İZMİRDEN BURUN ESTETİĞİ OLANLARRRRRRRRRRR ??

Arkadaşlar bugün yiğit bey ile görüştüm revizyon için 4 ay sonra yapacak burnumu ve gerçekten kötü olmuş berbat etmişler dedi :( ama düzelecek biraz olsun sevindim 4 ay daha evden çıkamayacam ne şanssızım inşallah daha iyi olacak doktor seçimi çok önemli

Arkadaşlar bugün yiğit bey ile görüştüm revizyon için 4 ay sonra yapacak burnumu ve gerçekten kötü olmuş berbat etmişler dedi :( ama düzelecek biraz olsun sevindim 4 ay daha evden çıkamayacam ne şanssızım inşallah daha iyi olacak doktor seçimi çok önemli
Yiğit bey banada çok güven vermişti inşallah istediğin gibi olur. Revizyonda fiyat dahamı yüksek oluyo yoksa aynımı ne kadar istedi?

Merhaba arkadaşlar,

ben ameliyat olmadan burun ucuma botoks la kalkıklık vermek istiyorum. fikri deneyimi olan?
Tesekkurler..:)

O kbb doktoru plastik cerrah fatih beyden neden almadınız bora bey daha mı iyi
Canm benm burnum tamamen tikali ve burun kemikliginde yamukluk varmis o yzden kbb doktorunu tercih ettim ama simdi karar veremiyorum cnku kemikte duzeltilcek sen fatih beye mi oldun nasil memnunmusun

Canm benm burnum tamamen tikali ve burun kemikliginde yamukluk varmis o yzden kbb doktorunu tercih ettim ama simdi karar veremiyorum cnku kemikte duzeltilcek sen fatih beye mi oldun nasil memnunmusun
Yok ben olmadımda o doktora gorusmeye gitmeyi dusunuyordum

Yiğit bey banada çok güven vermişti inşallah istediğin gibi olur. Revizyonda fiyat dahamı yüksek oluyo yoksa aynımı ne kadar istedi?
Daha az istedi canım keşke ilk başta yiğit beye olsaydım herşeyi anlattı neler yapacağını çok güven verdi burun konusunda doktorların el becerisi çok önemliymiş ben acele ettim fatih beyi çok araştırmadım ahh yeniden ameliyat stresi aman düzelsin inşallah ta katlanıcam

Kızlar Ahmet seyhan ve yiğit doktora ameliyat olanlardan lütfen fotoğraf istiyoruz sadece yan profil tek bile yeterli uğraşmayın çok ama bir örnek görelim istiyoruz

evet ya ne var bunda anlamıyorumki kimse paylaşmıyor foto o kadar övüyosunuz doktorlarınızı keşke fotolarınızı paylaşsanızda bizede fikir olsa:KK62:

Back
X