Saç Rengi ve Saç Boyama izmirdeki kuaförler

bornovada saç boyamada nereyi tavsiye edersiniz? röfle yaptıracağım ii bir yer arıyorum.Bir de raziye tolga kuaför nasıldır merak ediyorum bilginiz var mı?

üçyol tarafında kaş için kesinlikle emrah bayan kuaförü iki çift beraber çalışıyo ama tuğba ablanın sayesnde kaşlarım bi şeye benzedi :))

Bornova'da Gürdal Kuaföre gidiyorum. Ücretler pahalı baya. Bundan 3-4 sene önce iki tel saçıma(saçım baya azdı o zamanlar) uçlarına majicontrast gibi canlı kızıl yapmıştı 300 milyon almıştı. O biraz koymuştu.. Bunun dışında kötü bir görüşüm yok.. Hala oraya giderim. :)

Arkadaşlar bu siteden okuduğum yorumlar sonucunda gaziemirdeki orçin kuaföre gittim ertunç bey kesti saçlarımı içimede sindi güzelde ilgilendi kesinlikle tavsiye ederim

bornovada ıbrahım ıbrahımde guzel gercı ben kızdım gıtmıyorum uzun bır suredır ama boyada renklerde usta olduklarını dusnuyorum

bornovada ıbrahım ıbrahımde guzel gercı ben kızdım gıtmıyorum uzun bır suredır ama boyada renklerde usta olduklarını dusnuyorum

Peki canım fiyatları nedir? Ben yıllardır izmirde bir kuaför edinemedim maalesef.röfle yaptırcak kuaför yok resmen .önerebileceğin var mı röfle için, şöyle uçuk fiyatlı olmayan.. Karşıyaka'da bostanlıda Oğuz kuaför var.yaşlı bir adam.o rezil etti saçlarımı.yine karşıyakada dedebaşı civarında feray kuaför var.o , dip röfle yapacaktı.tepem turuncu sari oldu.dedelerin taktığı başlık gibi oldu. Rezalete bak! Altlar bulanık bir turuncu yeşil oldu.ha bir de anlaştığımız fiyattan da fazlasını istedi.salak gibi verdim.ama haram ettim hala da ediyorum.aklıma gelen bu iki kuaför müsveddelerini kimseye tavsiye etmem..

Bende röfle yaptırmak için güzel işini bilen bir kuaför arıyorum. Kızlar yardımcı olun. İzmirde röflesinden memnun kaldığınız kuaförler varsa lütfen paylaşınnn :)

valla ibrahım ibrahım harıka bıryer emnımm ıstedıgını tuttrur ama dıyorumya ben bıraktım hem cok pahalı hemdeee bıkac kez kızdım. bazen musterı ayrımı yapıyorlar gıbı yanı bana denk gelmsde olabılırr ıyı musterı dıye benden once aldıkalrı oldu hıc kabullenemeyecegım bırsey:) fıyatlar ucuk :) ben 2-3 sene once balyaj atırdım 190 a yakn para odedım hatta daha farklı bır fıyat anlamstım şok etkisi yartmıstı
ama gercekten guzl ksk da carsıda var ama adını unuttum yaaa ordanda memnun kaldım emre dıye bır cocuk var sadece o hafızada kalmıs ısmı

gurdalda guzl ama saclarımı yaktı bıyoform yaptrdm her kuafor olmaz dedı o deıdkı ben yakmadn hallederım cok basıt bana guven dedııı bende ıyı kuafor bıldgıı vardır dedım sorun olmaz dedım ama sonuc lastık lastık kopmaya baslayan dokulmeye baslayan saclar suan saclrm ustundn 3 sene gectıgı halde eskı guzellıgıne kavusamadııı ızlenımlerım bunlar.

Valla canım, senin yaşadıklarını farklı kuaförlerde ben de yaşadım. Hepsine paramı haram ediyorum.saçım 4-5 parmak aktı, roflem.düzgün bir kuaför bulamadığım için senede 2 kere röfle yaptırıyorum.her seferinde de stres oluyorum bu sefer nasıl bir rezalet yaşıcam diye.verdiğim para da cabası. .bornovada Hollywood kuaför varmış. Onu duydun mu hiç? ? Offf napcam ben yaaaa!!! (((

Alsancakta Kıbrıs şehitlerinde kekiğin üstünde kuaför hakan var. Çok güzel röfle yapıyor. Tavsiye ederim. Ben sürekli gidiyorum. Çok memnunum.

Mesajının üzerinden 2 sene geçmiş.hala aynı fikirde misin? fiyatı nasıl?Ben de röfle için düzgün bir kuaför arıyorum. Tabi fiyatı da düzgün olsa süper olur:))

Kızlar, güzel röfle yapan bornova, karşıyaka civarlarinda kuaför ariyorum.yardim etmek ister misiniz bana???

karşıyaka-nergiz-bostanlı da olabilir , bildiğiniz kesimi ve boyası güzel olan kuaför varmı arkadaşlar. saçlarımı kestirmeye korkuyorum çok keserler veya yamuk keserler diye. daha önce çok başıma geldi çünkü. bostanlı burger in karşısında bir kuaför vardı ismini unuttum.baya tuzlu fiyatlarıda yani kesim fön 50tl ydi. ama adam kat kesimleri simetrisiz vermişti biri çenemden başlıyosa sol taraf daha aşağıdaydı.uzatana kadar canım çıktı .katlı kesimden bile korkuyorum artık. yani pahallı yerler hatasız yapacak bişeyi diye bişey yok.

alsancakta kemal abiiyi bilirim bornovada soner bey bey loccada gökçen bey iyidir herkes gönül rahatlıgıyla gidebilir tavsiye ederim her konuda basarılılar.

alsancakta kemal abiiyi bilirim bornovada soner bey bey loccada gökçen bey iyidir herkes gönül rahatlıgıyla gidebilir tavsiye ederim her konuda basarılılar.

Canım daha ayrıntılı bilgi verir misin? Nerde bu kuaförler, röfle fiyatları nasıl? Benim saçım uzun sayılır..

ali alemdar kuaförü bilen varmı geçen yolda bir bayanın saçını begendım burayı söyledi bana siz gittinizmi yorumlarınız nasıl?

Merhaba arkadaşlar. İlk mesajlarımı geçen sene yazmışım.bende bir değişiklik yok!!! Hala iyi röfle yapan kuaför arıyorum güncelleyelim konuyu.lütfen bilgilendirin beniiiii

canım brezilya fönden hala memnun musun bülent yasinde ?

aynen canım ya hep bornova ,balçovada tavsiye edebilceğin yer var mı ombre için yada alsancakta olur

öncelikle selamlar çok yer gezdim ama ataken civarın da hem ekip hem kalite hemde güleryüz acısından kuafor selahattin & gül tek geçerim özellikle selahattin beyin öenrileri ve kesimleri çok basarılı kızlar kesinlikle tavsiye ederim her konuda güvenebilirsiniz ama randevu almak zorundasınız cok yogun 0532 606 88 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…