Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karataştaki serkanın adresini verebilirmisin Missdance memnun kaldıysan eğer ben de gitmek istiyorum:))
canım adresini bilmiyorum ama telefonunu verebilirim.beni de vişnelikek götürdü :) ararsın adamı sana tarif eder.ama bugun yeni bir duyum aldım bekleyin hiç bir yere gitmeyin.ben haber vericem.beklemeye devammm :) çok heyecanlıyım bende bu akşam denicem büyük ihtimalle.
Minikprenses,sevinç hanımın telefon numarasını sormuştun var bende fakat özelden msj yazamıyıorum şu an :sm_confused:
 . tüm forumda yazılanları okudum dedklernizin çoğunada gitmşimdir... bende size birini önermek istiyorum.. dün kızlarağasında yayla cafe die bi yerde berk e tarot baktırdım... böyle bişe olamazzzz... şu an hayatm o kadar karışıkki, herşeyi söledi ama herşeyi... kal geldi öle bakakaldım yani.. hatta orda bi kadınla konuştuk kadında falcı falcı gezenlerdenmiş o da çok beğenmiş.. mutlaka gidin derim bi.
. tüm forumda yazılanları okudum dedklernizin çoğunada gitmşimdir... bende size birini önermek istiyorum.. dün kızlarağasında yayla cafe die bi yerde berk e tarot baktırdım... böyle bişe olamazzzz... şu an hayatm o kadar karışıkki, herşeyi söledi ama herşeyi... kal geldi öle bakakaldım yani.. hatta orda bi kadınla konuştuk kadında falcı falcı gezenlerdenmiş o da çok beğenmiş.. mutlaka gidin derim bi. ...    geçen sene giripte kazanadğm bi banka sınawı wardı, onuda söledi.. bu sene girceğn sınawı kazancan dedi ama inş öle olur.. sonra erkek arkdşmın formalı bi işte çalştığını ve giderek yukselen bi mesleği oldunu söledi, ki o da askeri pilot zaten rütbe alıolar zamanla... ailemden uzak yaşadığımı vede annemn sürekli yanımıza gelip gittiğinide bildi... ay aklıma gelenler bunlar. benden önce 2 kişi baktırdı onlarda çok memnun kalmış bi şekilde çıktılarr yani.bi de şöle bi şe war kartı kapalı bi şeklde biz seçioruz mesela, kartı eline aldğında açmadan nasıl bir kart olduğunu söylüo :S:S:S:S we açtığında cidden ne tarf ettyse ona benzer bir kart çıkıo :S walla kızlarağasını bilmiorum ben tarf edemem ama.. çankaya metronun o taraftan bi yerden girdim kızlarağasına  ben, çok aramadan sorunca buldum. bu arada tarot 20 tl. gidin derim ben. ayyy çok uzaattım gidersnzde yazın buraya sizide bilcekmi. yayla cafe unutmayın  yerimseniben
...    geçen sene giripte kazanadğm bi banka sınawı wardı, onuda söledi.. bu sene girceğn sınawı kazancan dedi ama inş öle olur.. sonra erkek arkdşmın formalı bi işte çalştığını ve giderek yukselen bi mesleği oldunu söledi, ki o da askeri pilot zaten rütbe alıolar zamanla... ailemden uzak yaşadığımı vede annemn sürekli yanımıza gelip gittiğinide bildi... ay aklıma gelenler bunlar. benden önce 2 kişi baktırdı onlarda çok memnun kalmış bi şekilde çıktılarr yani.bi de şöle bi şe war kartı kapalı bi şeklde biz seçioruz mesela, kartı eline aldğında açmadan nasıl bir kart olduğunu söylüo :S:S:S:S we açtığında cidden ne tarf ettyse ona benzer bir kart çıkıo :S walla kızlarağasını bilmiorum ben tarf edemem ama.. çankaya metronun o taraftan bi yerden girdim kızlarağasına  ben, çok aramadan sorunca buldum. bu arada tarot 20 tl. gidin derim ben. ayyy çok uzaattım gidersnzde yazın buraya sizide bilcekmi. yayla cafe unutmayın  yerimseniben