Saç Rengi ve Saç Boyama izmirdeki kuaförler

karşıyaka halk eğitim merkezi yanındaki etiler kuaför mahvetti saçlarımı...kesimden kesinlikle anlamıyor.

cihat yasemini denemek istiyorum ama karar veremedim.arkadaşımın balyajı çokk güzel oldu.
benim saçlarım palette 03 le boyaya boyaya simsiyah oldu zift gibi.siyahtan dönüştede aynı şekilde başarılı olurmu bilemedim.. siyahtan dönüşte önerebilceğiniz kimse varmı ??

nereye giderseniz gidin de bucadaki jale kuaföre gitmeyin kızlar saçlarımı uçlarından kes dedim küt kestiler tabi yapçak bişey kalmadı Arkadaşıma perma yaptıklarında bütün saçları dipten döküldü tabi 2 ay sonra saçlar çıkmaya başladı da öyle anladık kızın tutam tutam saçları kopmuş ve dünyanın parasını ödedik

Bugün Balçova'da Kemal&Barış kuaföre gittim.Barış bey tam istediğim renge saçımı boyadı
kesiminide çok beğendim tavsiye ederim.

boyayabilirsin diye biliyorum. bu konuda çok bilinçli olan bir tanıdığım vardı, bütün hamileliği boyunca kendisine o kadar iyi baktı ki... doğuma kadar saç boyamamıştı hiç. doğumdan sonra saç boyadı hala da boyuyor. sanırım bir problem yaşamazsın tatlım

slm canim kusura bakma cocukdan isden uzun zamdir firsat bulup giremedim biraz gec bir cavap oldu cok tesekkürler benimle fikrini paylasdin icin canim

kızlar bencede ibrahim ibrahim şanzelize falan isim yapmış yerler o kadar da iyi yapmıyo saç falan.. Bende doğru düzgün bir kuaför bulamadım kendime ama sadece kaş aldırıyorum bi kuaföre sürekli bide saçlaımın kırıklarını istediğim kadar aldırıyorum zaten uzun süre gitmiyorum saç kestirmeye kuaförlerden nefret ediyorum küçüklükten gelen bi nefret Ama allah nasip ederse düğünümde kesinlikle Eşrefpaşadaki Şebnem Kuaföre gidicem süper yapıyo gelin başını ve makyajı biraz tuzlu ama düğün için bir kerelik fazzla para vermeye değer..

Alsancakta Kıbrıs şehitlerinde kekiğin üstünde kuaför hakan var. Çok güzel röfle yapıyor. Tavsiye ederim. Ben sürekli gidiyorum. Çok memnunum.

Çok güzel röfle yaptığını biliyorum, çünki yaptıran birini tanıyorum.Ben de istiyorum ama pahalı olmasından endişe ediyorum.röfle fiyatları hakkında bilgin var mı acaba? kaça yaptırıyorsun?

kızlar gazıemırde suat a sakın röfle yaptırmayın ben doğal saçlarımın üstüne röfle yaptırmıştım bana bi röfle yaptı resmen yeşil oldu mahvetti saçlarımı çok ağlamıştım o kuaför yuzunden zamanında ....

ben balçovada güzel bir kuaför bulmak için bu siteye bakmıştım ama balçova hakkında bilgi veren hiç olmamış nerdeyse ben balçovadaki çoğu kuaföre gittim ve saçımı berbat ettiler on günde saçımı açtırıp tekrar değiştirdiğim bile oldu ama en son geçen hafta saçımı rasgele bi kuaföre girip açtırdım ve boyattım şuan çok memnunum gerçekten tavsiye ederim medya mrkt tam karşısında DORA diye sanırım tabelaları yoktu bende kartlarından öğrendim isimlerini fiyatlar normal ve boyayıda gözünüzün önünde koyuyolar.şunu anladım ki ucuz deyip boyadıkları boyalar duvar boyası kadar saça zarr veriyor.ucuzluğa kanmayın derim.geçen sene yaşadığım saç problemlerinden dolayı hastaneye kadar gittim...bu yazıyı yammamın tek sebebi balçovadaki kuaförlerin saçımı maf etmesi isim vermek istemiyorum ama

ben ordan çok memnun kaldım kıbrıs şehitlerinde ve çok ucuz fiyatlar inanamadım görünce ve çok temiz biyer utanma hissimi aldılar:))

bende ıbrahım ıbrahıme gıdıyorum cok memnun kaldım ısım yapma konusunda tam olark katılmıyorum ama gurdalda en ıyılerden derler bornovada oraya bıyoform yaptrdm allta boylrm vardı dedımkı bak herkes sacın yıpranır sakın yaptırma dıyorum dedım ama kesın net bır dılle hiç oyle sey olurmu ben bunu ayarlarım kesnlıkle yıpranma olmaz deyıp biton paramı aldılar sonuc: lastık gıbı uzayıp kopar dokulen saclar bırdaha da gurdalaa ne gıderım ne adını anarım ıbrahım ıbrahımde sımdılık kotu bır sonuc ıle karsılasmadım hatta en son sacımı orda duzene soktulr balyaj yaptırdım herks bayıldı ılkdefa sac rengımı ehrks begendı. birde kas falan aldırıyorum . biarada bakıma gıtmek ıstıyorum ordaaa bakalım

Ben yıllardır bornovada yaşayan biri olarak isim yapmış kuaförleri biraz irdelemek isterim..

İbrahim ibrahim...>zamanında saçını yaktığı kadına sağlam bir tazminat ödemiştir..kendi hatası olmasa bile elemanının sorumluluğu ona aittir..malzemelerinin kaliteli olduğunu bilsemde, uygulamalarının çok iyi olmadığını düşünüyorum..tavsiye etmiyorum..

v.i.p...> titiz çalışıyorlar..fakat yinede eski elemanları gittikten sonra çok memnun kaldığımı söyleyemem..fiyatları pahalı..tavsiye edebilirim fakat fazla parayı gözden çıkaracaksınız..

hanifi...> işini iyi yapan bir kuaför..fakat hat safhada suratsız ve gudubet..bir şey soramazsınız, saçınızla ilgili yorum yapamazsınız..her şeyi o bilir..eğer ses çıkarırsanız terslenirsiniz..fiyatları oldukça pahalı..

gürdal...> yorumsuz..saçını 50 tlye kestirmek isteyen varsa gidebilir..

bildiğim isim yapmış kuaförler bunlar..

Bornova özkanlarda final durağı karşısında bir kuaföre gidiyorum..orta ölçekli bir kuaför..fakat çok nadir bu kadar kaliteli malzeme kullanan bir kuaför gördüm..boyamı brezilya fönümü ve kesimimi onlara yaptırırım..brezilya fönünde çok iyiler..içinde formaldehit olmayan bir kaç ilaçtan birini kullanırlar..ve inanılmaz uygun fiyata yaparlar..saçınız kalın telli ve fazla kıvırcıksa 2. uygulamayı yaparlar(ücretsiz) fakat ner halükarda net sonuç alırsınız..üstelik fiyatları da neredeyse fırsat sitelerindeki fiyatların çok az üstünde..ilgileri alakaları süperdir..her türlü sorunuzla ilgilenirler..bu anlamda burayı bulduğum için şanslı hissediyorum kendimi..

kuaförümün adı Bülent-Yasin...Herkese tavsiye ederim..Saygılar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…