• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'e geldiğime pişmanım

lütfen şu böceğe kara fatma demeyin. Peygamberimiz zamandı müslüman olmayan bir kadın Hz.Fatımayı kara çarşaflı olduğu için aşağılamak amacıyla Kara Fatma demiş.

''pardonda adam gibi yorum yaptım konunun içine etmedim özürlü müsün nesin ''

Aynen bana bu şekilde özel mesaj atmış arkadaşımız . Kara Fatma deme yok öyle yok böyle demiş ama özürlü müsün diyerek artık özürlüleri mi aşağıladı beni mi anlamadım ama her ikisi de korkunç .. Ayıp yaaa

İnsanlar konuya yorum yapmayla yargılamayı ne güzel biliyorlar neyse...
Böcekler yüzünden şehirden nefret derecesine gelmiş arkadaş. Neden herşeyi yargılıyorlar gülünç.
Bir yetkili ile görüşüp evi komple ilaçlatsanız olmaz mı?

İnsanlar konuya yorum yapmayla yargılamayı ne güzel biliyorlar neyse...
Böcekler yüzünden şehirden nefret derecesine gelmiş arkadaş. Neden herşeyi yargılıyorlar gülünç.
Bir yetkili ile görüşüp evi komple ilaçlatsanız olmaz mı?

Evi ilaçlatmak gerekiyor ama biz bu eve yeni taşındık ve o dönemi kaçırdık .Yumurtlama döneminde ilaçlama yapılıyor ancak o zaman etkili imiş.Raidin tabletlerinden koyduk sağa sola .İzmir çok sıcak o yaratıkları görene kadar balkona yere döşek atar orada yatardım misler gibi .Yerde de yatamaz oldum .

''pardonda adam gibi yorum yaptım konunun içine etmedim özürlü müsün nesin ''

Aynen bana bu şekilde özel mesaj atmış arkadaşımız . Kara Fatma deme yok öyle yok böyle demiş ama özürlü müsün diyerek artık özürlüleri mi aşağıladı beni mi anlamadım ama her ikisi de korkunç .. Ayıp yaaa

Müslümanım diye geçinip güzel ahlaktan bihaber insanlar bunlar. Kafada örtü ama kalpler zift karası esas kara olan kendileri.

Merhaba arkadaşım. Hatırlarsan ben Girne'den pandoraksk. Sana hoşgeldin diye yazmıştım;) Ama sıkıntını okuyunca üzüldüm. Evet dediğin gibi Karşıyaka civarındak binalarda bu problem ne yazık ki var. Ya dışardan geliyorlar ya da lavabo giderlerinden. Sana bu sitede öğrendiğim ve kullandığımız bi yöntemi söyliyeyim. Biz de işe yaradı. Bir yemek kaşığı pudra şekeriyle bir yemek kaşığı karbonatı karıştırıp böceği yoğun olarak gördüğün yerlere dök. Hatta evde küçük çocuk yoksa bu karışıma eczaneden alabileceğin borak asidi de karıştırabilirsin. Bu karışımı yiyen böcek patlıyormuş. Bi kaç gün içinde böceklerin ölüsünü topladık. Uzunca bi sürede evimizde görmedik. Umarım sende de işe yarar.:)

bir de kakalak olur sıcak iklimli yerlerde, kabusumdur kendileri

hani böyle sarı- kahverengi arası :KK17:

hele o hamam böcekleri:KK17: aydında arkadaşımın evinde kalmıştım. o kadar büyüklerdi ki, böcek kategorisine koyamadım onları.

saygılar abi diyesim geliyordu

işe yarar mı bilmem ama limonlu karbonatlı bir böcek uzaklaştırıcı yapıyorlar, internetten bulabilirsin. hiç sevmezlermiş limon kokusunu

Karafatma değil de Kalorifer böceği olmasın o?

Benim ablam evlenip gitmişti İzmir'e o böcekler yüzünden iki aylık yuvasını geri taşıdı İstanbul'a.
Uyuyamıyordu geceleri uçuyorlarmış.. Ayyyy çok tiksinirim :S

Merhaba arkadaşım. Hatırlarsan ben Girne'den pandoraksk. Sana hoşgeldin diye yazmıştım:KK66: Ama sıkıntını okuyunca üzüldüm. Evet dediğin gibi Karşıyaka civarındak binalarda bu problem ne yazık ki var. Ya dışardan geliyorlar ya da lavabo giderlerinden. Sana bu sitede öğrendiğim ve kullandığımız bi yöntemi söyliyeyim. Biz de işe yaradı. Bir yemek kaşığı pudra şekeriyle bir yemek kaşığı karbonatı karıştırıp böceği yoğun olarak gördüğün yerlere dök. Hatta evde küçük çocuk yoksa bu karışıma eczaneden alabileceğin borak asidi de karıştırabilirsin. Bu karışımı yiyen böcek patlıyormuş. Bi kaç gün içinde böceklerin ölüsünü topladık. Uzunca bi sürede evimizde görmedik. Umarım sende de işe yarar.:)

Evet hatırlamam mı .Dur deneyeyim bunu da :)

bir de kakalak olur sıcak iklimli yerlerde, kabusumdur kendileri

hani böyle sarı- kahverengi arası :KK17:

hele o hamam böcekleri:KK17: aydında arkadaşımın evinde kalmıştım. o kadar büyüklerdi ki, böcek kategorisine koyamadım onları.

saygılar abi diyesim geliyordu

işe yarar mı bilmem ama limonlu karbonatlı bir böcek uzaklaştırıcı yapıyorlar, internetten bulabilirsin. hiç sevmezlermiş limon kokusunu

:) :) :) :) :) Valla benim evimdeki de saygıyı sonuna kadar hakediyordu .

Karafatma değil de Kalorifer böceği olmasın o?

Benim ablam evlenip gitmişti İzmir'e o böcekler yüzünden iki aylık yuvasını geri taşıdı İstanbul'a.
Uyuyamıyordu geceleri uçuyorlarmış.. Ayyyy çok tiksinirim :S
Karafatma bunlar .Kalorifer böceği daha fena .Ablanıza hak verdim .
Ben İstanbulda iken çalıştığım bankada tuvalete girdim .Şubemiz 5 katlıydı .Tuvalet 2.katta idi yani bayanlar tuvaleti .Geniş bembeyaz bir tuvaleti vardı.Neyse girdim kapıyı kilitledim oturdum klozete .Oturmamla birlikte karşıdan jet gibi geçen bir karafatma gördüm ortası kıpkırmızı iğrenç bir şey .Eşek kadar derler ya .Ben bir çığlık attım ama kendimi kaybetmişim .Şube müdürü 5.kattan indi .Ne oldu dedi .Böcek gördüm dedim .Adamın sesi çıkmadı neyse . Hala pantolonumu toplayabildiğime şükrederim o an .

Ben İstanbulda iken çalıştığım bankada tuvalete girdim .Şubemiz 5 katlıydı .Tuvalet 2.katta idi yani bayanlar tuvaleti .Geniş bembeyaz bir tuvaleti vardı.Neyse girdim kapıyı kilitledim oturdum klozete .Oturmamla birlikte karşıdan jet gibi geçen bir karafatma gördüm ortası kıpkırmızı iğrenç bir şey .Eşek kadar derler ya .Ben bir çığlık attım ama kendimi kaybetmişim .Şube müdürü 5.kattan indi .Ne oldu dedi .Böcek gördüm dedim .Adamın sesi çıkmadı neyse . Hala pantolonumu toplayabildiğime şükrederim o an .

Ayyy çok güldüm yaaa Allah da seni güldürsün:KK45::KK45:
Ben de çok korkuyorum örümceklerden de tüm böceklerden de.. Elimde değil valla:KK14:

Hahahahaha ben de Simit Sarayı'nda sıkıştım çok su içerim ve maalesef sokaklarda wc aramışlığım çoktur, tesadüfen ordaydım tuvaletine girdim. Zaten dar bir kişi + klozet var o kadar dar bir alan. Kapıyı kapatmamla onunla göz göze gelmem bir oldu koskocaman bana bakıyor :KK17:ben de nasıl toparlanıp çıktığımı hatırlamıyorum :KK45:

Bir de Antalya'da kaldığım yurtta uçan karafatmalar vardı ben yürüyenine dayanamıyorum uçuıyor bir de! Çantaların içinden filan çıkardı :KK53: bak Ağustos böceğinden de korkarım kaşınma geldi bana gene :KK48:

Hahahahaha ben de Simit Sarayı'nda sıkıştım çok su içerim ve maalesef sokaklarda wc aramışlığım çoktur, tesadüfen ordaydım tuvaletine girdim. Zaten dar bir kişi + klozet var o kadar dar bir alan. Kapıyı kapatmamla onunla göz göze gelmem bir oldu koskocaman bana bakıyor :KK17:ben de nasıl toparlanıp çıktığımı hatırlamıyorum :KK45:

Bir de Antalya'da kaldığım yurtta uçan karafatmalar vardı ben yürüyenine dayanamıyorum uçuıyor bir de! Çantaların içinden filan çıkardı :KK53: bak Ağustos böceğinden de korkarım kaşınma geldi bana gene :KK48:

Yüce yaratıcı yarattı ise illaki eko sisteme bir faydası vardır bunların ama bana zararları olduğu kesin

ah ben de aynı konudan muzdaribim... gece sanki üstümde yürüyorlar gibi geliyor, sürekli uyanıyorum :(

Valla beni katil edeceklerdi .Ev görmeye gelen misafirlerimi uğurlamaya kocam gitti.Ben de masada kalan boşları topladım mutfağa götürmek için .Işığı bir yaktım ki gözgöze geldim .O kadar da akıllı ki. Benim tavrıma göre hareket edecek ya bekliyor .Ben de bekliyorum .Neyse yaklaştım ve terliği attım .Son dakika kurtuldu . Buzdolabının altına kaçtı ama ben bekliyorum asker gibi .Kocamı aradım çabuk gel dedim .Ne oldu dedi.Böcek gördüm dedim umursamadı kızdı .Ne olmuş yani dedi.Ben bekledim yine de .Kocam geldi .Ben sinirlendim böceğe buzdolabına tekme attım hafifçe.O ara sarsıntıdan korktu demek vınnn mutfak tezgahının altına geçti .Elektrik süpürgesini getirdi kocam tam çekecekken yatak odasına kaçtı ama kör bir noktaya .Kocam öldürdü .Ben de istemezdim katil olmasını kocamın ama ben azlettirdim . Memnun muyum hayır .Keşke hiç girmese idi

İzmir'e b.k atmak için özel olarak açıldı bu başlık herhalde börtü böceğin çıkmadığı şehirmi var?

niye özellikle şehir belirtiyorsunuz, kimden talimat aldınız böyle başlıklar için?

İzmir'e b.k atmak için özel olarak açıldı bu başlık herhalde börtü böceğin çıkmadığı şehirmi var?

niye özellikle şehir belirtiyorsunuz, kimden talimat aldınız böyle başlıklar için?

Talimatı bizzat kendimden aldım. Şaka mısınız siz ?

Sıcak ve nemli yerlerde haşarat bolluğu oluyor malesef
Benim evime iki kez uçanından girdi ama kovaladım :KK57::KK57:
Uçanımı amanınn kesin ölürdüm :KK57:

Bir de sesi var sesini duydum .Üzerine attığım terlikten can havliyle kaçıp kurtuldu.Buzdolabının dehlizlerine sıçradı viykk diye bir ses çıkararak.
:KK53: Seste mi çıkarıyorr kaşıntı tuttu tüm vücudum ürperdi resmen:KK45:

Ablam Alanya'da yaşıyor .Orada da var bu sıkıntı evet . Lanet gelsin kabusum oldular .Kendilerinden bu kadar korktuğumu bir keşfetseler hepsi eminim beni bir kuytuda kıstırıp acayip dalga geçerler .

:KK70::KK70::KK70:

:KK57::KK57:

Back
X