• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Ferhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi
Ferhata nerde baktırdın?

Kızlar Ferhat daisy cafeden de ayrılmış nerde olduğunu bilen var mı?
Kizlar ferhat suan kemeraltinda cadi cafede kizlaragasina cok yakin. Sokagin girisine cadi asmislar gorursunuz. Orda angel da var duyduysaniz. Ben ona baktirdim angel zaten efsane. Annem de ferhata baktirdi cok nokta atis seyler soylemis memnun kaldik.

Arkadaşlar muazzam iyi bir falcı buldum. Gerçekten başarılı sadece telefondan bakıyor ve en az yarım saat sürdü isim isim tarih tarih biliyor şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ferhat'ın gelecekle alakalı söylediklerini yaşayan var mı? Bugün kendisine gittim de. An'daki bilgisiyle şaşırttığı yerler oldu.

Ferhat'ın gelecekle alakalı söylediklerini yaşayan var mı? Bugün kendisine gittim de. An'daki bilgisiyle şaşırttığı yerler oldu.
Tamamını değil ama bazı şeyleri yaşdım. Zaten hiçbir falcı tamamını bilemiyor. Ferhat diğerlerime göre iyi bir falcı

Tamamını değil ama bazı şeyleri yaşdım. Zaten hiçbir falcı tamamını bilemiyor. Ferhat diğerlerime göre iyi bir falcı

Evet kesinlikle iyiydi. Teşekkür ederim burada okuduklarım sayesinde gittim zaten

Dün enginar cafe nurhan hanıma gittim çok beğendim açıkcası var mı başka baktıran

İlk defa duydum...gelecek ve şuan ile ilgili yorkmları nasıldı?
şuan ki yorumları cok güzeldi ama dün baktırdım bakalım temmuz 20sinden sonra bir seylerin düzeleceğini söyledi beklemedeyim
suan ki yorum ve enerjisini begendim
kızlaragasında enginar cafede

Back
X