500 e ne söyleyebilir değmez bence çok aşırı ya ne falı bakıyormuş peki kendisiFalcı Gülistana fal baktıran var mı? 500tl miş ücreti o fiyata değer mi sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 e ne söyleyebilir değmez bence çok aşırı ya ne falı bakıyormuş peki kendisiFalcı Gülistana fal baktıran var mı? 500tl miş ücreti o fiyata değer mi sizce?
Kahve falı ama duru görü 3.göz falan diyolar500 e ne söyleyebilir değmez bence çok aşırı ya ne falı bakıyormuş peki kendisi
anladım. ama pahalıymış ciddenKahve falı ama duru görü 3.göz falan diyolar
Peki sen izmirde hangi falcılar baktırdın hiç? Cafe daisy müjgan nasıl duydun muanladım. ama pahalıymış cidden
Gülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcamben artık kafedekilere inanmıyorum. yıllarca denedim. hepsi saçma. zamanında annem bir kişiye baktırmıştı arkadaş arasında.o adam unuttuğum olaylara kadar acaip söylemişti. onun gibisini aradım hep ama bulamadık. tecrübelerime göre tarot hiç çıkmadı bana. ama bulursam sana söylerim.
Oha neye bakıyormuş kiiiiMeşhur Gülistan'ın bakım ücreti tam tamına 500 liracıkmış!
Oha neye bakıyormuş kiiiiçok mu iyi ki ? Değer mi kiii
Bende hepsi patladı ya(
Kahve falı ama çok iyi diyolar duru görüsü kuvvetliOha neye bakıyormuş kiiiiçok mu iyi ki ? Değer mi kiii
Bende hepsi patladı ya(
Hmm 500 tl ye cam gibi görüş beklerimKahve falı ama çok iyi diyolar duru görüsü kuvvetli
Bunun hakkında iyi konuşuyolar ama bilmşyorm zaten ben öyle çok ileriye geleceği merak etmiyorum daha çok şu zamanı falan yakında zamanlarıHmm 500 tl ye cam gibi görüş beklerim
200-300 verdiğim fallar hep patladı :)
bana da numarasini atabilir misiniz acaba ozelden?Ben Yigite telefonla baktiriyorum. Kendisiyle ilgili eski sayfalarda epeyce bilgi var.
500 çok değil mi ya neyi merak ediyorsunki geçmiş mi gelecekmiGülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcam
Daha çok şuanı500 çok değil mi ya neyi merak ediyorsunki geçmiş mi gelecekmi
Gönderdimbana da numarasini atabilir misiniz acaba ozelden?
bi dene eğer gerçekten iyiyse bana da haber edersin şuan biraz sıkışığım veremem okadar yoksa senle gelirdim.Gülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcam