Arkadaşlar Alsancakta müjganı duyan olmadımı?
Ben çok kişiden çok iyi baktığını duydum herşeyi biliomuş dediler bende gittim büyük bir hevesle ama beni kovdu bakmadı elektriğimi beğenmemişakannehir
Buna giden varsa sizede yaptımı acaba
ravazza kafeyi tavsiye edio musunuz?kime baktırmalıyım orda?gelecekle ilgili şeyleri bilio mu
orkide alışveriş merkezini orda gerçi şimdi adı pastel olmuş fırın kafeydi galiba adını unuttum bak şimdi :) gülistana git o deli kızı gör derim :)) ayrıca müjgan kafede ali yi de tavsiye ederim. birde eğer istersen vatikan falını öneririm telefonunu falan istersen özelden gönderirim :))
evet ediyorum. zaten tek bi kadın var o bakıyo sanırım kafenin sahibi
yeni bir falcı buldum kızlar karşıyaka bostanlıda evınde bakıyor dun bır arkadasla gittik çok şeyi bildi gelecek kısa vade verdı bakalım çıkacakmı öyle herkeze bakmıyor
Bostanlı'daki Sevgi Hanım'ın iyi bir elektriği var. Geçmişle ilgili bildiğini söyleyebilirim.
Gelecekle ilgili söylediklerininse biraz zamanı var ama bence de denemeye değer.
yeni bir falcı buldum kızlar karşıyaka bostanlıda evınde bakıyor dun bır arkadasla gittik çok şeyi bildi gelecek kısa vade verdı bakalım çıkacakmı öyle herkeze bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?