- Emoji Skoru
- 773
- Puanlar
- 363
Ben baktırdım ama gelecekle ilgili hiç bir söylediği çıkmadı. Karakter analizleri başarılı diyebilirimKızlar neco kafedeki Pınara fal baktıran var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktırdım ama gelecekle ilgili hiç bir söylediği çıkmadı. Karakter analizleri başarılı diyebilirimKızlar neco kafedeki Pınara fal baktıran var mı ?
Ferhata nerde baktırdın?Ferhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi
Kizlar ferhat suan kemeraltinda cadi cafede kizlaragasina cok yakin. Sokagin girisine cadi asmislar gorursunuz. Orda angel da var duyduysaniz. Ben ona baktirdim angel zaten efsane. Annem de ferhata baktirdi cok nokta atis seyler soylemis memnun kaldik.Kızlar Ferhat daisy cafeden de ayrılmış nerde olduğunu bilen var mı?
Kızlar telefonda bakıyor mu Ferhat veya Angel?
Mesaj atamıyorum size. Sizde hesap adları var mudur?Bakiyorlar sanirim intagramda arayip bulabilirsiniz
Ozel msj olarak attim reklam olmasinMesaj atamıyorum size. Sizde hesap adları var mudur?
Ozel msj olarak attim reklam olmasin
SanmamKızlar telefonda bakıyor mu Ferhat veya Angel?
Tamamını değil ama bazı şeyleri yaşdım. Zaten hiçbir falcı tamamını bilemiyor. Ferhat diğerlerime göre iyi bir falcıFerhat'ın gelecekle alakalı söylediklerini yaşayan var mı? Bugün kendisine gittim de. An'daki bilgisiyle şaşırttığı yerler oldu.
Tamamını değil ama bazı şeyleri yaşdım. Zaten hiçbir falcı tamamını bilemiyor. Ferhat diğerlerime göre iyi bir falcı
Cadı cafede demi şu anEvet kesinlikle iyiydi. Teşekkür ederim burada okuduklarım sayesinde gittim zaten
Cadı cafede demi şu an
İlk defa duydum...gelecek ve şuan ile ilgili yorkmları nasıldı?Dün enginar cafe nurhan hanıma gittim çok beğendim açıkcası var mı başka baktıran
şuan ki yorumları cok güzeldi ama dün baktırdım bakalım temmuz 20sinden sonra bir seylerin düzeleceğini söyledi beklemedeyimİlk defa duydum...gelecek ve şuan ile ilgili yorkmları nasıldı?