izmire giden sevgili

Alıntıladığım mesajda bunu yazmış : '' ilişkinin ilk başlarında telefonunda tinder uygulaması bulmuştum. yanıma gelirken indirmişti. başta ben indirmedim biri bana şaka yapıyor herhalde dedi. ben de tabii ki inanmadım sonrasında bi hafta geçince ağlayarak itiraf etti ''
Yanlış anlamışım. Düzelttim :))

Durum sakat gibi o halde

biliyorum. eski sevgilisini görmüşler arkadaşları ona bakmak istemiş. ne bileyim sevgili dead cell, ilk ayımızdı. bir erkeği öyle ağlarken görünce dayanamadım. babası annesini aldatıyordu, babama benzemek istemiyorum diye hüngür hüngür ağlamıştı. kıyamadım. biliyorum ben kıyamasam da bana kıyarlar.

Yalan söylemiş.Babana benzemek istemiyorsan benzemezsin,sanırsınız genetik olarak geçiyor da onun için ağlıyor beyimiz.
Neyse geçmiş zaten o günler,yine de bu kişiye çok güvenmeyin derim.Ben sizi anladım.

Neden staj yaptıgı yerde kalmıyor da baska yerde kalıyor? Hemde o başka yerler alsancak veya buca yani 🧐 bak bende bi kıllandım.
ya yanındaki arkadaşlarının etkisi bu sanırım. sabah 7de kalkmak varken 5te kalkıp her sabah staja gitmeye tamam diyorlar. haftasonları gezmeye izmire vs gitmek daha zor ve pahalı olurmuş falan filan.

İzmir’de fıstık gibi hanımlar var gerçekten, yerinizde olsam ben de kıskanırdım. Belli ederseniz, baskı gibi algılayıp başkalarına bakmayı hak görür. Bence güvendiğinizi hissettirin. İyi biriyse de güvenin yani.

Tartışmıyoruz yav ben şahidim siz uzaktan duyduklarınızla konu hakkında konuşuyorsunuz o kadar :)
Izmire gittim 1 kere oyle cok guzel kiz gormedim nedense, belki bana denk gelmedi.. izmirde akrabalarim var onlarda izmir kizlarini begenmiyolar.. yani belki cok lafi edildigi icin beklenti cok yukseliyor

Izmirin kizlarinin guzellikle alakasi yok.Genel cogunlugu buyudugu cevrenin etkisiyle dha ozgur,daha kendine guvenli yetistirilisten kaynakli bir durum.Yoksa her sehrin asiri asiri guzelleri var.

Vallaha İzmir'in kızlarının gunahina giriyorlar...baksana elaman da kızlar da İzmirli değil ama kim kiminle birlikte olmuş konuda belli değil...
Deseydiki konu sahibi sevgilim amasyaya gidiyor, o zaman amasyanin elmalari guzel derdik😂 napalimki izmir kizlariyla unlu diye onu dedik😂

26 yıl İzmir’de hatta Bucada büyüyüp yetişmiş biri olarak söylüyorum ki ; canım arkadaşım güzel kız her yerde var. Konu zaten İzmir’in kızları değil onu anladım ben. Ama erkek arkadaşına güvenmiyorsan 1 ay boyunca mecbur sıkıntı çekeceksin. Evet ordaki ortamlar çok farklı herkes biraz özgür ama ailesinin yaptığı baskıdan dolayı erkek arkadaşında özgürleşmek isterse o biraz sıkıntı. Adama navigasyon takamıcağın için mecbur güvenmek zorundasın. Eğer o 1 Ay içinde de hata yaparsa sakın affetme zaten mimlenmiş tinder falan. ben hiç inanmadım. İzmir’den döndüğünde ne b*k yicek? yine sana gelcek . o yüzden ya güven yada sal gitsin. Bu arada illa bi yere gitmesine gerek yok içinde olan adam aynı evdeyken karısını aldatıyo. bunuda unutma.

Back
X