- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
Aslinda bakimli olduklari icin oyle deniyormus:))İzmirin kızları güzel deniyordu bu can yakarı kendileri filan uydurdu sanırım genel kanı güzel oldukların yönünde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bakimli olduklari icin oyle deniyormus:))İzmirin kızları güzel deniyordu bu can yakarı kendileri filan uydurdu sanırım genel kanı güzel oldukların yönünde :)
Hayır canım göçmen oldukları için genelde sarışın renkli gözlü oluyorlar o yüzden :)Aslinda bakimli olduklari icin oyle deniyormus:))
Yanlış anlamışım. Düzelttim :))Alıntıladığım mesajda bunu yazmış : '' ilişkinin ilk başlarında telefonunda tinder uygulaması bulmuştum. yanıma gelirken indirmişti. başta ben indirmedim biri bana şaka yapıyor herhalde dedi. ben de tabii ki inanmadım sonrasında bi hafta geçince ağlayarak itiraf etti ''
Ben hep ezilmisin yanindayim kanka:))Başlık " İzmir e giden sevgili " olunca Allahim gene İzmir in kızlarına töhmet altında bırakan bir konu acilmis dedim.İcerige bakınca ise hani biz marjinaldik![]()
biliyorum. eski sevgilisini görmüşler arkadaşları ona bakmak istemiş. ne bileyim sevgili dead cell, ilk ayımızdı. bir erkeği öyle ağlarken görünce dayanamadım. babası annesini aldatıyordu, babama benzemek istemiyorum diye hüngür hüngür ağlamıştı. kıyamadım. biliyorum ben kıyamasam da bana kıyarlar.
Bak ablam yine bi tartisma konusu acildiHayır canım göçmen oldukları için genelde sarışın renkli gözlü oluyorlar o yüzden :)
ya yanındaki arkadaşlarının etkisi bu sanırım. sabah 7de kalkmak varken 5te kalkıp her sabah staja gitmeye tamam diyorlar. haftasonları gezmeye izmire vs gitmek daha zor ve pahalı olurmuş falan filan.Neden staj yaptıgı yerde kalmıyor da baska yerde kalıyor? Hemde o başka yerler alsancak veya buca yanibak bende bi kıllandım.
Fitnelik fucurluk bizim isimizYangına körükle gitmek lazım tabi :)
Tartışmıyoruz yav ben şahidim siz uzaktan duyduklarınızla konu hakkında konuşuyorsunuz o kadar :)Bak ablam yine bi tartisma konusu acildiaz once bi konuda esmerlik ve sarisinlik baya tartisildi
![]()
Vallaha İzmir'in kızlarının gunahina giriyorlar...baksana elaman da kızlar da İzmirli değil ama kim kiminle birlikte olmuş konuda belli değil...Ben hep ezilmusin yanindayim kanka:))
Izmire gittim 1 kere oyle cok guzel kiz gormedim nedense, belki bana denk gelmedi.. izmirde akrabalarim var onlarda izmir kizlarini begenmiyolar.. yani belki cok lafi edildigi icin beklenti cok yukseliyorTartışmıyoruz yav ben şahidim siz uzaktan duyduklarınızla konu hakkında konuşuyorsunuz o kadar :)
nereye geliyor söyle göz kulak olayım![]()
Deseydiki konu sahibi sevgilim amasyaya gidiyor, o zaman amasyanin elmalari guzel derdikVallaha İzmir'in kızlarının gunahina giriyorlar...baksana elaman da kızlar da İzmirli değil ama kim kiminle birlikte olmuş konuda belli değil...
Ne işi varmış Alsancakta. Gitsin ucuz ucuz mendereste kalsın. Alsancak çok fena yıkılıyorvalla staj yeri mendereste ama kendisi alsancak ya da bucada kalacakmış.