- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi gardenflover
-
Ben yıllardır bornovada yaşayan biri olarak isim yapmış kuaförleri biraz irdelemek isterim..
İbrahim ibrahim...>zamanında saçını yaktığı kadına sağlam bir tazminat ödemiştir..kendi hatası olmasa bile elemanının sorumluluğu ona aittir..malzemelerinin kaliteli olduğunu bilsemde, uygulamalarının çok iyi olmadığını düşünüyorum..tavsiye etmiyorum..
v.i.p...> titiz çalışıyorlar..fakat yinede eski elemanları gittikten sonra çok memnun kaldığımı söyleyemem..fiyatları pahalı..tavsiye edebilirim fakat fazla parayı gözden çıkaracaksınız..
hanifi...> işini iyi yapan bir kuaför..fakat hat safhada suratsız ve gudubet..bir şey soramazsınız, saçınızla ilgili yorum yapamazsınız..her şeyi o bilir..eğer ses çıkarırsanız terslenirsiniz..fiyatları oldukça pahalı..
gürdal...> yorumsuz..saçını 50 tlye kestirmek isteyen varsa gidebilir..
bildiğim isim yapmış kuaförler bunlar..
Bornova özkanlarda final durağı karşısında bir kuaföre gidiyorum..orta ölçekli bir kuaför..fakat çok nadir bu kadar kaliteli malzeme kullanan bir kuaför gördüm..boyamı brezilya fönümü ve kesimimi onlara yaptırırım..brezilya fönünde çok iyiler..içinde formaldehit olmayan bir kaç ilaçtan birini kullanırlar..ve inanılmaz uygun fiyata yaparlar..saçınız kalın telli ve fazla kıvırcıksa 2. uygulamayı yaparlar(ücretsiz) fakat ner halükarda net sonuç alırsınız..üstelik fiyatları da neredeyse fırsat sitelerindeki fiyatların çok az üstünde..ilgileri alakaları süperdir..her türlü sorunuzla ilgilenirler..bu anlamda burayı bulduğum için şanslı hissediyorum kendimi..
kuaförümün adı Bülent-Yasin...Herkese tavsiye ederim..Saygılar..
bende kesim için bir yer arıyorum şirinyerde oturuyorum önceden jale ye gidiyodum çok iyi kesim yapıyodu ama artık o kadar iyi kesemiyolar en son gittiğimde kesen kişi saçımı ortadan ikiye ayırdığımı düşünmüş bana sorma ihtiyacı bile sormadan bu şekilde kesmiş. kesim bittiğinde saçlarımı yandan ayırdım ve ortadan kestiği için yan tarafta makas izi kaldı bunu belirttim bence ortadan ayır daha güzel duruyo dedişaka gibi sonra istersen tekrar keseyim ama bu sefer boyu kısalır dedi. ikinci olayımda gecen haziran mezuniyet balosuna hazırlık için gitmiş ve randevu almıştım oraya gitttim saçımı istediğim gibi yapmamalarına rağmen makyaj için 50 dakika beklettiler. zamanım kalmış olsa bırakıp gidecektim uzun lafın kısası artık jale benm için bitmiştir. bugun öndere gitmeyi düşüünüyorum bakalım o nasıl kesim için ???
saçlarım röfleli boyamı da gene şirinyerde kuaför ali'ye yaptırıyorum orda kemal abi var o yapıyo ben genel olarak memnunum. tenime uygun rengi yaptı ben hiç karışmadım sonu gayet doğal tavsiye ederim boya için
Ben yıllardır bornovada yaşayan biri olarak isim yapmış kuaförleri biraz irdelemek isterim..
İbrahim ibrahim...>zamanında saçını yaktığı kadına sağlam bir tazminat ödemiştir..kendi hatası olmasa bile elemanının sorumluluğu ona aittir..malzemelerinin kaliteli olduğunu bilsemde, uygulamalarının çok iyi olmadığını düşünüyorum..tavsiye etmiyorum..
v.i.p...> titiz çalışıyorlar..fakat yinede eski elemanları gittikten sonra çok memnun kaldığımı söyleyemem..fiyatları pahalı..tavsiye edebilirim fakat fazla parayı gözden çıkaracaksınız..
hanifi...> işini iyi yapan bir kuaför..fakat hat safhada suratsız ve gudubet..bir şey soramazsınız, saçınızla ilgili yorum yapamazsınız..her şeyi o bilir..eğer ses çıkarırsanız terslenirsiniz..fiyatları oldukça pahalı..
gürdal...> yorumsuz..saçını 50 tlye kestirmek isteyen varsa gidebilir..
bildiğim isim yapmış kuaförler bunlar..
Bornova özkanlarda final durağı karşısında bir kuaföre gidiyorum..orta ölçekli bir kuaför..fakat çok nadir bu kadar kaliteli malzeme kullanan bir kuaför gördüm..boyamı brezilya fönümü ve kesimimi onlara yaptırırım..brezilya fönünde çok iyiler..içinde formaldehit olmayan bir kaç ilaçtan birini kullanırlar..ve inanılmaz uygun fiyata yaparlar..saçınız kalın telli ve fazla kıvırcıksa 2. uygulamayı yaparlar(ücretsiz) fakat ner halükarda net sonuç alırsınız..üstelik fiyatları da neredeyse fırsat sitelerindeki fiyatların çok az üstünde..ilgileri alakaları süperdir..her türlü sorunuzla ilgilenirler..bu anlamda burayı bulduğum için şanslı hissediyorum kendimi..
kuaförümün adı Bülent-Yasin...Herkese tavsiye ederim..Saygılar..
bı jale magduru daha...
kesımı gercekten guzel yapıyıolar ama en son bı ay once gttm koyu karamel dıye resmen kızıl oldum geldım sacımıda cok kısalttı elleme dedıgımhalde
eskıden ferdımı ne vardı bu sefer yoktu o ıyı bı elemandı sadece gerısı fıs sureklı degısıyo
ferdi orada canım belki izinlidir o gün,ben kötnün iyisi diyerekten oraya gittim pazar günü o ilgilendi,düz boya yaptırdım.saçım çoook koyu ,güneşte hafiften kızıl gibi parlayan siyah gibi bişey oldu,merve boluğur un küçük sırlardaki rengi gibi.herkes beğendi bu rengi.çünkü tenim çok beyaz yüzüm ortaya çıktı beyaa..iyi biryer bulmak çok zor...
ordakı butun kuaforler kızıl yapıyo ne hıkmetse
kızlar bende saçlarımı epey bi süre bornova özkanlarda apartman altında pek isim yapmayan bi yere gidiyodum, fiyatlarda gayet uygun adı Koray kuaför. Çalışan genç ama yakışmıcağında yapamam, yapmam olmadı başka yere git ama saçın zarar görür falan diyor. ama şimdi saçlarımı başka yere boyatayım diyorum bir arkadaşımın saç rengine bayıldım o da gürdal kuaföre boyatıyormuş... ama oranın fiyatları nasıl?? birde vip ve raziye tolga... bu 3 arasında kaldm gibi.. önerebilceğiniz yer var mı bornovada?
Merhaba arkadaşlar..Haziran'da düğünüm var yavaştan araştırmaya başladım..Bornova'da tavsiye edebileceğiniz uçuk rakamlarda olmayan samimi temiz bir yer var mı gelin saçı için? öyle kocaman abartılı topuzlar bana göre değil, fazla birşey istemiyorum, istediğim modelin çıktısıyla gidicem zaten..raziye&tolga ve vip e sormayı düşünüyorum..bunların haricinde doğal gelin saçı yaptıran bilen duyan var mı acep?? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?