izmire giden sevgili

galanthus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
7
1
1
28
merhaba arkadaşlar,

ilk kez yazıyorum. erkek arkadaşım bir staj için izmire gidiyor ve yanında gidecek olan bir erkek iki kız var. bu erkek o diğer iki kızla da zamanında gönlünü eğlendirmiş biraz karı kız kovalayan tinder kullanan biri. şimdi kızlardan birinin babası ev bulmuş bu iki erkeğe diyor ama çok inandırıcı gelmedi bana. bizim ilişkimizde iki yıl olmak üzere. orada bir ay kalacak ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen yardımcı olun.

staj için başka şehre gitmiş ,ev ayarlamış. şimdi rahatsızsanız bile yapacak bir şey yok çocuk mecbur. benim de çok ayarsız arkadaşlarım oldu aynı evlerde kaldım ama ben doğru bildiğimi yaptım kapılmadım. erkek arkadaşınız kapılmayacak bir tipse sorun değil. eğer aldatırsa da sebebi o arkadaşı değil kendi karakteri zaten

Öncelikle karı kelimesini lügatınızdan çıkarın
Öte yandan 2 yıllık bir ilişkide hâlâ sevgilinize güvenmiyorsanız neden sevgilisiniz ki ?

Illaki iş için vs bir uzaklık oluşur bu şekilde düşünerek psikolojinizi bozmayın derim

haklısınız kusura bakmayın. böyle bir durumu yaşadınız mı bilmiyorum ama izmir gözümü çok korkutuyor yanındaki insanlar sevgilililerini aldatan insanlar

Geçmişte güveninizi kaybedecek şeyler yaptı mı ?

ilişkinin ilk başlarında telefonunda tinder uygulaması bulmuştum. yanıma gelirken indirmişti. başta ben indirmedim biri bana şaka yapıyor herhalde dedi. ben de tabii ki inanmadım sonrasında bi hafta geçince ağlayarak itiraf etti. birkaç kez de naber nasılsın tadındaki konuşmalarını silmişti telefonundan. bazen neye inanacağımı kestiremiyorum. doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor. ben tek başıma yaşıyorum, o ise 25 yaşında ben iki yaş büyük ailesi ile yaşıyor ve ailesi biraz baskıcı çok rahatta edemiyor. diyorum acaba özgürlüğü mü yaşayamıyor. yorumunuz için teşekkür ederim çok sağolun.

Dönerse sizindir
Dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır

Kafanıza takmayın

Sizi kaybetme korkusu olmayan adamları da hayatınıza almayın.

ilişkinin ilk başlarında telefonunda tinder uygulaması bulmuştum. yanıma gelirken indirmişti. başta ben indirmedim biri bana şaka yapıyor herhalde dedi. ben de tabii ki inanmadım sonrasında bi hafta geçince ağlayarak itiraf etti. birkaç kez de naber nasılsın tadındaki konuşmalarını silmişti telefonundan. bazen neye inanacağımı kestiremiyorum. doğru mu söylüyor yalan mı söylüyor. ben tek başıma yaşıyorum, o ise 25 yaşında ben iki yaş büyük ailesi ile yaşıyor ve ailesi biraz baskıcı çok rahatta edemiyor. diyorum acaba özgürlüğü mü yaşayamıyor. yorumunuz için teşekkür ederim çok sağolun.

Hmm,anladım o zaman neden güvenmediğinizi,ben olsam ben de güvenmem.Ama ben olsam ayrıca,böyle biriyle vakit de kaybetmem,tinder indirmiş,o uygulamanın ne için olduğunu biliyorsunuz değil mi ?

Tinder indiren diğer erkek
Konu sahibinin sevgilisi değil

Alıntıladığım mesajda bunu yazmış : '' ilişkinin ilk başlarında telefonunda tinder uygulaması bulmuştum. yanıma gelirken indirmişti. başta ben indirmedim biri bana şaka yapıyor herhalde dedi. ben de tabii ki inanmadım sonrasında bi hafta geçince ağlayarak itiraf etti ''

Hmm,anladım o zaman neden güvenmediğinizi,ben olsam ben de güvenmem.Ama ben olsam ayrıca,böyle biriyle vakit de kaybetmem,tinder indirmiş,o uygulamanın ne için olduğunu biliyorsunuz değil mi ?
biliyorum. eski sevgilisini görmüşler arkadaşları ona bakmak istemiş. ne bileyim sevgili dead cell, ilk ayımızdı. bir erkeği öyle ağlarken görünce dayanamadım. babası annesini aldatıyordu, babama benzemek istemiyorum diye hüngür hüngür ağlamıştı. kıyamadım. biliyorum ben kıyamasam da bana kıyarlar.

Back
X