• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

ben artık kafedekilere inanmıyorum. yıllarca denedim. hepsi saçma. zamanında annem bir kişiye baktırmıştı arkadaş arasında.o adam unuttuğum olaylara kadar acaip söylemişti. onun gibisini aradım hep ama bulamadık. tecrübelerime göre tarot hiç çıkmadı bana. ama bulursam sana söylerim.

ben artık kafedekilere inanmıyorum. yıllarca denedim. hepsi saçma. zamanında annem bir kişiye baktırmıştı arkadaş arasında.o adam unuttuğum olaylara kadar acaip söylemişti. onun gibisini aradım hep ama bulamadık. tecrübelerime göre tarot hiç çıkmadı bana. ama bulursam sana söylerim.
Gülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcam

Okuduklarima inanamiyorum 500 tl isteyen Gulistan Hanim'a da hayirli isler, ticarete baglamis isi. Kim iyi falci kim degil bilemem ama hepsi insanlari para sagacak inek gibi goruyor onu biliyorum.

Burada kendi reklamini yapan, diger falcilari karalayan kisilerden de ayrica igreniyorum. Moderasyon bu konuya bir cozum bulsa iyi olacak.

Niyet edip 100 ya macid esmasi cekip, sag tarafina donerek uyuyup, kimseyle konusmadan uykuya daldiginizda HD kalitesinde ruya ile bilgilendiriliyorsunuz, denemesi de bedava bu arada. :)

Hmm 500 tl ye cam gibi görüş beklerim 😂
200-300 verdiğim fallar hep patladı :)
Bunun hakkında iyi konuşuyolar ama bilmşyorm zaten ben öyle çok ileriye geleceği merak etmiyorum daha çok şu zamanı falan yakında zamanları

Kahve falı ile ilgili dikkate değer bir çalışma bence. Özellikle falcıların, fal bakarkenki bize ve fala yaklaşımları, hissettikleri gibi...Ayrıca son sayfalarda, kendilerinden bilgi alınan Muğla taraflarında bazı falcıların isimleri var. (Ben hiç birisini denemedim.)
http://dergipark.gov.tr/download/article-file/255394

Kemeraltında bir cafede mustafa adlı bir falcıya 2 ay önce baktkrmıştım. dediği Çok çıktı geçende yine gittim fısıltı cafeden ayrılmış.. nerede çalıştığını bilen var mı?

Bence ücret arttıkça yeteneklerini kaybediyorlar. sonuçta altıncı his .çok ticarete döndürülmemeli

Back
X