ilginçtir aynı dönemde aynı kişiyi arıyoruz. Çok eskilerde kalmış, ulaşma ihtimalimiz pek yok maalesef

Ay ne kadar güzel yazmışsınız :)
Ben de çok saçma insanlar gördüm, büyü yapmak, yaptırmak çok günahtır.

Merhaba numarasını buldunuz mu

Yüzüne bakarak yorum yapan, gerçekten iyi bir falcı tanıyor musunuz

Kozlar sevdam kafe sevdaya baktırıp memnunm kalan çıkan var mı

merhaba lanet olası kürkçü dükkanı... yakın zamanda memnun kaldığı falcısı olan lütfen direkt özelden yazsın ya da bana bildirim gelecek şekilde bir haber etsin. merkezden uzağa gidemem, tarota da küsüm. kendi tarot destemi aldığımdan beri samimi gelmiyor. kahve, su, el falı, ya da direkt yüzüne bakarak "enerji sezen" falcılar daha inanılası.

Merhabalar İzmirde büyük park ilerisinde adanalı sevinç abla var onu denemeye gittik ama fiyasko sonra ordan kalktık cafe bahaneye gittik pembe hanıma (sevince gelen biri onerdı) o daha iyi iki kişi gitmiştik birimize isim verdi diğerine vermedi. Benimde kafamdaki şeyleri söyledi açıkçası biraz etkiledi böyle aman aman harika diyemem ama fena değildi.

Şu an fal konusunda muhteşem birini buldum öyle böyle değil. Kişi Şanlıurfa’da. Telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama bir eşyanıza bakıp herşeyi söylüyor. İsim veriyor olayları anlatıyor her şeyi döküyor.

Nasıl öğrenicez peki telefonda bakıp bakmayacağını

`