izmire giden sevgili

merhaba arkadaşlar,

ilk kez yazıyorum. erkek arkadaşım bir staj için izmire gidiyor ve yanında gidecek olan bir erkek iki kız var. bu erkek o diğer iki kızla da zamanında gönlünü eğlendirmiş biraz karı kız kovalayan tinder kullanan biri. şimdi kızlardan birinin babası ev bulmuş bu iki erkeğe diyor ama çok inandırıcı gelmedi bana. bizim ilişkimizde iki yıl olmak üzere. orada bir ay kalacak ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen yardımcı olun.
Aldatacak adam sehirici disi mi takar, neden kendinize guvenmiyorsunuz?

Menderes nerede alsancak nerede niye orda kalıyor parası çok galiba. Ya da iş çıkışı alsancakta takılmak içindir başka açıklaması olamaz.

merhaba arkadaşlar,

ilk kez yazıyorum. erkek arkadaşım bir staj için izmire gidiyor ve yanında gidecek olan bir erkek iki kız var. bu erkek o diğer iki kızla da zamanında gönlünü eğlendirmiş biraz karı kız kovalayan tinder kullanan biri. şimdi kızlardan birinin babası ev bulmuş bu iki erkeğe diyor ama çok inandırıcı gelmedi bana. bizim ilişkimizde iki yıl olmak üzere. orada bir ay kalacak ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen yardımcı olun.
İzmir de kızlar teklif etmiyor 😀 rahat olun biraz özgüven herşeyi çözer

Benim gördüklerimin hepsi esmer ve aşırı tüylü kızlarda.
Onlar doğudan göçenler. Benim dediklerim batıdan mübadeleyle gelenler. Burda yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum. Bir gün geldim şöyle kızlar var böyle kızlar var diye söylememek gerek bence.

Onlar doğudan göçenler. Benim dediklerim batıdan mübadeleyle gelenler. Burda yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum. Bir gün geldim şöyle kızlar var böyle kızlar var diye söylememek gerek bence.
Halam İzmir de yaşıyor yıllardır bi tek siz yaşamıyorsunuz okulumda da çok İzmirli var . Zaten şehrin yarısı çingene mahallesi

Benim gördüklerimin hepsi esmer ve aşırı tüylü kızlarda. Güzellik her yerde var onların adının çıkmasının sebebi daha rahat olmaları

Siz Norveçten İsveçten mi geldiniz abla Türk kadınlarının çoğu koyu renk saçlı ve koyu renk kıllı buna genetik deniyor....siz ne renksiniz?

merhaba arkadaşlar,

Sevgilin kızlarla aynı evde mi kalacak orayı anlamadım ben

Siz Norveçten İsveçten mi geldiniz abla Türk kadınlarının çoğu koyu renk saçlı ve koyu renk kıllı buna genetik deniyor....siz ne renksiniz?
Al işte aynı şeyi söylüyoruz heryer de ne kadar güzel varsa orda da o kadar var . Benimle bi alakası yok konunun kendimle alakalı bir yorum yapmadım. Heryerde aynı risk var bundan bahsettim. He bana gelirsek sizin elestirebiliceginiz seviyenin çok üstünde bi güzelliğim var çok şükür bembeyaz ten ela göz kumral saçlıyım

Karı kız kovalamak, kızlarla gönül eğlendirmek; bunlar çok nahoş tabirler öncelikle. İkincisi yazdığınız mesajlardan birinde saydığınız güvenmeme sebepleri gayet geçerli sebepler; ama bir şey olacaksa da kontrol edemezsiniz. Ben olsam kızlarla tanışır sevgilimle aralarındaki ilişki nasıl ona bakardım.

1 ay dediginiz nedir ki? Eger erkek arkadasiniza bu konuda guvenmiyorsaniz huzursuzsaniz, iciniz rahat etmiyorsa 2 yil nasil birlikteydiniz anlayamadim sonuc itibariyle iliski demek birbirine yapisik olmak demek degil. İnsanlarin boyle zaman zaman ayri dustugu zamanlar olabilir boyle seyler dusunerek hayati kendinize zehir etmeyin. He eger imkaniniz varsa siz calismiyorsaniz yaz okulunuz vb yoksa siz de gidin onunla 1 ay. Hem tatil yapmis olursunuz hem de iciniz rahat eder.

merhaba arkadaşlar,

Oooo hem de İzmir gibi eğlencenin tavan yaptığı bir memelekete gidiyor. Hem de kızlarla.. Adamın geçmişi de vukuatlı... Senin erkek arkadaş tam ortamını bulmuş:)

Back
X