Doğuma Hazırlık izmirli 2011 anneleri buraya...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaslar merhaba,

Uzun zamandir yazamadim daha dogrusu internete giremedim. Cok guzel haberler okudum, herkesi cok tebrik ediyorum ve sagliklar diliyorum...

Ben de bugun dr randevusundan geldim. Sabah randevum vardi. 30. haftamiz bitti bugun. Hersey normal cikti cok sukur. Kilosu 1300gr mis. ama internetten bakinca biraz az oldugunu farkettim. SIzce nasil az mi? daha cok kilo aldirmak icin bebege ne yapmam lazim? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim

selam cnm hic canını sıkma.sen dr unu dinle.onun tavsiyeleri neler?internette okudugum kadarıyla sol yanına dogru yatmak kilo almasını hızlandırırmıs bebegin.birde protein agırlıklı beslenmek.yumurtanı etini ihmal etme.simdilik aklıma gelenler bunlar.
sevgiler

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için açıkçası işyerime yakın ber yerde olursa daha iyi olucak tabiki ssk anlaşmasıda olmalı

Bu arada çankayada çalışıyorum özel gazi hastanesini öneren arkadaşlarım çok oldu
sizin bu hastane ile ilgili bilginiz varmıı?

slm arkadaşlar,ya bişey sorcam ,sizce port bebe mi alayım,şu beşli takım oluo yaa,içinde alt açmadan kanguruya kadar hepsi var,yoksa bunları ayrı ayrı mı alsak? port bebe alıp kullanan var mı?alan varsa hangi marka daha ii?

canım bende en basından beri normal istedim ama bakalım.hatta ilk dr um omer sudekandan kactım bu nedenle.herseyin hayırlısı bebislerimiz icin hangisi hayırlı olacaksa ole olsun diorum artık.
isimlerinizin her 2side cok guzel.naz daha guzel:)3 harfli isimler cok sanslı olurmus.bizimkide mehmet efe olacak.efe diye hitap ederiz sanırım.bu arada esime de bahsettim bizim bebişle yasıt bir bebis daha gelio die.ii ne guzel arkadas olurlar dio..hehe..

bende efe ismini cok severim:)))) ismiyle beraber ssağlıkla büyüsün inşallah bebişin...

slm arkadaşlar,ya bişey sorcam ,sizce port bebe mi alayım,şu beşli takım oluo yaa,içinde alt açmadan kanguruya kadar hepsi var,yoksa bunları ayrı ayrı mı alsak? port bebe alıp kullanan var mı?alan varsa hangi marka daha ii?

ben o beşli takımlara baktım bana cok kalitesiz geldiler.. birde her parçası kullanışlı degildi.. port bebe almayı başlarda düşündüm ama sonra vazgeçtim sarıp sarmalayıp çıkarmayı düşünüyorum...port bebeler birkac ay kullanılabiliyormuş sadece bebiş yeni dogdugunda.. ben arabayı evin önüne parkedip apt kapısından arabaya koyucam sadece.. ama dısarıda daha uzun kalınacaksa gerekli olablir diye düşünüyorum...

selam cnm hic canını sıkma.sen dr unu dinle.onun tavsiyeleri neler?internette okudugum kadarıyla sol yanına dogru yatmak kilo almasını hızlandırırmıs bebegin.birde protein agırlıklı beslenmek.yumurtanı etini ihmal etme.simdilik aklıma gelenler bunlar.
sevgiler

Tamam cnm cok sagol bilgilerin icin. Valla mumkun oldugunca soluma yatmaya calisiyorum, tabi bazen bi uyaniyorum farkina varmadan donmusum obur tarafa :) Et yumurta yiyorum, sut iciyorum (burnumu tikayip). Insallah zamanla daha da kilo alir...

Carsamba donuyorum Izmir e, Kent hastanesinden randevu aldim, Namik Bey e gidiyordum ama bu sefer ondan randevu alamadim cunku 31 araliga randevu verebiliyo. Ben de asistani Orcun Bey den aldim...O da fena degil gibi. Aslinda, 4 boyutlu ultrason oldugu icin gidiyorum, ordan kizimi gormek daha keyifli oluyo, ama dogumu orda dusunmuyorum cunku ordaki masraflari karsilayan sigortam yok, o kadar da para vermek istemiyorum acikcasi 1 gece icin...EGe de Sait Bey e gidiyorum ama...Dogumu nerde kiminle nasil yapicam hala karar veremedim, gelince konusucam artik Dr larla...

Herkese sevgiler sagliklar :)

cnm bnm tesekkur ederim.bebislerimiz dedigin gibi saglıkla buyusunler insallah.toplayabildinmi cantanı?onumuzdeki hafta bir gun kendini iyi hissedersen gorusebiliriz agora da ne dersin??

çanta hazır:))) kendim içinde ayrı küçük bir çanta yaptım ama gecelik sabahhlık pijama filan ütüleri bozulcak diye kıyamadım çantaya koymaya.. sancı gelince tıkarım artık:))))
ben şükür kendimi hala iyi hissediyorum:))) benim için uygun canım birgün önceden haberleşiriz bulusuruz ... özelden numaramı yazıyorum sana.. bu arada biz katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz:)))

kızlarrrr ben de inşallah 2011 annesi olacağım sevgili kızım erken gelmezse :)) çok heyecanlıyım.. çalışıyorum bu hafta izine ayrılıyorum evde iyice heyecan basar beni artıkk..doğum 6 ocak diye gözüküyor bakalım ne zaman olacak :):69:

kızlarrrr ben de inşallah 2011 annesi olacağım sevgili kızım erken gelmezse :)) çok heyecanlıyım.. çalışıyorum bu hafta izine ayrılıyorum evde iyice heyecan basar beni artıkk..doğum 6 ocak diye gözüküyor bakalım ne zaman olacak :):69:

sağlıkla kucagına alırsı inşallah bebişini:))) bende 2011 annesi olacagım diye cıktım yola 6 ocaktı dogumum ama benim kız biraz hızlı büyüyünce dogumum öne alındı:))) bakalım bekliyoruz artık.. bugun yarın:)))

selam arkadaşlar ben şubat tatilinde izmirden alış veriş yapmayı planlıyorum.kayın valdemleri ziyarete gelicem.alış veriş için hangi mağazaları tavsiye ediyorsunuz

Merhaba İzmirli anneler..Bende izmirli bir anne olarak aranıza katılmak istedim..Biz de kemeraltı minadan yaptık alışverişi..Benim hamileleiğim riskli olduğu için dolaşmam yasak,bir kereden liste çıkardım minadan alışveriş yaptım..İnternetteki fiyatlarla karşılaştırınca bana uygun geldi..Bebekleri olan annelerimiz sağlıkla büyütsün,darısı başımıza inşallah...:71:

kızım dayanamadı ve 12 gün erken geldi 2011 annesi olamadım :) muhteşem bir duygu Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasp etsin kızlar...

Tamam cnm cok sagol bilgilerin icin. Valla mumkun oldugunca soluma yatmaya calisiyorum, tabi bazen bi uyaniyorum farkina varmadan donmusum obur tarafa :) Et yumurta yiyorum, sut iciyorum (burnumu tikayip). Insallah zamanla daha da kilo alir...

Carsamba donuyorum Izmir e, Kent hastanesinden randevu aldim, Namik Bey e gidiyordum ama bu sefer ondan randevu alamadim cunku 31 araliga randevu verebiliyo. Ben de asistani Orcun Bey den aldim...O da fena degil gibi. Aslinda, 4 boyutlu ultrason oldugu icin gidiyorum, ordan kizimi gormek daha keyifli oluyo, ama dogumu orda dusunmuyorum cunku ordaki masraflari karsilayan sigortam yok, o kadar da para vermek istemiyorum acikcasi 1 gece icin...EGe de Sait Bey e gidiyorum ama...Dogumu nerde kiminle nasil yapicam hala karar veremedim, gelince konusucam artik Dr larla...

Herkese sevgiler sagliklar :)

Ben Orçun Bey'e gidiyorum ve kendinden çok memnunum. Gerçi siz çoktan doğum yapmışsınızdır ama:34:

Bu arada bende aranıza katıldım; eğer kabul ederseniz.Allah nasip ederse bende Temmuz ayında bebeğimi kucağıma alacağım.

Kent Hastensi Orçun Bey'e gidiyorum be kendisinden çok memnunum.:16:

Ayrıca şuana kadar hep Mothercare, GAP'ten alışveriş yaptım.

Back
X